Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Katex FC Massana FC
Karvan Taktika 130318-352
44% Labdabirtoklás 56%
71% Támadás a térfeleken 29%
6 Kapuralövések 16
0 Szabálytalanságok 2
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
1 Lesek 0
42.5 átlagértékelés 49.6
solid Lövés good
average Passzolás very good
good Védekezés good


2 perc.
Hurle rosszul kezeli a labdát. Deaconescu elcsípi az átadást. Badaczewski csap le a labdára először. Badaczewski középre adja. Pannarale csukafejest hajt végre. Kapufa.
Ez közel volt.

5 perc.
Itt jön Quirino, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Çekiç közeledik a labdához. Bródy elsöpri az ellenfél lábait. Bródy figyelmeztetve.

11 perc.
Del Debbio csap le a labdára először. Del Debbio magasan a légtérbe küldi. Çekiç birtokba veszi. Çekiç nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Iraizoz hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Katex FC - Massana FC 1:0

14 perc.
Karpiuk birtokba veszi. Nośka csap le a labdára először. Karpiuk közeledik a labdához. Nośka csap le a labdára először. Nośka lefordul és lő...
Micsoda lehetőség!

28 perc.
Del Debbio csap le a labdára először. Del Debbio középre adja. Bedobás. Varlot bedobja a labdát. Badaczewski középre adja.
Ez közel volt.

33 perc.
Pannarale abban a pillanatban továbbteszi. Badaczewski csap le a labdára először. Badaczewski egyből továbbteszi. Nośka csap le a labdára először. Nośka nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Pár centin múlott.

42 perc.
Vəlisoy kifejeli a labdát. Bródy megpróbálja levenni ezt a nehéz labdát. Çekiç birtokba veszi. Çekiç lefordul és lő... Kapufa.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Katex FC 75%, Massana FC 25%.
Katex FC - Massana FC 1:0

56 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Brodnicki pályára lép.

57 perc.
Tymianek csap le a labdára először. Tymianek felíveli. Brodnicki birtokba veszi. Brodnicki középre adja. Çekiç fejel. Iraizoz beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

61 perc.
Tymianek felíveli. Valehzadə kifejeli a labdát. Axundov megpróbálja levenni ezt a nehéz labdát. Karpiuk közeledik a labdához. Karpiuk lefordul és lő...
Pár centin múlott.

65 perc.
Pannarale egyből továbbteszi. Karpiuk birtokba veszi. Karpiuk lőttpasszt ad. Nośka birtokba veszi. Nośka lefordul és lő... Pais beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát. A labda a kapufán csattan.

68 perc.
Kirúgás. Ochmelka pályára lép.

69 perc.
Itt jön Del Debbio, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Del Debbio felíveli. majd egy gyors passz, Badaczewski megkísérli birtokba venni a játékszert. Çekiç csap le a labdára először. Çekiç nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Katex FC - Massana FC 2:0

87 perc.
Badaczewski sajnálatos módon megsérült, és úgy néz ki le kell cserélni. Martín Carballo pályára lép.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Katex FC 68%, Massana FC 32%.
Katex FC - Massana FC 2:0