Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
 Topic closed!!!

Subject: [VOT]Electorale - Discursuri / Elections - Speeches

  • 1
2023-09-11 15:56:13
#1 to All
Exclusiv pentru discursurile candidatilor.

Off-topicul se va sanctiona!

Vot Romania

Vot Romania U21
2023-09-11 18:03:14
l-zsolt to #1
Incerc sa va notez aici cateceva despre mine , pentru multi dintre voi poate ca nu ar trebui, insa pentru utilizatorii mai noi sigur e necesar sa afle.
Numele meu e Laszlo Zsolt (in joc l-zsolt) locuiesc in orasul Miercurea Ciuc, oras mic, ordonat, frumos multietnic si multicultural.
Am intrat in acest joc in 2007.Din primul sezon am fost foarte implicat, am intrebat colosii jocului de atunci si am incercat sa pun in valoare ceea ce mi-au indicat extraordinarii mei mentori ca vln, Jurkasz(Ungaria), Aaalin si Clau GOOL(Romania) sau fenomenalul loczenty, polacul...
Deasemenea m-am implicat in organizarea unor competitii internationale tip NSW, dar si in promovarea jocului si ajutarea noilor utilizatori in Ungaria.Asta in afara de clubul meu si nationale...
Cariera mea de selectioner NT cuprinde printre altele la NT Japonia, Malta iar la U21 (unde imi placea mult mai mult) am fost 2 sezoane la carma U21 Ungaria si 6-7 sezoane la mica dar interesanta Australia U21.
Australia tineret pana am venit acolo bu realizase decat o singura calificare la mondiale, eu
i-am dus la doua, dupa alt WC cu micii jucatori maghiari.
In general stau la joc mult timp, ma implic , fac tactici , analizez echipe, incerc sa-mi antrenez echipa mea care e format de jucatori de 20-21 ani.
Am vreo 6-7 internationali U21 in lotul , din pacate niciunul nu e roman, am portar la polaci, fndasi in ungaria, elvetia sau costa-rica, doi atacanti pentru turcia etc.
Cel mai aproape de lotul u21 roman e Dragut, extrema la care imi pun mari sperante pe viitor...insa nu cred ca are valoare sa intre la U21, dar sper sa ajunga la prima echipa cumva.
Am stat pe tusa aici acasa, am asteptat sa mai am experienta, dar niciodata nu am incercat sa intru la alegeri aici.
Cred ca a venit timpul, incercarea moarte n-are :D
Intr-un fel mi-a placut si satisfacut munca celui pe care vor sa-l schimb, insa daca cu o echipa ca Romania U21 nu poti sa joci macar o semifinala la WC, eu zic ca trebuie sa faci pasul inapoi.
Deci sunt aici,sunt acasa,
sunt plin de vointa,
am ales acum tara unde traiesc, sa arat la polaci, ca recuperam noi locul 1 din lume, pe care Romania merita cu prisosinta.
Hai Romania U21, haideti sa facem lucruri bune impreuna.
2023-09-11 18:35:17

(edited)
  • 1