Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
 Topic closed!!!

Subject: [VOT]Electorale - discursuri / Elections - speeches

  • 1
2020-05-11 07:18:57
Lord Legolas to All
Exclusiv pentru discursurile candidatilor.

Off-topicul se va sanctiona!

Votati pentru Nationala mare si pentru Nationala U21
(edited)
2020-05-11 07:53:36
Salutare tuturor!
Numele meu este Petru, același ca și la echipa de club și candidez la naționala mare pentru continuarea mandatului. Am calificat naționala la mondial ( un lucru facil), iar acum îmi doresc să obțin titlul mondial.
Mulțumesc celor din staff pentru ajutorul la scouting, mi-au fost și îmi sunt de mare ajutor!
Eventuale întrebări și neclarități ( dacă sunt), le vom discuta pe celălalt forum dedicat.
Multumesc!
Hai România!
2020-05-11 16:26:09
Ciz to petru
Salutare.
Ma numesc Catalin, si m-am inscris la nationala Romaniei U21 intrucat, dupa o perioada petrecuta la nationala Islandei U21 cu rezultate destul de bune (locul 3 dupa Brazilia si Uruguay, dar inaintea Hayastanului sau Malayeziei, echipe superioare Islandei), vreau sa arat ca pot face fata la o nationala de top precum a Romaniei.
Avand in vedere ca nu mai avem printre candidati pe unii care au incercat sa aduca prejudicii nationalei U21 a Romaniei in diverse moduri, doresc sa va asigur de un singur lucru in cazul in care voi fi ales: ca voi fi dedicat total proiectului pe care-l voi incepe alaturi de o stafful roman.
In acest sens voi trece pe antrenat tineri sub 18-19 ani, asa incat campionatul si cupa (performanta cu echipa de club) va fi lasata pe planul trei.
Pe planul doi va fi asigurarea unei baze de date functionale a echipei nationale a Romaniei, prin scouting intens, iar in acest sens voi incerca sa colaborez cu persoane alaturi de care am mai avut ocazia si onoarea de a mai lucra.

Un meci antologic castigat cu micuta Islanda:
Ísland U21 - România U21 2:0

(edited)
(edited)
2020-05-14 16:31:10
ale70 to Ciz
Hello everyone :)
For young users my name is Alessandro ... I am 50 years old and live in Genoa.
I'm playing to Sokker more than 12 years.
I won 3 World Cups ( with Norway,Romania and Polska) and won 4 League A and 2 Cup with my Italian Club.
After any season without NT, now i'm ready for a new experience and for a new World Cup :P

Please vote here
2020-05-19 18:16:19

salutare tuturor !!

pentru cei mai noi în sokker, care nu mă cunosc, numele meu este Cristi, joc sokker de la începuturile sale...sunt campion al României, câștigător al Cupei României, campion mondial U21 cu România și am fost selecționerul mai multor naționale de seniori sau U21.

acum ceva ani am hotărât să stau departe de naționala României U21, fiind acuzat la acea vreme că grupul format în jurul naționalei(binecunoscuta "gasca") hotărăște mersul lucrurilor la națională, implicit și numele selecționerului, astfel fiind dezavantajați anumiți useri care își doreau să conducă naționala dar nu se aflau în asentimentul membrilor din staff/gasca.

am făcut un pas mare înapoi, ocazie cu care mai mulți useri și-au încercat forțele dar au trecut foarte, foarte multe sezoane și din păcate România U21 nu a mai reușit să câștige un titlu mondial deși de câteva ori au fost aproape.


ca și obiectiv am formarea unui staff puternic în jurul naționalei, pregătirea corespunzătoare a generațiilor viitoare de jucători... calificarea la CM U21 precum și obținerea unui nou titlu mondial.
  • 1