Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Man Utd Red Devils nikosapoel
4-5-1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kounnas rent richting de bal. Kounnas speelt de bal door. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 1:0

6e minuut.
Profiş speelt de bal door. Daar is Pouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouros passt de bal in één keer door. Arghezi rent richting de bal. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kounnas met een sublieme pass. Eziç met een sublieme pass. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. Bendaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 2:0

11e minuut.
Kounnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnas speelt de bal door. Pouros geeft een hoge lob. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kounnas heeft problemen om de bal te vangen. Kounnas geeft een lange en hoge pass. Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 3:0

15e minuut.
Arghezi kopt de bal weg. Klungelig pakt Yalkut de bal. Eziç bereikt de bal nog maar net als eerste. Eziç geeft een lange en hoge pass. Arghezi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 4:0

18e minuut.
Pouros rent richting de bal. Pouros passt de bal zonder na te denken. Kounnas rent richting de bal. Kounnas geeft een hoge lob. Arghezi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Yalkut is nu in balbezit. Eziç verovert de bal door een tackle van achteren. Eziç met een sublieme pass. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kounnas geeft een lange en hoge pass. Zorba kopt de bal weg. Pouros probeert de bal met de borst te controleren. Pouros geeft de bal voor. Arghezi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hasan Demir is nu in balbezit. Eziç verovert de bal door een tackle van achteren. Eziç probeert naar een medespeler te passen. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 5:0

28e minuut.
Violaris heeft problemen om de bal te vangen. Hasan Demir rent richting de bal. Arghezi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arghezi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Azucas geeft een hoge lob. Pouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouros passt de bal in één keer door. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eziç met de inworp. Arghezi probeert de bal met de borst te controleren. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 6:0

33e minuut.
Kounnas geeft de bal voor. Arghezi is nu in balbezit. Mitsidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arghezi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arghezi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

37e minuut.
Klungelig pakt Garpozis de bal. Eziç is nu in balbezit. Eziç probeert naar een medespeler te passen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mitsidis geeft een hoge lob. Inworp. Kounnas met de inworp. Pouros geeft een hoge lob. Arghezi maakt een snoekduik en kopt de bal. Bendaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Garpozis passt de bal zonder na te denken. Eziç is nu in balbezit. Eziç speelt de bal door. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Zorba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitsidis geeft een hoge lob. Pouros kopt de bal weg. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 22%, nikosapoel 78%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

47e minuut.
Daar is Høines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nečajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino probeert naar een medespeler te passen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi draait met de bal, schiet en ... Bendaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Eziç geeft een lange en hoge pass. Bendaşan probeert naar een medespeler te passen. Pasino kopt de bal weg. Eziç rent richting de bal. Eziç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kounnas met de inworp. Pouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouros geeft een hoge lob. Eziç is nu in balbezit. Eziç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Garpozis is nu in balbezit. Chatziaros verovert de bal door een tackle van achteren. Chatziaros probeert naar een medespeler te passen. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Eziç bereikt de bal nog maar net als eerste. Eziç passt de bal met de wreef. Arghezi rent richting de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 8:0

62e minuut.
Pastellides passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profiş met een snelle inworp. Kounnas geeft een lange en hoge pass. Arghezi krijgt zijn hoofd ertegen. Bendaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kounnas is nu in balbezit. Kounnas geeft de bal voor. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi schiet op doel. Bendaşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 9:0

67e minuut.
Pasino passt de bal zonder na te denken. Kounnas is nu in balbezit. Kounnas passt de bal in één keer door. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 10:0

70e minuut.
Chatziaros rent richting de bal. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis speelt de bal door. Arghezi rent richting de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zorba heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eziç bereikt de bal nog maar net als eerste. Eziç geeft de bal voor. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 11:0

76e minuut.
Giorgallas met de inworp. Pastellides heeft problemen om de bal te vangen. Pouros met een sublieme pass. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 12:0

79e minuut.
Mitsidis kopt de bal weg. Garpozis geeft een lange en hoge pass. Zorba heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. Bendaşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pouros probeert naar een medespeler te passen. Eziç rent richting de bal. Eziç passt de bal zonder na te denken. Pouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouros geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0

86e minuut.
Eziç passt de bal in één keer door. Zorba rent richting de bal. Zorba geeft een lange en hoge pass. Eziç is nu in balbezit. Eziç geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bendaşan met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garpozis met de inworp. Eziç bereikt de bal nog maar net als eerste. Eziç geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 19%, nikosapoel 81%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0