Subpage under development, new version coming soon!
Subject: F.C. ARGES
instalatie de incalzire????
nu ca ar fi treaba mea, da-s curios cum stau cu bugetul...
nu ca ar fi treaba mea, da-s curios cum stau cu bugetul...
Fii fara grija ca o face primaria, ca ea e proprietara stadionului...
FINAL / FCM TÂRGU MUREŞ - FC ARGEŞ PITEŞTI 1-0
Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti); Asistenţi: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia).
►Târgu Mureş: Abraham - Vagner, Nicu (cpt.), Deaconescu, Szilagyi - Hanca, Pădureţu, Precup, Sfârlea - Huiban, C. Cristea
Rezerve: Ilovan - Pascariu, Dâlbea, Bunea, Şaim, Apostu, Petriş
Antrenor: Daniel Isăilă
►FC Argeş: Croitoru - Negrea, Al. Popa, Cârstoiu, Răuţă - Briceag, Botea, Negoiţă, Manole - Doman, Dulcea (cpt.)
Rezerve: Vreme - Iancu, Niculae, Ad. Cristea, gherase, Stănescu, M. Ion
Antrenor: Viorel Dumitrescu
►Min 76 Gazdele rămân în 10, Sfârlea este eliminat pentru un fault dur
►Min 54 1-0 Szilagyi şutează la poartă, Croitoru respinge mingea până la Huiban, care înscrie cu capul din 6 metri
►Min 5 Prima ocazie mare a partidei. Pădureţu trimite cu capul din apropiere, balonul loveşte bara
Si, iata ca mai avem si noi, argesenii performante sportive:
Prima ediţie a Supercupei a fost câştigată de deţinătoarea Cupei României BCM Piteşti, argeşenii trecând de campioana CSU Asesoft cu scorul de 75-83. Principalul marcator al învingătorilor a fost Marcel Jones, autor a 24 de puncte.
BCM Piteşti a cucerit Supercupa
Prima ediţie a Supercupei a fost câştigată de deţinătoarea Cupei României BCM Piteşti, argeşenii trecând de campioana CSU Asesoft cu scorul de 75-83. Principalul marcator al învingătorilor a fost Marcel Jones, autor a 24 de puncte.
Supercupa: BCM Piteşti-CSU ASESOFT 83-75 [CRONICĂ]
BCM Piteşti a câştigat prima ediţie a SUPERCUPEI României la baschet masculin împotriva campioanei în exerciţiu CSU Asesoft Ploieşti, cu scorul de 83-75 (22-25, 16-18, 21-16, 24-16). Partida a avut loc în Sala Giuleşti din capitală şi a fost arbitrată de trio-ul Marius Ciulin, Alexandru Olaru si Laurenţiu Grigoraş.
Antrenorul piteştenilor, Tudor Costescu, a început partida cu A. Gennie, S. Popovic, M.Jones, P Barac şi D. Kinloch în timp ce Dado Arnautovic i-a trimis în teren pe A. Vlahovic, D. Hargrove, V. Tica, C. Burlacu şi L. Szijarto. De menţionat este faptul că Tudor Costescu a decis să-l lase pe dinafară pe Bojan Radetic, deoarece regulamentul permite doar şase străini înscrişi pe foaia de joc.
Partida a început într-o notă obişnuită, cele două combatante invitându-se reciproc la joc. CSU Asesoft a pus primele două puncte pe tabela de marcaj prin Aleksandar Vlahovic, replica piteştenilor nu s-a lăsat mult aşteptată, Barac iar mai apoi Marcel Jones au înscris din spatele semicercului ducând scorul la 6-2(8:38). Cele două echipe au început haotic partida, cel puţin din punct de vedere defensiv, lăsând foarte multe spaţii libere adversarilor. După primele cinci minute de joc, campionii de la Asesoft aveau un avantaj minim, 14-13. Cele două formaţii au mers cap la cap timp de incă un minut după care, prahovenii au început să se desprindă puţin prin reuşitele de la linia de libere ale lui Tica şi Hargrove, Asesoftul având 23-18 (1:38). Până la sfârşitul primului act, Piteştiul a reuşit să mai recupereze două puncte pe tabelă, scorul fiind 25-22 in favoarea campionilor en-titre.
