Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Датум: 2019-05-15 19:25
  • Лига натпревар: Speedy-Cup
  • Стадион: FC Hephaistos Arena
  • Временски услови: partly cloudy
    drizzle
  • Гледачи: 5257
AFC Austrian Black Knights LoopsAreBack
t3 Тактики backend
50% Посед 50%
26% Игра на половината 74%
41 Шутирања 2
0 Прекршоци 0
0 Жолти картони 0
0 Црвени катони 0
0 Офсајди 1
41.6 просечна оценка 47
good Шутирање adequate
average Додавање good
average Одбрана good


1 минута.
Топката е исфрлена надвор од теренот. Mielniczek ќе го изведе аутот. Тој е познат по своите добри уфрлања. Aparicio ја прифати топката. Aparicio се обидува да додаде. Comeagă нафрлува. Teufel чудесно го смени правецот на топката.

3 минута.
Mettomo ја превзема контролата. Mettomo се обидува да додаде. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick се врти и шутира... Pulido Senderos безнадежно се фрла по топката. Топката ја погоди пречката.
Тоа беше блиску.

5 минута.
Mielniczek вешто го пресече додавањето. Hangweirer ја освои топката од позади. Hangweirer се обидува да додаде. Flick ја прифати топката. Flick се врти и шутира... Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег! Bruck ја превзема контролата. Bruck се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 1:0

6 минута.
Bruck ја превзема контролата. Bruck во од ја додава топката. Dirmeier ја прифати топката. Dirmeier се врти и шутира... Pulido Senderos очајно се обидува да ја задржи топката.
Промашено за неколку сантиметри.

10 минута.
Aparicio ја превзема контролата. Aparicio се обидува да додаде. Flick ја превзема контролата. Flick се врти и шутира... Pulido Senderos очајно се обидува да ја задржи топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 2:0

13 минута.
Kahrmann ја уфрла топката. Montandon се обидува да ја сокрие топката. Dirmeier ја превзема контролата. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick имаше фантастичен обид. Pulido Senderos се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

15 минута.
Bruck, брзо го изведе аутот. Aparicio успеа прв да стигне до топката. Aparicio во од ја додава топката. Flick ја превзема контролата. Flick имаше фантастичен обид. Pulido Senderos чудесно го смени правецот на топката.

16 минута.
Pulido Senderos се обидува да прифати тешка топка. Bruck ја прифати топката. Bruck се обидува да додаде. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick имаше фантастичен обид. Топката започна да се спушта, но не доволно, ја погоди пречката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 3:0

24 минута.
Todescato ја прифати топката. Todescato неверојатно додава. Gecevski ја прифати топката. Gecevski шутира. Teufel се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 3:1

25 минута.
Kahrmann лобува високо во воздухот. Bruck добро одигра со глава. Flick ја превзема контролата. Flick имаше фантастичен обид. Pulido Senderos безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 4:1

26 минута.
Hangweirer лобува високо во воздухот. Bruck добро одигра со глава. Flick ја уфрла топката. Dirmeier ја прифати топката. Dirmeier шутира. Pulido Senderos се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете. Топката ја погоди стативата. Dirmeier ја прифати топката. Dirmeier имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 5:1

34 минута.
Mielniczek неверојатно додава. Comeagă ја превзема контролата. Comeagă се обидува да додаде. Dirmeier ја превзема контролата. Dirmeier имаше фантастичен обид. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

38 минута.
Aparicio, брзо го изведе аутот. Dirmeier се обидува да додаде. Flick некако успеа да ја прифати топката. Flick се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 6:1

44 минута.
Lobstein ја уфрли топката во игра. Aparicio ја прифати топката. Aparicio неверојатно додава. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick шутира. Pulido Senderos чудесно го смени правецот на топката. Bruck некако успеа да ја прифати топката. Bruck шутира.
Тоа беше блиску.

