Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
real nuevos KABOEM
ik6 Taktika line1
48% Labdabirtoklás 52%
58% Támadás a térfeleken 42%
11 Kapuralövések 13
2 Szabálytalanságok 1
2 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 0
3 Lesek 0
61 átlagértékelés 65.8
formidable Lövés very good
very good Passzolás excellent
outstanding Védekezés formidable


4 perc.
Lanni abban a pillanatban továbbteszi. Köylüoğlu csap le a labdára először. Taverne elsöpri az ellenfél lábait. Taverne figyelmeztetve. A szabálytalanságot elszenvedő Köylüoğlu gyorsan feltápászkodik. Úgy tűnik nincs semmi baja! Gerwazy közelít a labdához és lő...
Pár centin múlott.

7 perc.
Bubeník lőttpasszt ad. Lanni egyenesen előrelövi a labdát. Gerwazy bajban van a labdakezeléssel. Gerwazy középre adja. Köylüoğlu beleteszi a fejét. Vlieberghe kiüti a labdát.

11 perc.
Taverne hátulról szerel. Taverne felíveli. Bedobás. Maresca gyorsan bedobja a labdát. Köylüoğlu felíveli.
Ez közel volt.

13 perc.
Bubeník bajban van a labdakezeléssel. Deneuker közeledik a labdához. Deneuker egyből továbbteszi. Duneau rosszul kezeli a labdát. Duneau nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Pár centin múlott.

16 perc.
Troonen csap le a labdára először. Troonen egyenesen előrelövi a labdát. Deneuker rosszul kezeli a labdát. Deneuker lefordul és lő... Púas hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
real nuevos - KABOEM 1:0

19 perc.
Toyota magasan a légtérbe küldi. Deneuker csap le a labdára először. Sonzogno elcsípi az átadást. Sonzogno magasan a légtérbe küldi. Köylüoğlu kifejeli a labdát. A kapus kiejti a labdát.

21 perc.
Troonen közeledik a labdához. Itt jön Troonen, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Troonen lőttpasszt ad. Duneau birtokba veszi. Duneau lefordul és lő... Púas ujjheggyel tolja ki a labdát.

27 perc.
Dentinho birtokba veszi. Dentinho egyenesen előrelövi a labdát. Dragoş közeledik a labdához. Ros Badia elcsípi az átadást. Ros Badia nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A labda a kapufán csattan. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

28 perc.
Köylüoğlu csap le a labdára először. Köylüoğlu abban a pillanatban továbbteszi. Maresca birtokba veszi. Maresca felíveli. Ros Badia beleteszi a fejét. Kapufa.

36 perc.
Lanni egyenesen előrelövi a labdát. Köylüoğlu birtokba veszi. Borgonovo szabálytalankodik. Borgonovo figyelmeztetve.

38 perc.
Fagotti csap le a labdára először. Fagotti magasan a légtérbe küldi. Troonen fantasztikus passzt ad. Duneau közeledik a labdához. Duneau lő. A kapus kiejti a labdát.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: real nuevos 54%, KABOEM 46%.
real nuevos - KABOEM 1:0

48 perc.
Dentinho csap le a labdára először. Dentinho lőttpasszt ad. Gerwazy közeledik a labdához. Gerwazy középre adja. Köylüoğlu beleteszi a fejét.
Ez közel volt.

63 perc.
Dentinho egyből továbbteszi. Lanni egyenesen előrelövi a labdát. Gerwazy csap le a labdára először. Gerwazy középre adja. Köylüoğlu csukafejest hajt végre.
Micsoda lehetőség!

64 perc.
Kirúgás. Speltdoorn pályára lép. Vlieberghe kivágja a kapu torkából. Gerwazy kifejeli a labdát. Ros Badia birtokba veszi. Ros Badia lő. Vlieberghe beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

66 perc.
Maresca egyből továbbteszi. Dentinho közeledik a labdához. Dentinho egyből továbbteszi. Lanni közeledik a labdához. Lanni nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Micsoda lehetőség!

68 perc.
Kónya csap le a labdára először. Gerwazy hátulról szerel. Gerwazy fantasztikus passzt ad. Ros Badia birtokba veszi. Ros Badia nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Vlieberghe beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

76 perc.
Gerwazy csap le a labdára először. Gerwazy megpróbál passzolni. Ros Badia csap le a labdára először. Ros Badia nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Vlieberghe reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Ez egy szoros meccs - döntetlen!
real nuevos - KABOEM 1:1

80 perc.
Doumen egyenesen előrelövi a labdát. Deneuker közeledik a labdához. Deneuker egyenesen előrelövi a labdát. Speltdoorn birtokba veszi. Speltdoorn nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát.

86 perc.
Borgonovo egyből továbbteszi. Troonen birtokba veszi. Troonen egyből továbbteszi. Speltdoorn közeledik a labdához. Speltdoorn nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Púas kiüti a labdát.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: real nuevos 62%, KABOEM 38%.
Egyik csapat sem tudta megtörni a jeget.
real nuevos - KABOEM 1:1