Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Датум: 2019-02-17 18:29
  • Куп натпревар: Play off
  • Стадион: Man Utd Red Devils Arena
  • Временски услови: sparse clouds
    warm
  • Гледачи: 4192
Man Utd Red Devils nikosapoel
4-5-1 Тактики Normal
58% Посед 42%
21% Игра на половината 79%
33 Шутирања 0
1 Прекршоци 1
1 Жолти картони 0
0 Црвени катони 0
0 Офсајди 0
47.2 просечна оценка 18.7
solid Шутирање poor
very good Додавање weak
average Одбрана unsatisfactory


5 минута.
Kounnas ја прифати топката. Kounnas ја уфрла топката. Arghezi некако успеа да ја прифати топката. Arghezi шутира.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 1:0

6 минута.
Profiş ја уфрла топката. Pouros има проблеми со прифаќање на топката. Pouros брзо ја додава топката. Arghezi ја прифати топката. Arghezi се врти и шутира...
Неверојатна шанса!

8 минута.
Kounnas неверојатно додава. Eziç неверојатно додава. Arghezi ја прифати топката. Arghezi шутира. Bendaşan безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 2:0

11 минута.
Kounnas успеа прв да стигне до топката. Kounnas ја уфрла топката. Pouros лобува високо во воздухот. Arghezi успеа прв да стигне до топката. Arghezi шутира. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

12 минута.
Еве го Kounnas, има мали проблеми со прифаќање на топката. Kounnas додава висока топка. Еве го Arghezi, има мали проблеми со прифаќање на топката. Arghezi се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 3:0

15 минута.
Arghezi добро одигра со глава. Yalkut некако успеа да ја прифати топката. Eziç успеа прв да стигне до топката. Eziç додава висока топка. Arghezi ја зафати топката со глава. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 4:0

18 минута.
Pouros ја прифати топката. Pouros без многу размислување ја додава топката. Kounnas ја прифати топката. Kounnas лобува високо во воздухот. Arghezi се нурна со глава по топката. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

22 минута.
Yalkut ја превзема контролата. Eziç ја освои топката од позади. Eziç неверојатно додава. Arghezi успеа прв да стигне до топката. Arghezi имаше фантастичен обид. Bendaşan се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

25 минута.
Kounnas додава висока топка. Zorba добро одигра со глава. Pouros се обиде да ја смири топката со гради. Pouros нафрлува. Arghezi ја зафати топката со глава. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

27 минута.
Hasan Demir ја превзема контролата. Eziç ја освои топката од позади. Eziç се обидува да додаде. Arghezi ја превзема контролата. Arghezi се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 5:0

28 минута.
Еве го Violaris, има мали проблеми со прифаќање на топката. Hasan Demir ја прифати топката. Arghezi го сопна противникот. Тоа е прекршок! Arghezi е опоменат.

29 минута.
Azucas лобува високо во воздухот. Pouros успеа прв да стигне до топката. Pouros брзо ја додава топката. Arghezi ја превзема контролата. Arghezi шутира. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

31 минута.
Топката е исфрлена надвор од теренот. Eziç ја уфрли топката во игра. Arghezi се обиде да ја смири топката со гради. Arghezi имаше фантастичен обид. Bendaşan очајно се обидува да ја задржи топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 6:0

33 минута.
Kounnas нафрлува. Arghezi ја превзема контролата. Mitsidis го сопна противникот. Тоа е прекршок! Arghezi е повреден. Тој се превиткува во болка! Далечината до голот не е голема. Arghezi зема залет и изведува продорен слободен удар.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

37 минута.
Garpozis некако успеа да ја прифати топката. Eziç ја превзема контролата. Eziç се обидува да додаде. Arghezi успеа прв да стигне до топката. Arghezi имаше фантастичен обид. Bendaşan успеа да одбрани со врвот на прстите.

38 минута.
Mitsidis лобува високо во воздухот. Аут. Kounnas ја уфрли топката во игра. Pouros лобува високо во воздухот. Arghezi се нурна со глава по топката. Bendaşan се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

43 минута.
Garpozis без многу размислување ја додава топката. Eziç ја превзема контролата. Eziç ја уфрла топката. Arghezi успеа прв да стигне до топката. Arghezi шутира.
Тоа беше блиску.