Primele puncte ale sfertului doi s-au lăsat aşteptate, acestea au venit abia după un minut şi jumătate pe mâna lui Cătălin Burlacu care duce scorul la 28-22. Din acel moment formaţia pregătită de Tudor Costescu a căzut neaşteptat. În defensivă, numeroasele breşe lăsate au fost aspru sancţionate de către ploieşteni iar în atac pasele erau deseori fără destinatar iar când reuşeau să ajungă in situaţie de finalizare, mingea pur şi simplu refuza să intre in coş. În şapte minute trecute din sfertul al doilea, piteştenii au înscris opt puncte în timp ce adversarii lor cu şase mai multe, tabela indicând 39:30 pentru CSU Asesoft. Ploieştenii au menţinut avansul de nouă puncte până cu un minut şi jumătate înainte de finalul sfertului când a început recitalul lui Marcel Jones, acesta ajuntându-şi echipa să revină la cinci puncte în spatele adversarilor, scorul la pauză fiind 43-38 pentru echipa prahoveană.
Remarcaţii primelor două sferturi: Ploieşti- C. Burlacu 16 puncte, D. Hargrove 9 puncte 9 recuperări, A. Vlahovic 8 puncte
Piteşti- M Jones 13 puncte, S. Popovic 10 puncte, P. Barac 5 puncte
A doua repriză a început în forţă, BCM Piteşti restabilind egalitatea prin aceeaşi Jones şi Barac, 43-43(8:48). Timp de secunde bune mingile pierdute şi-au făcut serios simţită prezenţa în Sala Rapid din partea ambelor combatante. Echipa din Trivale a încercat în nenumărate rânduri să treacă din nou în avantaj pe tabelă dar fără succes, 50-50(5:49). CSU Asesoft a trecut în pressing în jumătatea proprie iar acest lucru s-a făcut simţit, ploieştenii punând şase puncte în faţa adversarilor, 56-50(4:24). Defensiva ploieştenilor a început să scârţâie în momentul în care Vladimir Arnautovic era nevoit să-l schimbe pe Szijarto din cauza greşelilor personale, patru la număr. Profitând de situaţie şi de inexactitatea la finalizare a echipei din Ploieşti, BCM Piteşti a reuşit un RUN de 7-1 egalând situaţia la 57(2:13). Finalul penultimului act nu a adus schimbări majore pe tabelă, scorul fiind 59-59.
Ultimul sfert începe cu câte două puncte de fiecare parte, Nyakundi de la Asesoft cu două libere iar de la BCM Piteşti înscrie Adonte Gennie, 61-61(9:34). După o perioada bună de timp vine şi rândul baieţilor lui Costescu să treacă în avantaj, prin reuşita fostului component al Ploieştiului, Darko Albijanic, 63-61(8:24). Deţinătoarea Cupei României este mult mai lucidă pe faza de atac şi reuşeşte să se distanţeze la patru puncte, cu şase minute înainte de final prin acelaşi Albijanic, 69-65(5:47). Foşti colegi la Târgu-Mureş, actualmente la Ploieşti, Stănescu şi Tudor, primul servant iar al doilea cu o aruncare de la 6.75 o readuc pe multipla campioană la doar un punct în spatele Argeşenilor, 68-69(4:51). Piteştenii se pierd cu firea în ofensivă, Costescu sesizează acest lucru şi cere timp de odihnă pentru a-şi calma elevii. Cu trei minute înainte de final Asesoftul mai trece două puncte pe tabela de marcaj prin inepuizabilul Burlacu şi trece din nou în avantaj, 70-69. Cu două minute înainte de finalul jocului, la scorul de 71-70 pentru Piteşti, Levente Szijarto este eliminat din joc pentru al cincelea fault. La scorul de 73-72 pentru piteşteni, Barac reuşeste o aruncare de trei puncte care îi distanţează pe Argeşeni la patru puncte, 76-72(1:36). Din acel moment a început sarabanda faultelor însă fără sorţi de izbândă pentru Ploieşteni, care intr-un final cedează în faţa lui BCM Piteşti, meciul terminându-se cu scorul de 83-75 în favoarea elevilor lui Tudor Costescu.
Aşadar, BCM Piteşi câştigă prima ediţie a SuperCupei României şi incepe sezonul cum nu se poate mai bine pentru ei.
Remarcaţii partidei: CSU Asesoft- C. Burlacu 18 pct 4 rec, D. Hargrove 13 pct 10 rec, R. Nyakundi 7 pct 1 rec, A. Tudor 7 pct 1 rec 1 pd
BCM Piteşti- M. Jones 24 pct 9 rec 1 pd, P. Barac 15 pct 2 pd, S Popovic 13 pct 3 rec 2 pd, D. Albijanic 13 pct 5 rec 1 pd, A. Gennie 10 pct 1 rec 3 pd
Felicitari, baietilor, pentru performanta! Din ce stiu, se ocupa putin si primaria de echipa de baschetsi asta e un lucru bun. ramane totusi regretul ca nu fac ceva pentru binele FC Arges.
