Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Utopia Hammers hfffdh
4-4-2 Tàctiques Normal
64% Possessió 36%
16% Joc al propi camp 84%
52 Xuts 0
0 Faltes 0
0 Targetes grogues 0
0 Targetes vermelles 0
1 Fores de joc 0
54 Qualificació mitjana 19.5
incredible Qualificació xuts weak
very good Qualificació passades weak
solid Qualificació defensa poor


3 minut.
Nopens està ben situat per a jugar-la. Foszmańczyk li ha pres la pilota entrant per darrere. Foszmańczyk passa la pilota envoltat de contraris. Cârstoiu hi arriba bé, la pilota serà seva. Cârstoiu aixeca la pilota. Ha rebotat al travesser. Napoleone ha canviat miraculosament la trajectòria de la pilota.

4 minut.
Cacoveanu aixeca la pilota. Ortíz Mercado ha pogut fer un cop de cap. Hi va Scholl, que no acaba de controlar la bola. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski xuta. Al Pal!
Això ha estat una bona ocasió de gol!

8 minut.
Intzenhofer la toca amb l`empenya. Cacoveanu la toca amb penes i treballs. Cacoveanu centra, pilota dividida. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. El porter s`ha equivocat de ple, ha deixat escapar una pilota fàcil!

9 minut.
Kļavis fa una passada a l`espai. Hi va Cârstoiu, que no acaba de controlar la bola. Cârstoiu centra, pilota dividida. Ortíz Mercado corre cap a la pilota. Ortíz Mercado, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. El porter s`ha equivocat de ple, ha deixat escapar una pilota fàcil!

11 minut.
La pilota es perd al fons. Napoleone ha xutat la pilota lluny de la porteria. Kļavis fa una passada a l`espai. Ortíz Mercado està ben situat per a jugar-la. Ortíz Mercado, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

12 minut.
Kuziel, molt llest, intercepta la passada. Kuziel la colpeja, és una pilota elevada. Ortíz Mercado ha pogut fer un cop de cap. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Napoleone desvia la pilota amb la punta dels dits.

14 minut.
Hi va Drahovzal, que no acaba de controlar la bola. Drahovzal la passa en llarg. Scholl corre cap a la pilota. Rajski, molt llest, intercepta la passada. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou! Abele la toca amb penes i treballs. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski fa la mitja volta i xuta... Napoleone es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 1:0

16 minut.
Kļavis la passa al primer toc. Cacoveanu la toca amb penes i treballs. Cacoveanu aixeca la pilota. Ortíz Mercado té dificultats per a controlar-la. Ortíz Mercado xuta.
Ha fallat pels pèls.

16 minut.
Kļavis li ha pres la pilota entrant per darrere. Kļavis la passa al primer toc. Ortíz Mercado està ben situat per a jugar-la. Ortíz Mercado fa la mitja volta i xuta... Napoleone es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 2:0

17 minut.
Nopens prova de passar-la. Hi va Grunde, que no acaba de controlar la bola. Rajski corre cap a la pilota. Rajski fa la mitja volta i xuta... El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

18 minut.
Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva. Rajski la passa en llarg. Hi va Mangold, que no acaba de controlar la bola. Ortíz Mercado està ben situat per a jugar-la. Ortíz Mercado fa la mitja volta i xuta... El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

20 minut.
Drahovzal fa una passada a l`espai. Cârstoiu prova de passar-la. Rajski la toca amb penes i treballs. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Napoleone intenta desesperadament atrapar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 3:0

23 minut.
Kuziel prova de passar-la. Cacoveanu hi arriba bé, la pilota serà seva. Cacoveanu fa una passada a l`espai. Rajski corre cap a la pilota. Rajski xuta. Napoleone prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans. Kļavis corre cap a la pilota. Kļavis la colpeja, és una pilota elevada. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

26 minut.
Ortíz Mercado passa la pilota envoltat de contraris. Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Mangold prova d`agafar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 4:0

27 minut.
Cacoveanu hi arriba bé, la pilota serà seva. Cacoveanu passa la pilota envoltat de contraris. Kuziel hi arriba bé, la pilota serà seva. Kuziel la colpeja, és una pilota elevada. Rajski salta i toca de cap.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 5:0

