Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [Kupa]Megye Bajnokság-Jubileumi X.szezon

2015-05-27 20:40:50
Köszönöm Bundy,le rágtam a körmöm,de jó kis meccs volt,nem hittem volna,hogy el bírlak kapni,nagyon örülök a sikernek,nekem ez már 1 hatalmas trófea,hogy győztünk a csapatod ellen.
2015-05-28 01:31:03
Integritat: Grat! See you next season! :)
2015-05-28 15:32:20
Ajajajajajaj........... :)
Hahaha...
2015-05-28 20:17:47
OFC to csucsu
Csak akkor ha meg nyered !!
2015-06-01 15:03:58
Megye Bajnokság-X.szezon, Elődöntő párosítások

Evil Angels FC* - Dabas Stars

sodom13:
"Köszönöm a csapat nevében is.Mikor szembesültünk vele ki is lesz az ellenfelünk a negyeddöntőben,nem sok jót jósoltam magunknak,azt lehet mondani elég sok meccset vívott egymással a 2 klub,eddig 6 szór csaptunk össze,és hát a statisztika is azt mutatja nem mi voltunk a meccs esélyesei,idáig 1szer tudtam győzni,1 döntetlen,és 4 vereség volt a mutató.Nagyon vártuk a meccset,a játékosok fel voltak tüzelve,mert mindég nagy dolog számukra 1 elit klubbal csatázni.De sajna az sem nekünk kedvezett,hogy idegenben kellet meg küzdenünk a továbbjutásért.A meccsről annyit,hogy küzdelmes,kemény,sportszerű meccs volt,a labda több időt töltött az ellenfelem térfelén,és nálunk volt többet,szóval uraltuk a meccset,de volt jó néhány nagy helyzete az ellenfelemnek,ami a körmeim elvesztéséhez vezetett(le rágtam),jó hogy az első félidő felénél sikerült megszereznünk a vezetést Bobovnik révén,és ez gondolom az ellenfelem játékosait valahol le sokkolta,és számos szép helyzetet tudtunk ki dolgozni,sajnos a gól(ok) el maradtak,de ne legyek telhetetlen,elégedett vagyok a srácaimmal,főleg a pontos védő munkával.Sajnos a meccsen lett 1 sérültünk (Heyderov)akire az elődöntőben sem számolhatunk,így még kérdéses kivel pótoljuk az el vesztett felfutó bal szélsőnket.
Az elődöntő,hát igen,nem akarom le írni a csapatom,igaz jó párszor sikerült is be bizonyítaniuk,hogy képesek a csodára erősebb alakulat ellen,de olyat nem mondhatok mi lennénk a favoritok a továbbjutásra.De a csapatunk taktika mestere aki bizonyított már e téren,hogy nincs lehetetlen,ő rajta sok fog múlni számítunk rá. De az esélytelenek teljes nyugalmával készülünk,lehet ez lesz a nyerő,a játékosok ki vannak éhezve még 1 nagy skalpra,és döntőt is szívesen játszanának,de ehhez hátra van még egy nagyon kemény 90 perc,győzőn a jobbik,sok sikert az ellenfelemnek is.
Nem csak ebben a szezonban,én mióta részese vagyok ennek a nívós társaságnak(Megye Bajnoki),nagyon komolyan veszek minden meccset,nincs lazsálás bárki az ellenfél,és a csapat is nagyon szeret küzdeni fordulóról-fordulóra,szezonról-szezonra,azt kell,hogy mondjam jobban várom a szerdai meccseket,mint a vasárnapi bajnokikat ez azt hiszem el mond mindent.Le a kalappal kalor előtt aki el kezdte anno ezt az egészet,és kitartóan szervezi,le bonyolítja,nem kis munka,és most segítőt is kapott cselza személyében aki a góllövő,gólpassz listákat vezeti,összeállította a heti "álom"csapatot és még ki tudja mit még,hogy nekünk minél jobban tetsszen az egész,kösz srácok a többi "lusta"maneger nevében is."
----------------------------------------
mixi:
"Köszönöm. Ahogy említetted, ez még csak a 2. szezonom, így az "új rekord" jobban hangzik annál, mint ami, de természetesen örülök neki, és persze szeretnék a lehető legelőrébb végezni, valamint jövőre ismét itt szerepelni.
A negyeddöntőben a jó csapategységhez és a kiváló egyéni teljesítményhez aznap még a szerencse is párosult, gondolok itt a korai kiállításra, valamint a kapusom 89. percben elszenvedett sérülésésre, ami ha korábban van, akkor több időt állhatott volna üresen a kapum. Mindent egybevetve úgy érzem, hogy csapatom megérdemelte a továbbjutást. A sikert az agresszív letámadás utáni gyors kontratámadások, valamint a támadó harmadban megnyert 1 az 1 elleni megnyert párharcok hozták meg.
Sodom csapata minden tekintetben hasonló erőkből áll, azonban az elsőszámú kapusom sérülése lehet az Evil Angels FC. belépőkártyája a döntőbe. Mindamellett, hogy mindenki azon dolgozik, hogy a Dabas Stars játékosai nyakába érem kerüljön, valamint külön öröm lenne számomra, ha a tavalyi NB III-as blama után, idén 2 érmet is szerezne a csapatom, és visszajutna a harmadosztályba"