Acolo e vorba de mai putini bani si nu sunt nici lucrurile incurcate...
VOINŢA SIBIU - FC ARGEŞ 03.10.12 ANTRENORUL PITEŞTENILOR VREA PRIMA VICTORIE DIN DEPLASARE ÎN ACEST SEZON
"Vreau să jucăm urât şi să obţinem puncte"
FC Argeş va juca la finalul acestei săptămâni pe terenul echipei Voinţa Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Liga a II-a la fotbal. Piteştenii îşi propun aducerea primelor puncte din deplasare în acest campionat, asta după ce echipa a pierdut jocurile disputate pe terenurile celor de la Luceafărul Oradea şi FCM Târgu Mureş.
Viorel Dumitrescu nu mai acceptă paşi greşiţi în acest campionat în meciurile din deplasare şi vrea ca echipa să obţină un rezultat favorabil la Sibiu. "Am jucat bine o repriză la Luceafărul şi pot spune că bine am jucat şi în partida de la Târgu Mureş. Dacă jucam foarte bine la Târgu Mureş sunt de părere că obţineam măcar un punct, dar aşa am jucat numai bine. Sper să putem face mai mult la următoarea partidă. Ar fi ideal pentru noi să putem obţine un rezultat favorabil la Sibiu pentru că altfel ar apărea o presiune foarte mare pe umerii jucătorilor înainte de meciul de acasă cu FC Maramureş Baia Mare.", a declarat antrenorul principal al celor de la FC Argeş.
Nu mai vrea joc frumos
Principalul piteştenilor spune că nu se mai gândeşte la un joc foarte frumos şi că de acum înainte vrea doar ca rezultatul să fie unul mulţumitor. "Sper să jucăm mult mai mult la rezultat de acum înainte. Nu am făcut deloc jocuri rele până acum, dar nu am adus decât trei puncte. Peste câteva etape nu va mai ţine nimeni cont de faptul că am jucat noi mai bine. Îmi doresc ca de acum înainte să jucăm mai slab, dar să putem scoate un rezultat foarte bun. Vreau mai bine să jucăm urât şi să obţinem puncte.", a declarat Viorel Dumitrescu.
"Este un jucător de care avem mare nevoie!"
Bogdan Vişa este jucătorul ce a sosit la FC Argeş în această vară. Fotbalistul a sosit la echipa din Trivale după ce a avut o accidentare foarte gravă şi nu a mai jucat un meci de fotbal de un an. Tehnicianul piteştenilor, Viorel Dumitrescu, îşi doreşte ca noul său jucător să poată juca mai repede un prim meci pentru echipa din Trivale. Fotbalistul este unul extrem de talentat, iar antrenorul argeşenilor este convins că acesta poate aduce un mare plus la echipa sa. "Bogdan Vişa este un jucător croit pentru postul de fundaş central. Are o detentă foarte bună, un fizic foarte bun şi cu siguranţă poate aduce la echipa noastră plusul de care avem nevoie pentru ca totul să meargă foarte bine. Abia aştept să îl putem folosi şi noi pe acest jucător în meciurile din campionat pentru că avem foarte mare nevoie de serviciile sale. Numai că noi trebuie să avem o foarte mare răbdare cu el pentru că nu a mai jucat un meci oficial de un an de zile şi nu este uşor niciunui jucător să revină după o asemenea perioadă şi să ajungă rapid la cea mai bună formă.", a declarat tehnicianul.
Lisandru: "Mai am cam o lună de zile până voi putea reveni pe teren!"
Ştefan Lisandru a suferit o accidentare destul de serioasă în urmă cu o lună. Acesta a scăpat totuşi bine pentru că exista riscul chiar să fi suferit o ruptură de menisc. Fotbalistul spune că se simte mult mai bine acum şi că aşteaptă să intre uşor şi la antrenamente.
"Mă simt mult mai bine decât în urmă cu ceva timp, dar acum sper ca de acum înainte lucrurile să meargă mai bine. Îmi doresc să pot ajunge să intru şi eu pe teren mai repede. Cred că într-o lună de zile o să pot juca şi eu primele meciuri pentru echipă. Nu a fost deloc o perioadă bună pentru mine fiindcă niciunui jucător nu îi convine să stea atât de mult timp accidentat. Ne este şi nouă foarte greu, dar încerc să trec şi eu peste toate.", a declarat jucătorul echipei FC Argeş.