30 minut.
Drahovzal prova de passar-la. Rajski prova de passar-la. Ortíz Mercado corre cap a la pilota. Ortíz Mercado xuta. Napoleone fa una extraordinària estirada, però no hi arriba.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 6:0

32 minut.
Cârstoiu la passa al primer toc. Ortíz Mercado hi arriba bé, la pilota serà seva. Kļavis corre cap a la pilota. Kļavis centra, pilota dividida. Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

34 minut.
Kļavis fa una passada a l`espai. Foszmańczyk està ben situat per a jugar-la. Foszmańczyk prova de passar-la. Ortíz Mercado té dificultats per a controlar-la. Ortíz Mercado xuta.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 7:0

38 minut.
Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva. Rajski la passa al primer toc. Kļavis fa una passada a l`espai. Hi va Ortíz Mercado, que no acaba de controlar la bola. Ortíz Mercado xuta. La pilota va alta i amb efecte, però no ha baixat prou i toca el travesser. Mangold la toca amb penes i treballs.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

40 minut.
Drahovzal la colpeja, és una pilota elevada. Rajski la toca amb el pit però li rebota malament. Scholl està ben situat per a jugar-la. Rajski, molt llest, intercepta la passada. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 8:0

41 minut.
Foszmańczyk es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Cârstoiu hi arriba bé, la pilota serà seva. Cârstoiu la toca amb l`empenya. Ortíz Mercado hi arriba bé, la pilota serà seva. Ortíz Mercado fa la mitja volta i xuta... Napoleone prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

42 minut.
Drahovzal fa una passada a l`espai. Hi va Kļavis, que no acaba de controlar la bola. Kļavis la passa en llarg. Cacoveanu està ben situat per a jugar-la. Cacoveanu fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 9:0

43 minut.
Nopens prova de passar-la. Paulsen aixeca la pilota. Kļavis ha pogut fer un cop de cap. Ortíz Mercado està ben situat per a jugar-la. Ortíz Mercado xuta.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

44 minut.
Mangold fa una puntada forta endavant, cap al mig del camp. Kļavis ha pogut fer un cop de cap. Rajski la toca amb el pit però li rebota malament. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Napoleone fa una extraordinària estirada, però no hi arriba.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 10:0

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Utopia Hammers 16%, hfffdh 84%.
Utopia Hammers - hfffdh 10:0

48 minut.
Rajski la toca amb penes i treballs. Kļavis fa una passada a l`espai. Ortíz Mercado la toca amb penes i treballs. Ortíz Mercado xuta. Mangold prova d`agafar-la. La pilota ha rebotat al pal.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 11:0

50 minut.
Kuziel ha sacat de banda. Drahovzal la passa en llarg. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski xuta. Napoleone fa una extraordinària estirada, però no hi arriba.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 12:0

54 minut.
Puławski passa la pilota envoltat de contraris. Rajski la toca amb penes i treballs. Scholl corre cap a la pilota. Cacoveanu està ben situat per a jugar-la. Cacoveanu xuta. Al Pal! Ortíz Mercado corre cap a la pilota. Ortíz Mercado, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Ha rebotat al travesser.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 13:0

56 minut.
Ribéry fa una passada a l`espai. Drahovzal la colpeja, és una pilota elevada. Mangold té dificultats per a controlar-la. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski xuta.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

58 minut.
Mangold aixeca la pilota. Fora de banda. Foszmańczyk serveix ràpidament de banda. Cârstoiu està ben situat per a jugar-la. Cârstoiu la colpeja, és una pilota elevada.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

59 minut.
Drahovzal centra, pilota dividida. Kļavis ha pogut fer un cop de cap. Hi va Scholl, que no acaba de controlar la bola. Rajski corre cap a la pilota. Rajski fa la mitja volta i xuta... Al Pal! Kļavis està ben situat per a jugar-la. Kļavis fa la mitja volta i xuta... Napoleone fa una extraordinària estirada, però no hi arriba. La pilota va alta i amb efecte, però no ha baixat prou i toca el travesser.

60 minut.
Kuziel la toca amb l`empenya. Cacoveanu corre cap a la pilota. Cacoveanu passa la pilota envoltat de contraris. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 14:0

62 minut.
Paulsen aixeca la pilota. Hi va Cacoveanu, que no acaba de controlar la bola. Cacoveanu fa una passada a l`espai. Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva. Rajski xuta.
Ha fallat pels pèls.

