Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Датум: 2019-10-16 18:48
  • Куп натпревар: Coupe de France
  • Стадион: OMFC RILEY Arena
  • Временски услови: heavy clouds
    shower
  • Гледачи: 3100
OMFC RILEY Brothers for life
Normal Тактики PRISE EN MAIN
41% Посед 59%
73% Игра на половината 27%
1 Шутирања 24
1 Прекршоци 0
0 Жолти картони 0
0 Црвени катони 0
0 Офсајди 0
20.2 просечна оценка 33.9
weak Шутирање very good
poor Додавање average
unsatisfactory Одбрана weak


3 минута.
Gonnet успеа прв да стигне до топката. Strugarek вешто го пресече додавањето. Strugarek неверојатно додава. Homem de Mello ја прифати топката. Homem de Mello се врти и шутира... Berthelot успеа да одбрани со врвот на прстите.

5 минута.
Trésor ја прифати топката. Biggioggero ја освои топката од позади. Homem de Mello ја прифати топката. Homem de Mello имаше фантастичен обид. Berthelot се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
OMFC RILEY - Brothers for life 0:1

9 минута.
Późniak успеа прв да стигне до топката. Późniak брзо ја додава топката. Strugarek ја уфрла топката. Biggioggero успеа прв да стигне до топката. Biggioggero се врти и шутира...
Промашено за неколку сантиметри.

10 минута.
Топката ја помина гол линијата. Berthelot ја изби топката далеку од голот. Dhorasoo добро одигра со глава. Homem de Mello успеа прв да стигне до топката. Homem de Mello шутира. Топката ја погоди пречката.
Тоа беше блиску.

22 минута.
Późniak вешто го пресече додавањето. Późniak брзо ја додава топката. Homem de Mello ја прифати топката. Homem de Mello имаше фантастичен обид. Comte се обидува да прифати тешка топка. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

32 минута.
Gonnet успеа прв да стигне до топката. Strugarek ја превзема контролата. Strugarek без многу размислување ја додава топката. Homem de Mello ја превзема контролата. Homem de Mello се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
OMFC RILEY - Brothers for life 0:2

36 минута.
Bungert ја освои топката од позади. Помошниот судија покажува дека треба да се изведе корнер. do Pagode го изведе корнерот. Późniak одигра со гради. Późniak нафрлува.
Тоа беше блиску.

43 минута.
Fleury брзо ја додава топката. Pedreiro ја превзема контролата. Pedreiro додава висока топка. Homem de Mello ја прифати топката. Homem de Mello шутира.
Неверојатна шанса!

43 минута.
Топката ја помина гол линијата. Comte силно ја упати топката кон средината. Strugarek добро одигра со глава. Еве го Homem de Mello, има мали проблеми со прифаќање на топката. Homem de Mello се врти и шутира...
Неверојатна шанса!

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: OMFC RILEY 71%, Brothers for life 29%.
OMFC RILEY - Brothers for life 0:2

54 минута.
Strugarek неверојатно додава. Bungert успеа прв да стигне до топката. Biggioggero ја освои топката од позади. Biggioggero шутира. Berthelot се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
OMFC RILEY - Brothers for life 0:3

57 минута.
Biggioggero лобува високо во воздухот. Comte вешто го пресече додавањето. Mansouri добро одигра со глава. Homem de Mello некако успеа да ја прифати топката. Homem de Mello имаше фантастичен обид. Berthelot се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

62 минута.
Comte нафрлува. Аут. Późniak ќе го изведе аутот. Тој е познат по своите добри уфрлања. Homem de Mello ја прифати топката. Homem de Mello имаше фантастичен обид. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

65 минута.
Hugon ја прифати топката. Strugarek вешто го пресече додавањето. Strugarek се обидува да додаде. Biggioggero успеа прв да стигне до топката. Biggioggero се врти и шутира...
Неверојатна шанса!

73 минута.
Dolce додава висока топка. После незгодното додавање, Dhorasoo прави напор да ја исконтролира топката. Strugarek нафрлува. Homem de Mello ја прифати топката. Homem de Mello шутира.
Неверојатна шанса!

78 минута.
Gonnet нафрлува. Аут. Późniak, брзо го изведе аутот. Homem de Mello ја прифати топката. Homem de Mello имаше фантастичен обид.
Промашено за неколку сантиметри.

79 минута.
Biggioggero ја освои топката од позади. Biggioggero се обидува да додаде. Comte ја превзема контролата. Homem de Mello вешто го пресече додавањето. Homem de Mello шутира.
Тоа беше блиску.

80 минута.
Berthelot ја расчисти ситуацијата пред сопствениот гол. Dolce добро одигра со глава. Trésor некако успеа да ја прифати топката. Homem de Mello ја превзема контролата. Homem de Mello имаше фантастичен обид.
Тоа беше блиску.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: OMFC RILEY 75%, Brothers for life 25%.
OMFC RILEY - Brothers for life 0:3