Steaua ne-a “suflat” două campionate
FC Argeş putea să aibă în momentul de faţă nu două, ci patru titluri de campioană a României. Asta pentru că de două ori, piteştenii au fost întrecuţi la limită de Steaua.
Mai întâi, era sezonul 1967-1968. FC Argeş se afla în luptă directă cu Steaua pentru campionat. În penultima etapă, Argeşul învingea la Piteşti pe Petrolul cu 1-0, iar Steaua nu reuşea decât 1-1 la Bucureşti cu Universitatea Cluj. Astfel, cele două echipe erau despărţite de doar un punct: Steaua – 33 puncte; FC Argeş – 32 puncte (se acordau doar 2 puncte pentru victorie). În ultima etapă, Argeşul trebuia să învingă pe Progresul, iar Steaua să piardă la Ploieşti. Numai că nu s-a întâmplat aşa, FC Argeş a remizat 1-1 la Bucureşti iar Steaua a bătut cu 3-1 pe Petrolul, astfel că piteştenii au trebuit să se mulţumească cu titlul de vicecampioană.
În sezonul 1977-1978, povestea s-a repetat. FC Argeş şi Steaua se băteau la campionat. Povestea e şi mai dramatică decât în urmă cu 10 ani. În etapa 29, Argeşul era pe primul loc, cu două puncte mai mult decât Steaua. Etapa următoare, piteştenii suferă o înfrângere grea, 0-1 cu Dinamo, şi steliştii treceau pe primul loc, datorită golaverajului. Cele două echipe merg cap la cap până în final. Cu o etapă înainte de sfârşitul sezonului, FC Argeş nu poate profita de înfrângerea bucureştenilor la Constanţa, scor 1-3, şi pierde cu 2-1 la Oradea. Dacă reuşea măcar un egal, ar fi devenit campioană, pentru că în ultima etapă a învins cu 5-0 pe UTA. Degeaba, pentru că Steaua bate cu 4-0 pe FCM Reşiţa şi câştigă campionatul la golaveraj. Totuşi, dacă atunci s-ar fi acordat 3 puncte pentru victorie, Argeşul ar fi fost campioană, cu 1 punct avans. Iată liniile de clasament ale celor două echipe la finalul sezonului 1977-1978:
Poz Echipa M V E I GM GP Pct
1 Steaua Bucureşti 34 17 7 10 75 49 41
2 FC Argeş Piteşti 34 18 5 11 60 49 41
FC Argeş se va răzbuna sezonul următor, când avea să câştige al doilea şi ultimul titlu de campioană a României.
Stadionul "Ştrand"
În anul 1935, Ion Antonescu (nascut in Pitesti), pe atunci general şi comandant al Diviziei 3 Infanterie şi al Garnizoanei Piteşti, a iniţiat, cu concursul Primăriei, construirea şi amenajarea unui stadion cu toată dotarea necesară, alegându-se zăvoiul de pe malul drept al râului Argeş, cuprins între vechile străzi Sfânta Vineri şi Râurilor, unde era loc viran.
Planul de ansamblu al lucrărilor acestui parc cuprindea: ştrandul şi plaja, bazinul de înot, stadion pentru fotbal şi atletism, terenuri de tenis, volei şi baschet, patinoar, lac pentru canotaj şi poligon de tir. Întrucât volumul lucrărilor era foarte mare şi nu se dispunea de banii necesari, comandantul Garnizoanei şi Primăria au hotărât să se înceapă construirea ştrandului şi patinoarului. Primăria a pus la dispoziţie banii şi materialele iar Regimentul I Vânători, mâna de lucru.
În lunile mai şi iunie 1935 au fost amenajate ştrandul şi plaja (cu 34 de cabine pentru public), iar în septembrie a început amenajarea lacului cu utilaje de la Moara Progresul. Anul următor, 1936, din mai până în luna septembrie a început campania de lucru la stadion. Aici au lucrat militari şi elevi care au realizat un mare volum de lucrări: amenajarea terenului de fotbal şi a pistei de atletism, a tribunei de lemn pe latura de vest, un teren de tenis.
Ştrandul, denumit Negru Vodă, a devenit un căutat loc de sport şi promenadă pentru piteşteni. Inundaţiile din vara anului 1941 au provocat mari pierderi, distrugând parcul şi stadionul.
