Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Stiri si noutati SOKKER

2024-03-03 20:38:29
Macar sa bage si un horoscop la pressroom, ala ar fi mai interesant de citit decat ce baga ei....
2024-03-03 21:00:58
Cica dupa ce rezolva problema cu money , o aduc pe Nety Sandu sa prezinte horoscopul
2024-03-04 08:36:33
a4 to ionutzc
cred ca ar trebui ajutati sa primeasca mai putini bani...:)))
2024-03-04 12:50:04
Ma mir ca s-au decis sa bage si ei ceva bani in publicitate
2024-03-04 13:06:52
Urmează vremea cu Busu!!
2024-03-05 12:09:01
Jurnal Dev #74 - Rezumatul stadiului actual al dezvoltării

Dragi utilizatori,

A trecut ceva timp de când am comunicat ultima dată cu voi, dar am dori să vă anunțăm ce s-a-ntâmplat în cadrul muncii noastre - au fost mai puține schimbări în ultima perioadă, dar asta nu schimbă faptul că lucrăm în continuare pentru a dezvolta noi funcționalități, chiar dacă ne-a lipsit timp pentru comunicare cu voi.

Sunt câteva lucruri la care lucrăm în prezent:

Taxa progresiva pentru transferuri: Problema taxei progresive, care, după cum știți, a apărut accidental în joc și a fost retrasă. Dezvoltăm această idee, însă, forma finală și metoda ei de calcul vor fi probabil modificate - taxa va scădea mult mai repede spre valori mai mici, dar va fi mai mare în primele săptămâni de posibilă vânzare. Ne propunem ca vânzarea jucătorilor să fie aproximativ la fel de profitabilă precum este în present, după aproximativ un sezon petrecut în club de jucător, dar s-ar adăuga taxe suplimentare în cazul unui transfer mai rapid.OBIECTIVUL REFORMEI: limitarea profitabilității tranzacțiilor de tip DT (day trading), fără a taxa utilizatorii care transferă acei jucători o dată pe sezon sau mai puțin. Această reformă nu are ca scop combaterea inflației din joc - astfel de comentarii au apărut pe forum – scala taxelor în Sokker față de suma de bani în circulație este marginală, chiar și dublarea taxelor nu ar avea un impact semnificativ asupra limitării inflației – aceasta trebuie combătută prin alte metode.

Magazin PLUS nou - deși plățile nu sunt subiectul cel mai interesant pentru voi, aceasta este o schimbare foarte mare, care în prezent ocupă o mare parte din timpul nostru. Introducerea unor noi modalități de plată (opțiunea de a asocia un card și de a plăti pentru pachetul PLUS sub forma unui abonament lunar) este foarte importantă pentru noi, sistemul actual, în care trebuie să plătiți în avans pentru întregul pachet, poate fi un barieră pentru o majoritatea utilizatorilor. Din punct de vedere tehnologic, acesta este un proiect foarte dificil, care necesită și documentație legată de aspecte juridice și fiscale, care consumă o parte semnificativă din resursele noastre. Răspunzând la probabilele întrebări - da, lista de prețuri a jocului se va schimba și ea, iar abonamentul lunar va fi cea mai rentabilă modalitate de a cumpăra pachetul PLUS - cu toate acestea, încă nu am stabilit prețuri, doar când vor fi pregătite, le vom împărtăși cu voi imediat.

Dezvoltarea tabului ȘTIRI - încă vedem potențialul uriaș și impactul asupra jocului. În această perioadă prezentăm câteva știri noi (rapoarte după meciurile echipei naționale și se pregătește o știre jubiliară pentru aniversarea înființării echipelor voastre, cu o rubrică important de statistici referitoare la cluburile voastre) - dar aceasta este doar începutul posibilităților acestui tab. Dorim să deschidem un subiect separat pe forum pentru a colecta idei legate doar de aceast tab - notificări noi sau mesaje pe care le putem genera - de exemplu, poate merita să luați în considerare opțiunea de a trimite jucători accidentați pentru un tratament mai rapid de către un specialist, contra cost, etc. Tabul știri oferă astfel de posibilități - nu numai că ne permite să generăm știri, dar putem adăuga și butoane și acțiuni pe care le puteți face.