AFC Wimbledon - Hatos SC*

csucsu:
"Üdvözlök mindenkit!
Jó kis meccset játszottunk szerdán. Bár minden statisztikában jobb voltam, mégis azt kell mondanom, hogy a kiállításnak köszönhetem a győzelmet. Hozzáteszem, sokat is fizettem a bírónak.
Az elődöntőben kőkemény ellenfelem lesz. Elég kevés esélyt látok a továbbjutásra.
Az az igazság, hogy rettenetes nagy gondban vagyok, hogy mitévő legyek. A bajnokságot, szerencsémnek köszönhetően, toronymagasan vezetem. Megcsapott az NBII. szele......
A mérleg másik nyelvén, ott lebeg előttem, hogy ha megvédem a címem, Doki hullámozni fog nekem. :D
Majd meglátom, milyen felállásban küldöm ki a gyerekeket.
Az idei szezon is fantasztikus. Minden elismerésem a tiétek. A lebonyolítás, a statisztikák!!! Csak meghajolni tudok nagyságotok előtt.
Jövőre is mindenképpen nevezni fogok. Remélem, mint NBII.-es csapat. Már ha így is elfogadtok.
Sok sikert kívánok mindenkinek."

(edited)
2015-06-02 21:28:33
1 észrevétel,amit mástól is olvastam a fórumon,én Chrome-t használok és ma vettem észre,hogy a taktika szerkesztéssel valami gond van,a már meglévő taktikáimban a játékosok össze-vissza álltak,nem úgy mozogtak ahogy be volt állítva(a csatárom föl alá rohangál a két 16-s között,2 játékosom pályán kívül,.....),és ha be állítottam,utána mentettem akkor sem változott semmi,tán az Adobe flash-el van gond,azt javasolták próbáljam ki a Mozillat,és tényleg ott oké minden,igaz a taktikákat újra kellet állítani,menteni, de legalább mentődött is,nézzetek utána nehogy ez miatt vívjatok holnap rossz meccset.
2015-06-03 11:44:26
Ezzel én is igy jártam! nem is olyan rég egymás hegyén -hátán voltak a játékosaim !Chrom-t használtam én is de sehogyse állt meg a újonnan szerkesztet tachtika !A Mozzillához nyargaltam és ott érdekes módon megállt!Na ennyi úgyhogy én is megszivtam !
2015-06-03 19:25:51
Eeeeeeeeeeeez aaaaaaz,bent vagyunk a döntőben.Még 1 csodaszép skalp.
2015-06-03 20:06:10
Megye Bajnokság X.szezon, Elődöntő Eredmények