În perioada mai-septembrie 1943 au început lucrările de reamenajare, lucrări efectuate de un detaşament de 60 de militari, sub comanda locotenent-colonelului Valentin Petrov. Au fost construite din nou 72 de cabine şi un bufet pe plajă, s-au refăcut toate terenurile de sport şi s-a reconstruit tribuna de la terenul de fotbal, din lemn, cu o capacitate de 360-400 de locuri, ridicându-se un dig protector împotriva apelor râului Argeş.
Prin decizia nr. 36276 din 7 februarie 1944, Ministerul Afacerilor Interne aprobă Regulamentul de organizare, dezvoltare, funcţionare şi întreţinere a stadionului şi ştrandului comunal Piteşti. Se menţionează că stadionul cuprinde: teren de fotbal cu dimensiuni mijlocii regulamentare, cu tribune pentru spectatori şi o lojă pentru oficialităţi, pistă pentru alergări, locuri pentru tenis, locuri pentru volei, baschet şi aparate pentru gimnastică. Taxele percepute pentru stadionul de fotbal erau de 5.000 lei pentru meciuri între echipe româneşti şi 15.000 lei pentru meciuri cu echipe străine.
Stadionul din Ştrand va fi împrejmuit în vara anului 1947, cu sprijinul celor 16 comune din plasa Piteşti, care au contribuit cu materialele necesare.
Începând cu anul 1945, aici au jucat Sporting Club Piteşti şi C.F.R. Piteşti. Acest stadion a fost un adevărat simbol al fotbalului piteştean, aici având loc meciuri memorabile. Şi tot aici a început să joace şi Dinamo Piteşti până la construirea stadionului actual Nicolae Dobrin, fost 1 Mai.
Stadionul "Nicolae Dobrin"
În anul 1935, Ion Antonescu, pe atunci general şi comandant al Diviziei 3 Infanterie şi al Garnizoanei Piteşti, a iniţiat, cu concursul Primăriei, construirea şi amenajarea unui stadion cu toată dotarea necesară, alegându-se zăvoiul de pe malul drept al râului Argeş, cuprins între vechile străzi Sfânta Vineri şi Râurilor, unde era loc viran.
Planul de ansamblu al lucrărilor acestui parc cuprindea: ştrandul şi plaja, bazinul de înot, stadion pentru fotbal şi atletism, terenuri de tenis, volei şi baschet, patinoar, lac pentru canotaj şi poligon de tir. Întrucât volumul lucrărilor era foarte mare şi nu se dispunea de banii necesari, comandantul Garnizoanei şi Primăria au hotărât să se înceapă construirea ştrandului şi patinoarului. Primăria a pus la dispoziţie banii şi materialele iar Regimentul I Vânători, mâna de lucru.
În lunile mai şi iunie 1935 au fost amenajate ştrandul şi plaja (cu 34 de cabine pentru public), iar în septembrie a început amenajarea lacului cu utilaje de la Moara Progresul. Anul următor, 1936, din mai până în luna septembrie a început campania de lucru la stadion. Aici au lucrat militari şi elevi care au realizat un mare volum de lucrări: amenajarea terenului de fotbal şi a pistei de atletism, a tribunei de lemn pe latura de vest, un teren de tenis.
Ştrandul, denumit Negru Vodă, a devenit un căutat loc de sport şi promenadă pentru piteşteni. Inundaţiile din vara anului 1941 au provocat mari pierderi, distrugând parcul şi stadionul.
În perioada mai-septembrie 1943 au început lucrările de reamenajare, lucrări efectuate de un detaşament de 60 de militari, sub comanda locotenent-colonelului Valentin Petrov. Au fost construite din nou 72 de cabine şi un bufet pe plajă, s-au refăcut toate terenurile de sport şi s-a reconstruit tribuna de la terenul de fotbal, din lemn, cu o capacitate de 360-400 de locuri, ridicându-se un dig protector împotriva apelor râului Argeş.
Prin decizia nr. 36276 din 7 februarie 1944, Ministerul Afacerilor Interne aprobă Regulamentul de organizare, dezvoltare, funcţionare şi întreţinere a stadionului şi ştrandului comunal Piteşti. Se menţionează că stadionul cuprinde: teren de fotbal cu dimensiuni mijlocii regulamentare, cu tribune pentru spectatori şi o lojă pentru oficialităţi, pistă pentru alergări, locuri pentru tenis, locuri pentru volei, baschet şi aparate pentru gimnastică. Taxele percepute pentru stadionul de fotbal erau de 5.000 lei pentru meciuri între echipe româneşti şi 15.000 lei pentru meciuri cu echipe străine.
