Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: SK stickeralbum (Sokker manager collectibles)

  • 1
2024-04-12 23:57:55
PIPO68 to All
SK stickeralbum (stickers verzamelen)

Dit is het officiële forum voor alle verzamelaars, waar ruilkaarten worden uitgewisseld tussen managers uit de hele Sokker-wereld en waar de verkregen kaarten worden opgevraagd:
Stickersalbum (SK)https://sokker.org/forum_topic/ID_forum/1259/ID_topic/3624421/pg/0#new

https://gratis-4294910.webador.es/

Hallo Nederlandse SK-gemeenschap, Ik breng je een nieuw en heel leuk plezier, voor SK en ook voor jou...

Herinner je je de Panini-stickeralbums nog? Welnu, hier hebben we ons Sokker-managerstickeralbum, waar we de stickers van onze SK-spelers zullen verzamelen.
Er zijn 4 soorten spelers:
1-Gemeenschappelijke spelers, geschreven in witte letters
2-Internationale spelers, geschreven in gele letters
3- Speciale spelers, geschreven in rode letters
4-Managers, geschreven in groene letters

b]Er zijn verschillende manieren om kaarten in het album te verzamelen door je eigen spelers, spelers van een andere coach, internationale kaarten, speciale kaarten en managerkaarten in te voegen:[/b]

1-Bij een bijdrage van 1 jaarplusabonnement ontvang je een envelop met 5 stickers (Het is verplicht om een ​​screenshot te maken van de uiteindelijke aankoop)
[Met dit pakket is er 25% kans op het krijgen van een speciale kaart en 10% kans op het krijgen van een managerkaart.]

2-Bij een bijdrage van nog eens 6 maanden abonnement ontvang je een envelop met 3 stickers (vereist om een ​​screenshot te maken van de uiteindelijke aankoop)
[Met dit pakket is er 15% kans op het krijgen van een speciale kaart en 5% kans op het krijgen van een managerkaart]

3-Bij een bijdrage van nog eens 3 maanden abonnement ontvang je een envelop met 1 sticker (Het is verplicht om een ​​screenshot te maken van de uiteindelijke aankoop)
[Met dit pakket is er 10% kans op een speciale kaart en 3% kans op een managerkaart]

4-Als je kampioen van het seizoen van jouw divisie bent, ontvang je een envelop met 3 stickers (de prijs moet je aanvragen zodra je kampioen wordt)
[Met dit pakket is er 15% kans op het krijgen van een speciale kaart en 5% kans op het krijgen van een managerkaart]

5-Als u kampioen wordt van de seizoensbeker van uw land, ontvangt u een envelop met 3 ansichtkaarten (u moet de prijs aanvragen zodra u kampioen bent)
[Met dit pakket is er 15% kans op het krijgen van een speciale kaart en 5% kans op het krijgen van een managerkaart]

6 -Als je tweede wordt in het bekerseizoen van jouw land, ontvang je een envelop met 2 stickers (je moet de prijs claimen nadat je de tweede plaats hebt bereikt)
[In dit pakket krijg je slechts 2 gemeenschappelijke kaarten]

7-Als het je lukt om verder te komen in de divisie, zonder kampioen te worden, ontvang je een pakket met 2 stickers (je moet de prijs niet claimen zodra je de promotie hebt ontvangen)
[In dit pakket krijg je slechts 2 gemeenschappelijke kaarten]

8-(Startpromotie) Voor elke weekendcompetitiewedstrijd die je wint, ontvang je een envelop met een gemeenschappelijke kaart (je moet de prijs claimen zodra je wint)
[In dit pakket krijg je slechts 1 gemeenschappelijke kaart]

9-Behorend tot het kampioensteam van de Fantastic League, aan het einde van de competitie kun je je prijs claimen, je ontvangt een envelop met 5 stickers.
[Met dit pakket is er 10% kans op het krijgen van een speciale kaart en 5% kans op het krijgen van een managerkaart
https://sokker.org/forum_topic/ID_forum/1259/ID_topic/3624286/pg/1