63 minut.
Kļavis corre cap a la pilota. Kļavis aixeca la pilota. Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 15:0

63 minut.
Nopens la passa en llarg. Grunde la toca amb penes i treballs. Intzenhofer està ben situat per a jugar-la. Ortíz Mercado, molt llest, intercepta la passada. Ortíz Mercado fa la mitja volta i xuta...
Això ha estat una bona ocasió de gol!

64 minut.
Kuziel prova d`agafar-la. Kuziel centra, pilota dividida. Ortíz Mercado ha pogut fer un cop de cap. Rajski té dificultats per a controlar-la. Rajski fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 16:0

66 minut.
Cacoveanu hi arriba bé, la pilota serà seva. Cacoveanu la toca amb penes i treballs. Cacoveanu aixeca la pilota. Hi va Rajski, que no acaba de controlar la bola. Rajski fa la mitja volta i xuta... Napoleone desvia la pilota amb la punta dels dits.

69 minut.
Kļavis la passa al primer toc. Cacoveanu corre cap a la pilota. Cacoveanu fa una passada a l`espai. Rajski té dificultats per a controlar-la. Rajski fa la mitja volta i xuta...
Ha fallat pels pèls.

70 minut.
Cârstoiu hi arriba bé, la pilota serà seva. Cârstoiu passa la pilota envoltat de contraris. Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 17:0

72 minut.
Hupe centra, pilota dividida. Ortíz Mercado ha pogut fer un cop de cap. Abele la toca amb penes i treballs. Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva. Rajski xuta. La pilota va alta i amb efecte, però no ha baixat prou i toca el travesser.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

73 minut.
Mangold corre cap a la pilota. Mangold centra, pilota dividida. Foszmańczyk centra, pilota dividida. Ortíz Mercado hi arriba bé, la pilota serà seva. Ortíz Mercado fa la mitja volta i xuta...
Ha fallat pels pèls.

75 minut.
Cacoveanu la passa al primer toc. Nopens hi arriba bé, la pilota serà seva. Kļavis, molt llest, intercepta la passada. Kļavis centra, pilota dividida. Ortíz Mercado salta i toca de cap.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

76 minut.
Drahovzal ha pogut fer un cop de cap. Rajski la toca amb penes i treballs. Cacoveanu aixeca la pilota. Ortíz Mercado la toca amb penes i treballs. Ortíz Mercado xuta.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

79 minut.
Kļavis fa una passada a l`espai. Cacoveanu té dificultats per a controlar-la. Abele està ben situat per a jugar-la. Rajski li ha pres la pilota entrant per darrere. Rajski fa la mitja volta i xuta...
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

80 minut.
Cacoveanu aixeca la pilota. Mangold té dificultats per a controlar-la. Rajski hi arriba bé, la pilota serà seva. Rajski fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 18:0

83 minut.
Rajski està ben situat per a jugar-la. Rajski centra, pilota dividida. Ortíz Mercado hi arriba bé, la pilota serà seva. Ortíz Mercado, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Napoleone intenta desesperadament atrapar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 19:0

84 minut.
Puławski aixeca la pilota. Paulsen ha pogut fer un cop de cap. Kļavis prova de passar-la. Ortíz Mercado corre cap a la pilota. Ortíz Mercado fa la mitja volta i xuta... La pilota ha rebotat al pal.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

87 minut.
Cacoveanu corre cap a la pilota. Cacoveanu aixeca la pilota. Ortíz Mercado fa un cop de cap en planxa. Rajski la toca amb penes i treballs. Rajski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. La pilota ha rebotat al pal.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

88 minut.
Cârstoiu la toca amb penes i treballs. Cârstoiu aixeca la pilota. Rajski ha pogut fer un cop de cap. Ortíz Mercado està ben situat per a jugar-la. Ortíz Mercado xuta.
Ha fallat pels pèls.

89 minut.
Cacoveanu aixeca la pilota. Hi va Ortíz Mercado, que no acaba de controlar la bola. Paulsen corre cap a la pilota. Ortíz Mercado, molt llest, intercepta la passada. Ortíz Mercado centra, pilota dividida.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Utopia Hammers 15%, hfffdh 85%.
Utopia Hammers - hfffdh 19:0