Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Датум: 2019-05-19 18:00
  • Лига натпревар: Bundesliga
  • Стадион: SV Konkordiahütte Arena
  • Временски услови: sparse clouds
    warm
  • Гледачи: 40954
SV Konkordiahütte FC Karmeliter
Vikings Тактики kh343
42% Посед 58%
86% Игра на половината 14%
0 Шутирања 50
3 Прекршоци 1
0 Жолти картони 0
0 Црвени катони 0
0 Офсајди 4
27.5 просечна оценка 62.3
weak Шутирање incredible
weak Додавање formidable
weak Одбрана excellent


2 минута.
Loubière ја уфрли топката во игра. Bečvář ја превзема контролата. Feć го сопна противникот. Тоа е прекршок! Bečvář е повреден при сударот. Pihlak ќе го изведе слободниот удар.
Тоа беше блиску.

2 минута.
Топката ја помина гол линијата. Brunnhölzl силно ја упати топката кон средината. Wielki добро одигра со глава. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak имаше фантастичен обид. Brunnhölzl успеа да одбрани со врвот на прстите. Топката се одби од градите на Betzmann. Bečvář успеа прв да стигне до топката. Bečvář шутира. Brunnhölzl очајно се обидува да ја задржи топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:1

4 минута.
Angelescu успеа прв да стигне до топката. Loubière вешто го пресече додавањето. Loubière лобува високо во воздухот. Pihlak успеа прв да стигне до топката. Pihlak се врти и шутира... Brunnhölzl чудесно го смени правецот на топката. Топката се одби од градите на Bečvář. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка. Bečvář ја превзема контролата. Bečvář шутира.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:2

7 минута.
Betzmann добро одигра со глава. Pihlak ја прифати топката. Papała го сопна противникот. Тоа е прекршок! Повредениот играч, Pihlak, брзо се исправа на нозе. Изгледа дека се е во ред со него! Pihlak ќе го изведе слободниот удар.
Неверојатна шанса!

9 минута.
Jarzębowski вешто го пресече додавањето. Jarzębowski додава висока топка. Pihlak добро одигра со глава. Bečvář ја прифати топката. Bečvář се врти и шутира... Brunnhölzl се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете. Bečvář ја прифати топката. Bečvář се врти и шутира... Brunnhölzl безнадежно се фрла по топката. Статива!
Тоа беше блиску.

13 минута.
Kalkınç нафрлува. Аут. Loubière, брзо го изведе аутот. Bečvář нафрлува. Pihlak ја зафати топката со глава. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка. Kalkınç успеа прв да стигне до топката. Kalkınç нафрлува. Wielki нафрлува. Pihlak ја зафати топката со глава. Brunnhölzl чудесно го смени правецот на топката.

14 минута.
Kalkınç додава висока топка. Аут. Loubière ќе го изведе аутот. Тој е познат по своите добри уфрлања. Bečvář ја превзема контролата. Bečvář имаше фантастичен обид.
Тоа беше блиску.

17 минута.
Kalkınç ја прифати топката. Wielki вешто го пресече додавањето. Wielki неверојатно додава. Pihlak ја прифати топката. Pihlak шутира. Brunnhölzl се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете. Betzmann додава висока топка. Топката е исфрлена надвор од теренот. Loubière ја уфрли топката во игра. Bečvář ја прифати топката. Bečvář нафрлува. Топката започна да се спушта, но не доволно, ја погоди пречката. Pihlak ја зафати топката со глава.
Тоа беше блиску.

19 минута.
Brunnhölzl ја расчисти ситуацијата пред сопствениот гол. Loubière добро одигра со глава. Bečvář ја прифати топката. Bečvář шутира. Brunnhölzl безнадежно се фрла по топката. Топката ја погоди стативата.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:3

20 минута.
Wielki успеа прв да стигне до топката. Wielki лобува високо во воздухот. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak шутира.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:4

24 минута.
Jarzębowski ќе го изведе аутот. Тој е познат по своите добри уфрлања. Wielki ја прифати топката. Wielki нафрлува. Bečvář успеа прв да стигне до топката. Bečvář шутира.
Тоа беше блиску.

26 минута.
Bečvář вешто го пресече додавањето. Bečvář во од ја додава топката. Wielki ја прифати топката. Wielki лобува високо во воздухот. Bečvář се нурна со глава по топката. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

28 минута.
Riera вешто го пресече додавањето. Riera нафрлува. Bečvář ја превзема контролата. Bečvář се врти и шутира... Brunnhölzl очајно се обидува да ја задржи топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:5

30 минута.
Negara се обидува да додаде. Feć ја превзема контролата. Feć без многу размислување ја додава топката. Bečvář ја прифати топката. Bečvář имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:6

31 минута.
Mezzana додава висока топка. Bečvář успеа прв да стигне до топката. Loubière ја прифати топката. Loubière лобува високо во воздухот. Pihlak се нурна со глава по топката. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

33 минута.
Negara одигра со гради. Wielki ја прифати топката. Wielki лобува високо во воздухот. Bečvář одигра со гради. Bečvář се врти и шутира... Brunnhölzl ја избоксува топката далеку од својот гол. Bečvář успеа да скокне највисоко и да упати удар со глава. Еве го Kalkınç, има мали проблеми со прифаќање на топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:7

35 минута.
Еве го Loubière, има мали проблеми со прифаќање на топката. Loubière брзо ја додава топката. Jarzębowski ја превзема контролата. Jarzębowski нафрлува. Bečvář ја зафати топката со глава.
Неверојатна шанса!