45 минута.
Bruck во од ја додава топката. Flick некако успеа да ја прифати топката. Flick во од ја додава топката. Dirmeier ја прифати топката. Dirmeier имаше фантастичен обид.
Промашено за неколку сантиметри.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: AFC Austrian Black Knights 36%, LoopsAreBack 64%.
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 6:1

47 минута.
Dirmeier успеа прв да стигне до топката. Dirmeier ја уфрла топката. Flick ја превзема контролата. Flick шутира. Pulido Senderos се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 7:1

50 минута.
Aparicio ја прифати топката. Aparicio се обидува да додаде. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick се врти и шутира... Pulido Senderos очајно се обидува да ја задржи топката. Топката започна да се спушта, но не доволно, ја погоди пречката. Bruck ја прифати топката. Bruck имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 8:1

52 минута.
Aparicio ја прифати топката. Aparicio се обидува да додаде. Flick ја превзема контролата. Flick шутира. Pulido Senderos безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 9:1

56 минута.
Montandon ја превзема контролата. Aparicio ја прифати топката. Aparicio ја уфрла топката. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick имаше фантастичен обид. Pulido Senderos ја избоксува топката далеку од својот гол.

59 минута.
Comeagă добро одигра со глава. Еве го Lobstein, има мали проблеми со прифаќање на топката. Lobstein без многу размислување ја додава топката. Dirmeier ја прифати топката. Dirmeier се обидува да додаде. Pulido Senderos се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 10:1

62 минута.
Montandon ќе го изведе аутот. Тој е познат по своите добри уфрлања. Dirmeier ја превзема контролата. Aparicio неверојатно додава. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick имаше фантастичен обид. Pulido Senderos се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете. Dirmeier ја превзема контролата. Dirmeier имаше фантастичен обид. Pulido Senderos се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете. Flick ја прифати топката. Flick се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 11:1

66 минута.
Dirmeier успеа прв да стигне до топката. Dirmeier се обидува да додаде. Flick има проблеми со прифаќање на топката. Flick имаше фантастичен обид. Pulido Senderos безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 12:1

67 минута.
Mettomo успеа прв да стигне до топката. Mettomo во од ја додава топката. Flick неверојатно додава. Dirmeier има проблеми со прифаќање на топката. Dirmeier шутира. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка. Flick успеа прв да стигне до топката. Flick се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 13:1

68 минута.
Gecevski се обидува да додаде. Еве го Comeagă, има мали проблеми со прифаќање на топката. Comeagă неверојатно додава. Помошниот судија покажува дека треба да се изведе корнер. Голема мешаница пред голот. Aparicio го изведува корнерот. Pulido Senderos ја избоксува топката далеку од својот гол. Flick ја превзема контролата. Flick имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 14:1

70 минута.
Аут. Aparicio ја уфрли топката во игра. Dirmeier ја превзема контролата. Dirmeier шутира.
Промашено за неколку сантиметри.

71 минута.
Montandon вешто го пресече додавањето. Montandon нафрлува. Bruck добро одигра со глава. Dirmeier успеа прв да стигне до топката. Dirmeier шутира. Топката ја погоди стативата. Pulido Senderos ја избоксува топката далеку од својот гол. Dirmeier ја прифати топката. Dirmeier имаше фантастичен обид.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 15:1

78 минута.
Kahrmann се обидува да ја сокрие топката. Mettomo ја превзема контролата. Mettomo се обидува да додаде. Flick ја прифати топката. Flick шутира. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

85 минута.
Mettomo вешто го пресече додавањето. Aparicio ја прифати топката. Aparicio брзо ја додава топката. Flick ја прифати топката. Flick шутира. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

88 минута.
Kahrmann ќе се справува со слободниот удар. Bruck добро одигра со глава. Flick ја прифати топката. Flick шутира. Pulido Senderos очајно се обидува да ја задржи топката.
Неверојатна шанса!

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: AFC Austrian Black Knights 16%, LoopsAreBack 84%.
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 15:1