Subpage under development, new version coming soon!
Subject: »[MK] Milli Komanda oyunlarının müzakirəsi (Matches only
Birde cezali,zedeli, formsuz oyuncular olmasa yaxsi olardi. Son oyunlar ekser 75-80% oyuncularin formu yuksekdi. Kart ve zede olmasa isimiz yaxsi geder. Son oyunda umid beslediyim bir oyuncumuz zedelendi.Allahdan yungul zede aldi. Gelen oyuna insaAllah yetiser
Müəllim şans var, ilk işin növbəti iki oyunu azı 2-3 top fərqlə udmaqdır. Son oyuna bir şey düşünərik. Olmaz diplomatik danışıqlara başlayarıq :))
(edited)
(edited)
2 oyunnan birini 1 top ferqnen uddug. Kecen oyun 7 dene vurdugumuz kamanda kisilesmisdi) 2-1 qalib geldik. Qalir Nikaraquaynan oyunlar. 1ci ruminlarin bugun. Ikinci de gelen hefte biznen oyunlari
mene qeribe olan odu ki 5-7 neferin arasinnan nece olur ki bas zerbesi vura bilirler ? oyuna baxdim biraz. ne menasi oldu qapi onunde 5 def olmaginin eger uzun pasdan sonra reqib kelle vurursa. onnansa men reqib qapisinda 3-4 nefer qoyaram daha yaxsi olar)
o barede hec danisma. reqibin tutdugu yere bax, yigdigi reytinqe bax. Amma ereblerin Nikaraquadan 4 xal almasi bizim işimizə çox yaradı. 4 xal aldilar Nikaraquadan. Allah qoysa gelen tur Nikaraquaya qalib gelsek 2 ci yer bizimdi. Son turun neticesinnen asili olmayaraq. Qrupdan çıxıb çıxmayacagimiz ise heleki bilinmir)
2si yasil xetti aldig. Qalir Nikaraquani udmag. Bunlari udsag ruminlarnan son oyuna ehtiyac qalmayacaq. Udmaliyiq hec hece bele olmaz ))
1 qerar qebul elemek lazimdi. oyun vaxti bilinecek sehv qerardi yoxsa yox )
Azərbaycan - Nicaragua 2:2
Haftaya Romanya'yı yenmemiz gerekiyor. Zor ama belki Romanya as kadrosu ile çıkmaz.
Haftaya Romanya'yı yenmemiz gerekiyor. Zor ama belki Romanya as kadrosu ile çıkmaz.
men ishde bashim indide qarisiqdi) veziyyeti tam arasdirmamis cox tez sevindim, xeberi de verdim ki cixmisig )
România - Azərbaycan 1:1
bir neche tekbetek, 2 ofsaydan vurulan qol. Ve hesab 1-1. Ozude hesabi biz acmisdig. Reqib de 90da qirmizi aldi. Tez alsaydi ne olardi ele bil )
Elcezair gerek hec hece elesin) Gotesler biznen elediler. Gorek bunlarnan neyneyecekler)
(edited)
bir neche tekbetek, 2 ofsaydan vurulan qol. Ve hesab 1-1. Ozude hesabi biz acmisdig. Reqib de 90da qirmizi aldi. Tez alsaydi ne olardi ele bil )
Elcezair gerek hec hece elesin) Gotesler biznen elediler. Gorek bunlarnan neyneyecekler)
(edited)