Evil Angels FC* - Dabas Stars 1-0

AFC Wimbledon - Hatos SC* 1-3

DÖNTŐ

Evil Angels FC* - Hatos SC*

3.helyért - Bronzmecs

Dabas Stars - AFC Wimbledon


Gratulálok a döntőbe jutott csapatoknak, két nagyon jó elődöntőt láthattunk.
Két olyan csapat jutott a döntőbe, amellyek már megizlelhették a győzelem ízét, tehát ez azt jelenti, hogy valamelyik csapat megduplázza a csillagai számát és közelebb kerülhet a liga történetének legeredményesebb csapata Bundy FC***-hez.
A két elődöntő vesztese pedig készülhet a dobogó alsó fokáért vívandó harcra.

(edited)
2015-06-04 08:37:09
Természetesen neked szurkolok mán megint,ha mán megint te ejtettél ki...
(azért jó lenne egyszer egy olyan meccset is játszanunk egymás ellen ahol nincs rendkivüli esemény :))) )
2015-06-04 14:43:18
Góllövőlista

1.Leite Ka Yu(AFC Wimbledon) 20 gól
2.Dénes Göröcs(Dabas Stars) 19
...Shakir Iachelli(AFC Wimbledon) 19
3.Ádám Tamás Újváry(Nyomorultak FC) 18
4.Yenthe Tonche(Skrut FC) 15
...Benjamin Heylens(Wonderful S.T.) 15
5.Bastian Aelbrecht(Bundy FC) 14
6.Clemente Melipillan(Hatos SC) 11
...Lajos Czeglédi(Evil Angels FC) 11
...Radomír Bobovnik(Evil Angels FC) 11
...Damian Mazowiecki(Hatos SC) 11
7.Cirillo Lo Tufo(HVSC) 10
...Dimo Bojkov(A pálya ördögei) 10
...Paul Chumpitaz(Kalor FC) 10

Gólpasszlista

1.Ádám Tamás Újváry(Nyomorultak FC) 6 gólpassz
...Lajos Czeglédi(Evil Angels FC) 6
2.Abbondio Cudini(HVSC) 4
...Barna Széchy(Wonderful S.T.) 4
...Brad New(AFC Wimbledon) 4
...Jannick Lieberer(HVSC) 4
...Miklós Géza Korhut(Nyomorultak FC) 4
...Sergiusz Kniola(Skrut FC) 4

(edited)
2015-06-04 14:56:28
Na most értem utól magam,ezért elnézést kérek mindenkitől.
Itt a friss listák, és készül már a friss ranglista, Góllövőlista, Gólpasszlista ranglista is.
2015-06-04 15:04:11
Esélyem az egyenlő a 0-val,nagy alázás lesz. :(
2015-06-05 12:01:44
A Bronzmecs eldőlt, mivel AFC Wimbledon mással kötött le mecset, így Dabas Stars lett a 3.!!!
2015-06-05 19:47:31
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Egy új lebonyolítási rendszert próbálnánk ki.
Úgyanúgy mint eddig kisorsolnánk a 8 csoportot.
Mindenki játszana mindenkivel, viszont csak egyszer.
Nem lenne visszavágó!
Majd csinálnánk egy újabb sorsolást, ismét 8 csoport, viszont az első csoport eredményeit mindenki továbbvinné, a pontokat és a lőtt illetve kapott gólokat is.
Majd lemenne az újabb 3 forduló, és mint eddig az első illetve második továbbjutna és kialakulna a 16 fős mezőny, illetve a 3.helyezettek helyosztókat játszanának.
-arra figyelnék, hogy mindenki úgyanannyit játszana otthon
-izgalmasabb lehetne, változatosabb mivel több csapattal találkozhatnál
-illetve ha az első kört valaki elrontja, vagy nehéz csoportba kerül, a második csoportban javíthat, lehet könnyebb csoportba kerül

Hát ez lenne az ötlet, várom a reakciókat, véleményeket!
2015-06-05 21:02:17
Én támogatom! :)