45 минута.
Zorba има проблеми со прифаќање на топката. Mitsidis лобува високо во воздухот. Pouros добро одигра со глава. Arghezi некако успеа да ја прифати топката. Arghezi се врти и шутира...
Неверојатна шанса!

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Man Utd Red Devils 22%, nikosapoel 78%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

47 минута.
Høines има проблеми со прифаќање на топката. Nečajevas успеа прв да стигне до топката. Pasino се обидува да додаде. Arghezi успеа прв да стигне до топката. Arghezi се врти и шутира... Bendaşan се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.
Промашено за неколку сантиметри.

48 минута.
Eziç додава висока топка. Bendaşan се обидува да додаде. Pasino добро одигра со глава. Eziç ја прифати топката. Eziç имаше фантастичен обид.
Тоа беше блиску.

52 минута.
Kounnas ја уфрли топката во игра. Pouros успеа прв да стигне до топката. Pouros лобува високо во воздухот. Eziç ја превзема контролата. Eziç се врти и шутира...
Промашено за неколку сантиметри.

58 минута.
Garpozis ја превзема контролата. Chatziaros ја освои топката од позади. Chatziaros се обидува да додаде. Arghezi ја превзема контролата. Arghezi имаше фантастичен обид.
Промашено за неколку сантиметри.

60 минута.
Eziç успеа прв да стигне до топката. Eziç во од ја додава топката. Arghezi ја прифати топката. Arghezi имаше фантастичен обид. Bendaşan се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 8:0

62 минута.
Pastellides во од ја додава топката. Топката е исфрлена надвор од теренот. Profiş, брзо го изведе аутот. Kounnas додава висока топка. Arghezi ја зафати топката со глава. Bendaşan се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

63 минута.
Kounnas ја превзема контролата. Kounnas нафрлува. Arghezi некако успеа да ја прифати топката. Arghezi шутира. Bendaşan се фрла по топката, но ја промашува. Топката ја погоди пречката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 9:0

67 минута.
Pasino без многу размислување ја додава топката. Kounnas ја превзема контролата. Kounnas брзо ја додава топката. Arghezi успеа прв да стигне до топката. Arghezi шутира. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 10:0

70 минута.
Chatziaros ја прифати топката. Garpozis ја освои топката од позади. Garpozis ја уфрла топката. Arghezi ја прифати топката. Arghezi имаше фантастичен обид. Статива! Еве го Zorba, има мали проблеми со прифаќање на топката. Arghezi ја прифати топката. Arghezi имаше фантастичен обид.
Неверојатна шанса!

72 минута.
Eziç успеа прв да стигне до топката. Eziç нафрлува. Arghezi ја превзема контролата. Arghezi имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 11:0

76 минута.
Giorgallas ја уфрли топката во игра. Еве го Pastellides, има мали проблеми со прифаќање на топката. Pouros неверојатно додава. Arghezi ја превзема контролата. Arghezi имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 12:0

79 минута.
Mitsidis добро одигра со глава. Garpozis додава висока топка. Еве го Zorba, има мали проблеми со прифаќање на топката. Arghezi ја прифати топката. Arghezi шутира. Bendaşan чудесно го смени правецот на топката.

84 минута.
Pouros се обидува да додаде. Eziç ја прифати топката. Eziç без многу размислување ја додава топката. Pouros успеа прв да стигне до топката. Pouros додава висока топка. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка. Arghezi успеа прв да стигне до топката. Статива! Arghezi успеа прв да стигне до топката. Arghezi имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0

86 минута.
Eziç брзо ја додава топката. Zorba ја прифати топката. Zorba додава висока топка. Eziç ја превзема контролата. Eziç нафрлува.
Тоа беше блиску.

87 минута.
Bendaşan силно ја упати топката кон средината. Топката е исфрлена надвор од теренот. Garpozis ја уфрли топката во игра. Eziç успеа прв да стигне до топката. Eziç лобува високо во воздухот.
Неверојатна шанса!

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Man Utd Red Devils 19%, nikosapoel 81%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0