Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Nybörjarguide!

  • 1
  • 2
2021-04-30 15:13:51
Tack, ja det blev en jämn kamp och grattis till vinsten! Håller fortfarande på att skruva med taktikerna men nu börjar det bli något av det och är ändå nöjd över att vi lyckades hålla det så jämt mot er, även om du inte ställde ditt bästa lag på banan :)

Tack för kompletteringen, jag uppdaterade mitt ursprungsinlägg med din komplettering! Hoppas vi möts snart igen så att jag kan få revansch, behöver lite nya spelare in bara ;)
2021-05-17 11:15:24
Ni som är proffs - vet någon fall resultaten i matcherna avgör resultatet på träning? Säg att jag ställer upp med ett rent B-lag i varje träningsmatch som är tokkassa på snabbhet allihop och torskar därför stort vecka efter vecka, har det då betydelse för träningsresultatet? Alternativt om det är något annat som påverkar träningen, till exempel ju bättre motstånd man möter desto bättre träningsresultat?
(edited)
2021-05-17 12:34:52
Tror bara spelarnas ålder och talang påverkar
2021-05-17 12:39:08
Ja. Motståndet har ingen betydelse..det enda som har betydelse är om det är en tävlingsmatch vilket ger lite mer träning än en träningsmatch.

Om du förlorar eller inte spelar ingen roll för träningen dock tror jag att supportrarna kan bli på sämre humör om du förlorar stort i en träningsmatch men det är en helt annan fråga.


Har sett att många ställer alla spelare i ett hörn i träningsmatchen för att undvika skador på spelarna..det viktigaste för utvecklingen är trots allt att undvika skador.

Annars nivån på tränaren och assistenterna och givetvis talangen på spelaren..det är de avgörande faktorerna (tävlingsmatch eller träningsmatch är endast minimal skillnad egentligen).
2021-05-17 12:56:22
Tack för svar båda! Bra att veta även till kommande träningsturnering efter svenska cupen :)
  • 1
  • 2
Sokker