Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
a.s.kwfwn Xylofagou F.C
Normal Tàctiques Normal
50% Possessió 50%
58% Joc al propi camp 42%
6 Xuts 14
2 Faltes 0
0 Targetes grogues 0
0 Targetes vermelles 0
0 Fores de joc 0
20 Qualificació mitjana 17.6
poor Qualificació xuts poor
poor Qualificació passades unsatisfactory
poor Qualificació defensa weak


10 minut.
Demiral ha sacat de banda. Basman hi arriba bé, la pilota serà seva. Basman la passa al primer toc. Targen corre cap a la pilota. Targen xuta.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
a.s.kwfwn - Xylofagou F.C 0:1

19 minut.
Panayiotou passa la pilota envoltat de contraris. Pilli la passa en llarg. Targen està ben situat per a jugar-la. Targen fa la mitja volta i xuta... Kettenis la toca amb penes i treballs. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

31 minut.
Koutousis la baixa amb el pit. Koutousis la toca amb l`empenya. Targen hi arriba bé, la pilota serà seva. Targen xuta.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: a.s.kwfwn 56%, Xylofagou F.C 44%.
a.s.kwfwn - Xylofagou F.C 0:1

64 minut.
Targen corre cap a la pilota. Filaniotis, molt llest, intercepta la passada. Filaniotis la toca amb l`empenya. Physentzides està ben situat per a jugar-la. Physentzides, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
Ha fallat pels pèls.

66 minut.
Basman li ha pres la pilota entrant per darrere. Targen corre cap a la pilota. Hadjiloizou està ben situat per a jugar-la. Targen hi arriba bé, la pilota serà seva. Targen fa la mitja volta i xuta... La pilota va alta i amb efecte, però no ha baixat prou i toca el travesser.

67 minut.
Kettenis centra, pilota dividida. Basman ha pogut fer un cop de cap. Hadjiloizou corre cap a la pilota. Hadjiloizou xuta. Engomitis intenta desesperadament atrapar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
a.s.kwfwn - Xylofagou F.C 0:2

72 minut.
Filaniotis la colpeja, és una pilota elevada. La pilota surt fora del camp. Anış es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Hadjiloizou la toca amb penes i treballs. Hadjiloizou la colpeja, és una pilota elevada.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
a.s.kwfwn - Xylofagou F.C 0:3

75 minut.
Panayiotou hi arriba bé, la pilota serà seva. Panayiotou passa la pilota envoltat de contraris. Targen hi arriba bé, la pilota serà seva. Hadjiloizou està ben situat per a jugar-la. Hadjiloizou fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
a.s.kwfwn - Xylofagou F.C 0:4

89 minut.
Pilli, molt llest, intercepta la passada. Pilli fa una passada a l`espai. Targen corre cap a la pilota. Hadjiloizou hi arriba bé, la pilota serà seva. Hadjiloizou fa la mitja volta i xuta...
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: a.s.kwfwn 59%, Xylofagou F.C 41%.
a.s.kwfwn - Xylofagou F.C 0:4