10 -Behorend tot het fantastische team dat tweede werd in de Fantasy League, kun je aan het einde van de competitie je prijs claimen, je ontvangt een envelop met 3 kaarten.
[Met dit pakket is er 5% kans op een speciale kaart en 1% kans op een managerkaart]
https://sokker.org/forum_topic/ID_forum/1259/ID_topic/3624286/pg/1

11-Alleen door deel te nemen aan de Fantastic League, kun je aan het einde van de competitie je prijs claimen, je ontvangt een envelop met 1chrome.
[Dit pakket bevat slechts één gemeenschappelijke kaart]
https://sokker.org/forum_topic/ID_forum/1259/ID_topic/3624286/pg/1

12-Als winnaar van een van de categorieën van het awardsgala ontvangt u een envelop met 3 stickers.
[Met dit pakket is er 5% kans op een speciale kaart en 1% kans op een managerkaart]
[url]https://sokker.org/forum_topic/ID_forum/1259/ID_topic/3623552/pg/ 1[/url]

13-Voor het versturen van uw stem naar het awardsgala ontvangt u een envelop met 1 sticker.
[Dit pakket bevat slechts één gemeenschappelijk chroom]
https://sokker.org/forum_topic/ID_forum/1259/ID_topic/3623552/pg/1

-Als goede stickerverzamelaar kun je je strategie ook gebruiken door spelerskaarten aan te vragen bij andere verzamelbeheerders. om uw kaarten goed te kunnen uitwisselen met verschillende kaarten van een andere manager...

[Als je het eenmaal hebt verkregen, hoef je het alleen maar in dit bericht te publiceren en mij te vertellen of je een speler van je team of een andere teammanager in het album wilt opnemen. 'SK.

Elke manager kan zijn eigen stickerverzamelingsbestand in het album zien, evenals de algemene verzameling van andere managers.

***Ik heb een tool met de beschreven percentages en als je mij om jouw specifieke envelop vraagt, voer ik deze uit en vertelt hij me welk type sticker je hebt gekregen.
***Er is ook een kans van 2% op een premiumpakket dat 1 maand Plus-ondersteuning ontvangt
[url]https://flippity.net/rp.php?c=gemeenschappelijk,gemeenschappelijk%2F1%20S,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk%2F1M,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk% 2F1S%2F1M,vaak,vaak,vaak,vaak,vaak,vaak%2F1M,vaak,vaak,vaak,vaak,vaak,vaak,vaak%2F1S,vaak,vaak,vaak%2F1M,vaak,vaak,***Premium ***,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk%2F1S,gemeenschappelijkgemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk%2F1S%2F1M,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk,gemeenschappelijk%2F1S%2F1M,gemeenschappelijk, common,common&t=Random%20Name%20Picker[/url]

[u]LET OP, WIJZIGINGEN AAN DE STICKERS KUNNEN ALLEEN IN DIT STICKERALBUM FORUM WORDEN AANGEBRACHT!!!

Iedereen die zich wil aanmelden om kaarten te verzamelen en de eerste startkaart te ontvangen die in dit onderwerp is geplaatst...

Ik hoop dat je het onderwerp leuk vindt...
PS-spelers hebben een directionele link met SK

(edited)
(edited)
(edited)
2024-04-13 02:02:09
Startup-promotie
Tijdens de maanden april en mei kun je als startactie voor elke gewonnen competitiewedstrijd in het weekend een sticker aanvragen...

Als iemand kaarten wil gaan verzamelen, hoeft u na het winnen van deze wedstrijden alleen maar uw gemeenschappelijke kaart op te vragen en aan te geven voor welke speler u deze wilt hebben.
2024-04-14 21:13:27
Wie met jouw team gewonnen heeft, kan nu de weekendkaart aanvragen...

Gefeliciteerd met de kaart en de overwinning, ik had deze week geen kaart meer!!
  • 1