Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
patsiaourka A.C. OMONOIA F.C.
5321 Tactiek 3412
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 61.2
formidable Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Tamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamm passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft de bal voor. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen. Miąskiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Krajč geeft de bal voor. Sauerteig kopt de bal weg. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński haalt uit met een fantastische trap. Garalà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 1:0

6e minuut.
Mauritz geeft een hoge lob. Stouppas kopt de bal weg. Daar is Desrousseaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becaj rent richting de bal. Becaj geeft een hoge lob. Miąskiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Malanovas verovert de bal door een tackle van achteren. Malanovas speelt de bal door. Trosiński rent richting de bal. Trosiński schiet op doel. Garalà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 2:0

9e minuut.
Mauritz passt de bal in één keer door. Trosiński rent richting de bal. Trosiński probeert naar een medespeler te passen. Sauerteig rent richting de bal. Sauerteig schiet op doel. Garalà bokst de bal weg.

11e minuut.
Stouppas onderschept slim de pass. Inworp. Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akçal bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçal geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonello probeert naar een medespeler te passen. Gois rent richting de bal. Gois geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Trosiński rent richting de bal. Malanovas verovert de bal door een tackle van achteren. Malanovas geeft de bal voor. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović haalt uit met een fantastische trap. Miąskiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tamm onderschept slim de pass. Daar is Tamm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamm passt de bal met de wreef. Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni haalt uit met een fantastische trap. Miąskiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sauerteig geeft een lange en hoge pass. De Franceschi heeft problemen om de bal te vangen. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 3:0

39e minuut.
Krajč rent richting de bal. Krajč geeft een lange en hoge pass. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Garalà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patsiaourka 44%, A.C. OMONOIA F.C. 56%.
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 4:0

46e minuut.
Gois raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Güçlü komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras met de inworp. Akçal is nu in balbezit. Akçal geeft een lange en hoge pass. Becaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 4:1

50e minuut.
Krajč met een sublieme pass. Trosiński is nu in balbezit. Akçal rent richting de bal. Trosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trosiński haalt uit met een fantastische trap. Garalà bokst de bal weg. Tamm rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krajč geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trosiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 5:1

61e minuut.
Dančišin geeft een lange en hoge pass. Tamm rent richting de bal. Tamm speelt de bal door. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Contreras met een snelle inworp. Akçal met een sublieme pass. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz passt de bal in één keer door. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąskiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cavalcante is nu in balbezit. Trosiński onderschept slim de pass. Akçal bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński onderschept slim de pass. Trosiński schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Rolim onderschept slim de pass. Rolim geeft een lange en hoge pass. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Garalà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 6:1

80e minuut.
Stouppas rent richting de bal. Stouppas geeft de bal voor. Šarović is nu in balbezit. Šarović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 6:2

87e minuut.
Mauritz geeft een hoge lob. Stouppas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šarović. Šarović krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Stouppas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stouppas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tamm probeert de bal met de borst te controleren. Sauerteig rent richting de bal. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński schiet op doel. Garalà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patsiaourka 39%, A.C. OMONOIA F.C. 61%.
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 6:2