36 минута.
Loubière без многу размислување ја додава топката. Wielki ја превзема контролата. Wielki брзо ја додава топката. Pihlak ја прифати топката. Pihlak шутира. Статива!
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:8

39 минута.
Loubière нафрлува. Wielki ја превзема контролата. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak имаше фантастичен обид. Brunnhölzl безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:9

40 минута.
Jarzębowski некако успеа да ја прифати топката. Loubière ја превзема контролата. Loubière лобува високо во воздухот. Bečvář ја прифати топката. Bečvář нафрлува. Brunnhölzl се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

42 минута.
Castellón ја прифати топката. Castellón нафрлува. Bečvář ја превзема контролата. Bečvář нафрлува. Pihlak успеа да скокне највисоко и да упати удар со глава. Brunnhölzl чудесно го смени правецот на топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:10

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: SV Konkordiahütte 87%, FC Karmeliter 13%.
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:10

46 минута.
Nurk влегува во игра.

49 минута.
Nurk ја превзема контролата. Судијата ја прекина играта поради прекршокот од Feć. Nurk е повреден. Тој се превиткува во болка! Pihlak брзо го изведе слободниот удар. Nurk успеа прв да стигне до топката. Nurk се врти и шутира... Brunnhölzl се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете. Топката ја погоди стативата.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:11

55 минута.
Wielki нафрлува. Feć добро одигра со глава. Pihlak успеа прв да стигне до топката. Pihlak шутира.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:12

58 минута.
Angelescu ја превзема контролата. Loubière ја освои топката од позади. Loubière брзо ја додава топката. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak се врти и шутира...
Неверојатна шанса!

60 минута.
Топката ја помина гол линијата. Czendej влегува во игра.

60 минута.
Jarzębowski ја уфрла топката. Czendej ја превзема контролата. Czendej неверојатно додава. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak имаше фантастичен обид. Brunnhölzl чудесно го смени правецот на топката.

61 минута.
Nurk се врти и шутира... Feć успеа прв да стигне до топката. Feć нафрлува. Loubière лобува високо во воздухот. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег! Kalkınç некако успеа да ја прифати топката. Pihlak успеа прв да стигне до топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:13

62 минута.
Beirens ја превзема контролата. Beirens лобува високо во воздухот. Loubière добро одигра со глава. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak се врти и шутира...
Промашено за неколку сантиметри.

65 минута.
Loubière ја превзема контролата. Loubière без многу размислување ја додава топката. Pihlak успеа прв да стигне до топката. Pihlak шутира. Brunnhölzl очајно се обидува да ја задржи топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:14

67 минута.
Loubière ја прифати топката. Nurk ја превзема контролата. Loubière ја прифати топката. Loubière имаше фантастичен обид. Brunnhölzl очајно се обидува да ја задржи топката.
Неверојатна шанса!

69 минута.
Pişkin добро одигра со глава. Jarzębowski додава висока топка. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak имаше фантастичен обид. Brunnhölzl безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:15

70 минута.
Jarzębowski без многу размислување ја додава топката. Еве го Loubière, има мали проблеми со прифаќање на топката. Loubière брзо ја додава топката. Nurk ја превзема контролата. Nurk имаше фантастичен обид. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

78 минута.
Loubière нафрлува. Pihlak има проблеми со прифаќање на топката. Czendej успеа прв да стигне до топката. Czendej имаше фантастичен обид. Brunnhölzl безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:16

80 минута.
Jarzębowski ја прифати топката. Jarzębowski нафрлува. Kalkınç успеа прв да стигне до топката. Czendej ја освои топката од позади. Czendej се врти и шутира... Brunnhölzl ја избоксува топката далеку од својот гол. Czendej ја превзема контролата. Czendej лобува високо во воздухот. Brunnhölzl ја избоксува топката далеку од својот гол.

81 минута.
Betzmann лобува високо во воздухот. Топката е исфрлена надвор од теренот. Czendej ја уфрли топката во игра. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak имаше фантастичен обид. Brunnhölzl успеа да одбрани со врвот на прстите.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:17

84 минута.
Kalkınç успеа прв да стигне до топката. Kalkınç брзо ја додава топката. Padlikowski некако успеа да ја прифати топката. Pihlak успеа прв да стигне до топката. Pihlak се врти и шутира... Brunnhölzl успеа да одбрани со врвот на прстите.

87 минута.
Beirens додава висока топка. Loubière успеа прв да стигне до топката. Loubière додава висока топка. Pihlak ја прифати топката. Pihlak се врти и шутира... Статива!

89 минута.
Jarzębowski добро одигра со глава. Czendej ја прифати топката. Czendej брзо ја додава топката. Pihlak ја превзема контролата. Pihlak се врти и шутира... Статива! Pihlak ја превзема контролата. Pihlak имаше фантастичен обид. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: SV Konkordiahütte 85%, FC Karmeliter 15%.
SV Konkordiahütte - FC Karmeliter 0:17