Stadionul din Ştrand va fi împrejmuit în vara anului 1947, cu sprijinul celor 16 comune din plasa Piteşti, care au contribuit cu materialele necesare.
Începând cu anul 1945, aici au jucat Sporting Club Piteşti şi C.F.R. Piteşti. Acest stadion a fost un adevărat simbol al fotbalului piteştean, aici având loc meciuri memorabile. Şi tot aici a început să joace şi Dinamo Piteşti până la construirea stadionului actual Nicolae Dobrin, fost 1 Mai.
Stadionul "Nicolae Dobrin" >>
Stadionul "Nicolae Dobrin"
Stadionul a apărut dupa ce, în 1962, Dinamo Piteşti a promovat pentru prima dată în Divizia A, iar necesitatea unei noi arene, mai moderne, devenise un lucru firesc. Echipa evolua pe terenul din Ştrand, construit în 1936, şi s-a considerat că merită, pentru Divizia A, un stadion nou. Primăria şi Armata au început amenajarea gropii de lângă cimitir şi, după mai bine de un an de muncă, stadionul a fost gata la începutul anului 1964. Noul stadion a fost numit “1 Mai”.
Inaugurarea a avut loc pe 2 mai 1964, cu un meci amical disputat între Dinamo Piteşti şi Spartak Sofia, scor 3-0 pentru alb-violeţi. În continuarea manifestărilor prilejuite de prezentarea noii arene pe care FC Argeş urma să joace, piteştenii au mai disputat şi alte partide amicale în compania unor adversari foarte puternici, cum ar fi Bonsucceso Rio de Janeiro, scor 2-1, Lazio Roma, scor 2-1 şi Szeghed, scor 3-2.
De-a lungul anilor, arena din Trivale a cunoscut câteva etape de modernizare: a fost instalată pista de atletism, au fost amenajate vestiarele, tunelul de acces şi spaţiul destinat băncilor de rezerve. Până la Revoluţie au fost înălţate tribunele şi a început amenajarea tribunei a II-a, care nu a fost finalizată nici până în prezent. După 1989, prima modificare a fost cea a numelui stadionului. S-a renunţat la denumirea de “1 Mai” şi s-a apelat la cea de “Municipal”, asta până când Consiliul Local a aprobat ca arena din Trivale să poarte numele celui care a făcut mare acest club, Nicolae Dobrin.
Modernizările au continuat, au fost instalate scaune, moment în care capacitatea se reduce de la 17 500 la 15 000 de locuri. Anii 2000 aduc reamenajarea Centrului de Copii şi Juniori care primeşte numele de “Leonte Ianovschi”. A fost schimbată tabela de scor, gazonul de asemenea a fost înlocuit. Pe 25 mai 2008 a fost inaugurată instalaţia de nocturnă, care este compusă din şase stâlpi, unică în ţara noastră.
Recordul de asistenţă a fost stabilit în anul 1979 când 28 000 de suflete s-au înghesuit pentru a vedea meciul dintre FC Argeş şi Nottingham Forest din turul II al Cupei Campionilor Europeni.
VOINŢA SIBIU - FC ARGEŞ 14:28 ANTRENORUL PITEŞTENILOR ESTE NEMULŢUMIT DE PRESTAŢIA ELEVILOR SĂI
FC Argeş a suferit o nouă înfrângere în acest campionat, echipa antrenată de Viorel Dumitrescu fiind învinsă cu scorul de 1 - 0 pe terenul celor de la Voinţa Sibiu. Partida din această etapă a campionatului a fost una extrem de săracă în faze de poartă, cele două formaţii oferind un meci cu puţine realizări.
Trupa din Sibiu aborda acest meci după plecarea lui Pelici şi echipa încerca să obţină un rezultat bun, în timp ce trupa din Trivale avea strânse până acum numai 3 puncte în clasament şi era obligată să obţină un rezultat favorabil pentru a putea continua cu bine acest campionat. Numai că începutul partidei nu a fost deloc pe placul argeşenilor aceştia nereuşind să pună prea des în pericol poarta adversă, numai că nu erau prea mult motive de îngrijorare nici pe apărare fiindcă echipa din Sibiu nu a avut nici ea ocazii de gol.