Pagini noi de implementat: începem să lucrăm la două vizualizări noi în Sokker - profilul jucătorului (pagina jucătorului) și istoricul și statisticile clubului. În ambele cazuri, suntem deschiși la sugestii pentru noi funcționalități sau informații pe care le putem adăuga pentru a face jocul mai interesant - de exemplu, în cazul unui jucător, am dori să introducem statisticile meciului său defalcate pe sezoane individuale, nu întreaga sa carieră, iar în cazul istoriei clubului, există loc de a introduce realizări sau de a extinde secțiunea de recorduri. Vom începe, de asemenea, un subiect separat pe forum pentru ambele pagini noi și vă vom cere să vă împărtășiți ideile.

În sfârșit, informații despre promovarea și publicitatea Sokker. Am început să facem publicitate pentru joc în diverse țări, în ultimele luni - vedem un răspuns destul de bun ca și număr de înregistrări - vom testa mai multe țări, de la țări mari europene pană la țări mai mici din întreaga lume – iar pe baza experiențelor adunate, vom încerca să creștem semnificativ numărul de utilizatori până la sfârșitul acestui an.
2024-03-05 12:09:42
@florink7, multumesc de ajutor! am facut mici modificari unde am considerat mai de impact
2024-03-05 20:26:56
Nu stiu de ce imi multumesti si nici nu vad ce modificari ai facut .
Am fost online cand am vazut anuntul si l-am tradus. Nu mi-am batut capul cu o traducere literara. Substanta anuntului conteaza .
Conteaza cine traduce ? Mai importanta e rapiditatea .
2024-03-07 07:18:39
Nimic despre tactica cu 9 fundasi? Pacat!
Cand 80 % din echipe folosesc aceeasi tactica (poate cu mici variatiuni) despre ce manager de fotbal mai discutam?
Interesant este ca nimanui nu i se pare deplasat. Priviti la primele doua ligi si contabilizati echipele care joaca un 532 sau ceva pe acolo!
Oricum 5 fundasi obligatoriu!
E normal? Mai reflecta jocul realitatea?
Cat despre rezultatele, mult prea multe, care nu mai respecta valoarea echipelor din teren, nici nu mai stiu ce sa spun. Daca atunci cand am inceput jocul se discuta trei zile pe forum despre un rezultat "surpriza", acum e la ordinea zilei meciuri in care echipe inferior valorice castiga.
Important este sa ai 5 fundasi, restul ce mai conteaza!
Nu asa joaca si toate echipele din fotbalul real ?!
2024-03-07 09:41:50
Daca ai atacanti mai buni atunci poti castiga si impotriva unui 5-3-2.
2024-03-07 11:16:07
Pe vremuri îți trebuia o extrema și-un atacant ..și câștigai ..era mai simplu ..:))
2024-03-19 16:38:04
Accidentarile cea mai mare PROBLEMĂ
2024-03-19 16:38:44
Acolo trebuie lucrat
2024-03-24 18:45:06
Stim cu totii...nu intereseaza pe nimeni, daca suferi in realitate coruptie, mizerie etc, nici macar in lumea virtuala sa nu te poti bucura de nimic...am reamintit si pe forum lui Raul si de cumulul cartonaselor si in urma cu cateva sezoane si acum recent. O adunatura de smintiti, daca nici lucruri minore nu au vrut sa rezolve. Treaba lor. Nu merita banii mei, si banii nimanui daca fac cum vor ei.
2024-03-28 10:14:59
Nu se mai schimba starea suporterilor cand are loc meciul ci in urmatoarea zi...a mai observat careva Nu am vazut anunturi, sau nu am fost atent.
2024-03-28 10:56:56
cred ca se schimba in timpul meciului in functie de scor, in prima etapa la scorul de 1-1 eram la maxim cu starea, apoi dupa meci,am luat bataie cu 4-1 au scazut 3 trepte