Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
ChelseaHutyrchyk galu0401
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Liabik geeft de bal voor. Inworp. Dozhdikau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurovich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rabau is nu in balbezit. Rabau passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Liabik de bal onder controle te krijgen. Labatsevich is nu in balbezit. Labatsevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rabilka trapt de bal weg van het doel. Bahach kopt de bal weg. Zlobianets bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlobianets schiet op doel. Bahaeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Shtanyuk passt de bal met de wreef. Sil`vanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sil`vanovich passt de bal zonder na te denken. Hurovich rent richting de bal. Hurovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rabilka met een sublieme pass. Zlobianets rent richting de bal. Bahach is nu in balbezit. Bahach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shtanyuk speelt de bal door. Sil`vanovich probeert naar een medespeler te passen. Labatsevich rent richting de bal. Hurovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

26e minuut.
Arshun kopt de bal weg. Daar is Labatsevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labatsevich haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Mannik de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Liabik geeft een lange en hoge pass. Saganovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylich onderschept slim de pass. Rylich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaHutyrchyk - galu0401 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaHutyrchyk 63%, galu0401 37%.
ChelseaHutyrchyk - galu0401 1:0

62e minuut.
Liabik is nu in balbezit. Sil`vanovich maakt een afschuwelijke overtreding. Liabik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liabik met een snel genomen vrije trap. Turczynovicz rent richting de bal. Zlobianets maakt een afschuwelijke overtreding. Zlobianets krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Shtanyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtanyuk geeft een lange en hoge pass. Mannik heeft problemen om de bal te vangen. Labatsevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatsevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bahach verovert de bal door een tackle van achteren. Bahach met een sublieme pass. Zlobianets rent richting de bal. Zlobianets draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sidorsky de bal. Bahaeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaHutyrchyk 46%, galu0401 54%.
ChelseaHutyrchyk - galu0401 1:0