Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Fordulj a segítőkhöz
Kapcsolatba léphetsz az adminisztrátorokkal ha e-mailt küldesz az admins@sokker.org címre vagy ha kitöltöd a bal oldalon található mezőt. Amennyiben SK-mailen keresztül nem tudunk téged elérni, kérlek adj meg egy e-mail címet is, amire válaszolni tudunk.

Az alábbi lista csak a te országodhoz tartozó segítőket tartalmazza. Lehetséges hogy más országokhoz tartozó adminisztrátorok is felelősek a tiédért.

- Adminisztrátor: nekik akkor írj, ha regisztrációval kapcsolatos kérdésed van vagy csalást szeretnél bejelenteni (irreális árú átigazolás, multizás, hackelés, stb).
- Moderátor: nekik akkor írj, ha valamilyen szabálysértést észlelsz a fórumon.
- Tutor: nekik akkor írj, ha bármilyen kérdésed támad a játékkal kapcsolatban és a szabályzatban nem találsz rá választ.

Segítők listája::