Partea secundă a debutat cu o ocazie de gol pe care a irosit-o Tătar. Jucătorul sibienilor a fost până la urmă călăul argeşenilor. Arbitrul meciului a acordat o lovitură de la 11 metri în minutul 69 al jocului în urma unui fault comis de către Flavius Croitoru. Tătar a fost cel ce a transformat în gol această lovitură de la 11 metri şi a reuşit să aducă toate cele trei puncte echipei din Sibiu. În urma acestui rezultat FC Argeş a rămas cu numai trei puncte în campionat după ce au disputat patru meciuri până în prezent.
"Atacul nu a mers deloc în acest meci!"
FC Argeş nu a reuşit să vină nici măcar cu un punct după meciul disputat în deplasare cu cei de la Voinţa Sibiu. În urma acestei înfrângeri cu scorul de 1 - 0, piteştenii au rămas cu numai trei puncte în clasament, acestea fiind obţinute în succesul de pe teren propriu cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea. Tehnicianul echipei FC Argeş a fost total nemulţumit de aportul dus la acest meci de atacanţi, fiind de părere că aceştia au rămas datori cu multe. "Nu a fost deloc un meci grozav din partea noastră şi dacă în linia de apărare situaţia a mers mult mai bine şi a fost o mică eroare la un moment dat, atacul este cel care m-a nemulţumit. Am stabilit ceva cu jucătorii la antrenament şi înainte de meci, aveam şi noi nişte culoare, dar în timpul meciului am gândit cu totul altfel lucrurile şi au fost luate alte decizii. Sunt de părere că acesta a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi rezultatul vorbeşte de la sine despre acest lucru. Nu vreau să mai repetăm aceste greşeli pentru că oricum etapele trec şi noi rămânem fără puncte acumulate.", a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeş.
Nu a fost impresionat de adversar
Antrenorul piteştenilor a ţinut să sublinieze că această înfrângere nu a venit din cauza faptului că echipa sa ar fi întâlnit un adversar foarte puternic. Mai mult, antrenorul piteştenilor a declarat că cei de la Voinţa formează o echipă modestă a campionatului. "Voinţa nu m-a impresionat cu nimic şi nici nu se poate spune că ne-a surprins. Numai că noi nu am pus presiune, nu am avut ocazii de a marca şi sunt nemulţumit şi de felul în care au înţeles fundaşii laterali să ajute jocul nostru. Aceştia nu au urcat în atac şi asta s-a văzut şi pe tabela de marcaj. Poate că nu este normal din partea mea să declar aşa ceva, dar cred că am fost învinşi de cea mai slabă echipă pe care am întâlnit-o până în acest moment.", a declarat Viorel Dumitrescu.
„A fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat!“
FC Argeş a suferit o nouă înfrângere în acest campionat, echipa antrenată de Viorel Dumitrescu fiind învinsă cu scorul de 1 - 0 pe terenul celor de la Voinţa Sibiu. Partida din această etapă a campionatului a fost una extrem de săracă în faze de poartă, cele două formaţii oferind un meci cu puţine realizări.
Trupa din Sibiu aborda acest meci după plecarea lui Pelici şi echipa încerca să obţină un rezultat bun, în timp ce trupa din Trivale avea strânse până acum numai 3 puncte în clasament şi era obligată să obţină un rezultat favorabil pentru a putea continua cu bine acest campionat. Numai că începutul partidei nu a fost deloc pe placul argeşenilor aceştia nereuşind să pună prea des în pericol poarta adversă, numai că nu erau prea mult motive de îngrijorare nici pe apărare fiindcă echipa din Sibiu nu a avut nici ea ocazii de gol.
Partea secundă a debutat cu o ocazie de gol pe care a irosit-o Tătar. Jucătorul sibienilor a fost până la urmă călăul argeşenilor. Arbitrul meciului a acordat o lovitură de la 11 metri în minutul 69 al jocului în urma unui fault comis de către Flavius Croitoru. Tătar a fost cel ce a transformat în gol această lovitură de la 11 metri şi a reuşit să aducă toate cele trei puncte echipei din Sibiu. În urma acestui rezultat FC Argeş a rămas cu numai trei puncte în campionat după ce au disputat patru meciuri până în prezent.
"Atacul nu a mers deloc în acest meci!"
