Subpage under development, new version coming soon!
Subject: Ultimate Manager
oyunlardan gelen bilet pullari , transferden gelen gelirler ve basqa gelirlerin hamisida heftenin 3 cu gunu balansa yuklenir. elecede hefte icinde elediyin xercler hamisi heftenin 3 cu gunu balansindan cixilir :))
sende o qeder pul xerclemisen ve balansa baxirsan ki hec bir deyisiklik yoxdur. axirda da 1 gunun icinde menfiye getmisen :))
Bu oyunu hami oynayir. hetta sokkerde international forumda UM ucun movzu acilib. sokkerde olan UM userleri hemin movzuda sohbet eliyirler.
bu deqiqe en xod geden sohbet de yeni oyun motoru haqqindadir :)) hamiya cox maragli gelib yeni oyun matoru
gabax yene stadion tikintisine pul ayirmishdim indi onu da elemirem.neise ..
Sen oyunculara meshq ver ay Muba . 2-3 sezona Milli komandalar acilanda seninde oyuncularivi esas komandaya salariq :))
2-3 sezona menim oyuncularim geder pensiyay.ay Hebib bu oyunu vaxt elierem skaypla basha salarsan:))indi tek deilem.tek olan kimi zeng edecem
mende uduzdum :)) 2 heyeti buraxdim :)) esas buraxmadim ki cupa saxladim :))
kubokda da uduzsan deyeceksen ki 3 cu sostavi buraxmishdim :))
cunki senin elemek istediyin variyant artiq kohnelib :))
kecen sezon F liqasinda liqanin bombardiri olmushdu. bu sezonda C1 liqasinda 2 ci yerde gedir bombardirler siyahisinda . sence onu satmaq olar ? :))
onun 24 yashi var. 34 yashinda onu sene havayi verecem . ozum taksiye qoyub gonderecem qapiviza :))