FC Argeş nu a reuşit să vină nici măcar cu un punct după meciul disputat în deplasare cu cei de la Voinţa Sibiu. În urma acestei înfrângeri cu scorul de 1 - 0, piteştenii au rămas cu numai trei puncte în clasament, acestea fiind obţinute în succesul de pe teren propriu cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea. Tehnicianul echipei FC Argeş a fost total nemulţumit de aportul dus la acest meci de atacanţi, fiind de părere că aceştia au rămas datori cu multe. "Nu a fost deloc un meci grozav din partea noastră şi dacă în linia de apărare situaţia a mers mult mai bine şi a fost o mică eroare la un moment dat, atacul este cel care m-a nemulţumit. Am stabilit ceva cu jucătorii la antrenament şi înainte de meci, aveam şi noi nişte culoare, dar în timpul meciului am gândit cu totul altfel lucrurile şi au fost luate alte decizii. Sunt de părere că acesta a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi rezultatul vorbeşte de la sine despre acest lucru. Nu vreau să mai repetăm aceste greşeli pentru că oricum etapele trec şi noi rămânem fără puncte acumulate.", a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeş.
Nu a fost impresionat de adversar
Antrenorul piteştenilor a ţinut să sublinieze că această înfrângere nu a venit din cauza faptului că echipa sa ar fi întâlnit un adversar foarte puternic. Mai mult, antrenorul piteştenilor a declarat că cei de la Voinţa formează o echipă modestă a campionatului. "Voinţa nu m-a impresionat cu nimic şi nici nu se poate spune că ne-a surprins. Numai că noi nu am pus presiune, nu am avut ocazii de a marca şi sunt nemulţumit şi de felul în care au înţeles fundaşii laterali să ajute jocul nostru. Aceştia nu au urcat în atac şi asta s-a văzut şi pe tabela de marcaj. Poate că nu este normal din partea mea să declar aşa ceva, dar cred că am fost învinşi de cea mai slabă echipă pe care am întâlnit-o până în acest moment.", a declarat Viorel Dumitrescu.
ACCIDENTĂRI 17:00 ULTIMUL A SUFERIT O RUPTURĂ FIBRILARĂ ŞI POATE STA PE TUŞĂ CEL PUŢIN O LUNĂ
Manole şi Doman, pierderi grele pentru piteşteni
FC Argeş a pierdut meciul de sâmbătă de pe terenul celor de la Voinţa Sibiu cu scorul de 1-0, după golul marcat de Tătar în minutul 69 al confruntării. Numai că pe lângă această înfrângere la limită, antrenorul piteştenilor are şi alte bătăi de cap după acest joc. Doi dintre jucătorii importanţi ai piteştenilor au acuzat probleme medicale şi fie nu au intrat pe teren, fie au fost înlocuiţi destul de repede.
"Nici la acest meci nu am scăpat de problemele cu accidentările. Leonard Manole a acuzat nişte dureri la gleznă şi a fost decizia lui de a nu risca şi de a nu intra pe teren. În aceste condiţii a fost folosit Ionuţ Nicolae, cel care pot să spun că a intrat foarte bine în meci şi sunt chiar mulţumit de felul în care s-a prezentat. Aceasta a fost decizia lui Manole de a nu risca să intre pe teren şi trebuie să i-o respectăm. Din păcate au fost probleme şi pentru Cătălin Doman. Acesta a suferit o ruptură fibrilară şi dacă este să fie confirmat verdictul medicilor va trebui să stea cel puţin o lună de zile. Eu sper să nu ajungem aici şi accidentarea lui Cătălin să nu fie una foarte gravă pentru că avem nevoie de serviciile sale în continuare.", a precizat antrenorul principal al echipei FC Argeş, Viorel Dumitrescu.
fratilor....echipa asta mai joaca ceva....penestii mai vin la meci?
cand schimba antrenorul?...
e vai de capul nostru,,,,stiti ce inseamna DAMILA MACIUCA o echipa de comuna, sponsorizata de o familie care are dorinta de performanta dar la nivel financiar este modeta, acum joaca in Dragasiani-VL....
fc arges nici la nivelul acesta nu mai este?
cand schimba antrenorul?...
e vai de capul nostru,,,,stiti ce inseamna DAMILA MACIUCA o echipa de comuna, sponsorizata de o familie care are dorinta de performanta dar la nivel financiar este modeta, acum joaca in Dragasiani-VL....
fc arges nici la nivelul acesta nu mai este?
FC Arges se afla intr-o stare de letargie, de supravietuire, practic este in moarte clinica... Din pacate asta este realitatea cruda...
se zice ca un investitor puternic din Pitesti vrea sa investeasca la o echipa din Bucuresti??????
Cine poate fi?
Cine poate fi?