Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [U21] rohamkacsa

2014-03-28 09:10:22
Tőlem is ment egy!
2014-03-28 11:25:10
köszönöm:)
2014-03-29 11:19:24
Selejtező csoportunk:



Kis esélylatolgatót kérnék, ha nem nagy kérés...
2014-03-29 16:08:58
:)
na nézzük..

első kalapból a csehek jöttek szerintem velünk megegyező erőt képviselnek és csak papiron jobbak ránézésre ezen a meccsen nüanszok döntenek majd. szerintem összességében szerencsés 1. kalapos ellenfél.

3. kalapból Anglia. ők aligha szerencsés ellenfelek innen. talán a létező legerősebb de mindenképpen a legveszélyesebb ellenfélnek tartom akiket innen kaphattunk... tanyázik erre fele a kalapban pár feltörekvő és pár kipukkadt válogatott.(szivesebben vettem volna egy régen szebb napokat megélt lefele stagnáló ellenfelet..)

4. kalapból Hong Kong. mikor felnőtt szövkap voltam náluk eléggé bénácska csapat volt ifi is és a felnőtt is. legnagyobb bajuk a rövid meritési lehetőség volt pár jobb játékos mellett nagyon sok volt a keretben a csak befoltozott lyuk igy néhány meglepetés eredményen kivül nehéz volt arra bármit is kezdeni. az utóbbi időben feljövőben vannak az akkoriakhoz képest de továbbra is problémát okoz náluk a kis meritési lehetőség, de az a pár jobb emberük talán még jobb lett mostanság mint régen akik a csapatukat vihetik. huhh róluk már igy is túl sok volt érzésem szerint maximum meglepetést okozhatnak az első 3 csapatnak de a 4. helyre hajthatnak max...(olyan szempontból nehéz csapat hogy képes lehet pontot lopni és akitől lop az nehezebb helzetbe kerül elől...) amúgy a kalapból kb közepes ellenfél.

5. kalap Wales. nem igazán okozhatnak gondot. Szlovénekkel találkoztam velük a mostani szezonban szerintem senkitől nem tudnak majd pontot elvenni a élbolyból(talán még Hong Kong-tól se..) közepes vagy talán kicsit jó ellenfél amit kaphattunk bár innen már nem lehet számunkra jó vagy rossz:)

6. kalap üzbégek. a kalapból kaphatók közül nehéz ellenfél. nem mintha számitana:) wales-nek talán képes lehet meglepetést okozni ha jól kijön nekik a lépés.

összeességében Angliának nem örülök... a többi ellenféllel elégedett vagyok. reálisan talán magyar cseh továbbjutás lehet, a sorrend kérdéses(persze mi nyerünk úgyhogy így annyira mégsem:D) angol 3. helyet várok hong kongi 4.-et az utolsó 2 helyért pedig küzdelmet.(angol,magyar és üzbég akiknek ha kijön a lépés papirformát bonthatnak:) )

(edited)
2014-03-29 16:25:13
Nos akkor én is szót kérek:a csehekkel játszodtam egy nem velük tervezett gálát:)
Akkor olyannal a csapatban, akit grande azon a héten, egy nappal a meccs előtt húzott fel az ifikből és még két másikkal, akik nem voltak válogatottak megvertek 2-0-ra, szerintem van esélyünk ellenük az első helyre simán, nem jobbak ők sem a mi legjobbjainknál.A VB-n meg Románia könnyedén szétzúzta, ami velünk azért nem volt nekik sem sima a barin.
Angliát már vertük meg U20 vsU20-ban pedig a román-angol állampolgár nagyon szerette volna fordítva:D
A többi töltelék, akikkel nem igazán hibázhatunk.
Szóval ki kell jutni a VB-re.
Sok sikert!
2014-03-29 16:27:17
angolok és csehek is ott voltak a vb-n most és mindketten a csoportból továbbjutás után estek ki. könnyebb csoportokban voltak nálunk azt megjegyezném de akkoris veszélyes ellenfelek nem szabad lebecsülni őket. anglia talán kicsit erőn felül teljesitve is szépen helyt állt a vb-n, csehek hozták amit kellett és bár vereségük papirforma volt romániától a mértéke, hát nem hizelgő...

2014-03-29 16:41:22
Csak kiváncsi voltam, hogy reagálsz.Tudom, hogy kell számitani a kis britekre, néha tényleg jól játszanak, néha nem, mert nem túl jó taktikailag a menedzserük.Nálam lehet, de nálad...szóval meglátjuk.Reménykedni csak lehet, Csehország legalábbis nem Olaszország vagy Németország...
2014-03-29 16:43:02
szövkapokról, idei eredméynekről:

cseheknél indult a jelenlegi szövkap de kiélezett küzdelem bontakozik ki 4 szavazatot kapott jelölttel.
idén hozták a kötelezőket.kikaptak hollandoktól, de megverték romániát szoros meccset játszottak horvátokkal, lelépték a norvégokat és döntetlenre hozták a meccset az angolokkal barikon. a vb-n a litvánokat és osztrákokat megverték de sima vereségeket szenvedtek a spanyoloktól a csoportben és a románoktól utána, utóbbiaktól eléggé súlyosat...)

angoloknál szintén indult a jelenlegi de 3 ember is kapott szavazatot már. viszont egyedül ő hazai menedzser. barátságos meccseken nagyon sok vereséget szenvedtek, a legtöbb meccsükön vesztesen hagyták el a gyepet...vb-n jobban ment nekik még megverték bulgáriát és auzstrálokat és egy sok gólos nagyon sima vereség horvátoktól, a csoport után egy szoros vereség horvátoktól amivel kiestek.


hong kong-nál külföldi harc a posztért a jelenlegi mellett másik 2 jelöltel. máltát és venezuelát lelépték idén meg egy szoros norvég és dán meccs ami értékelhető tőlük viszont minden kötelezőt hoztak egy fájóan sima filippino vereségtől eltekintve azt hozták amit tudtak. erősebb csapatokbólcsak egyel mérkőztek, lengyelek 3:0-al végeztek velük.

wales szövkapváltás fog történni náluk egy román(jelenlegi új-zélandi kapitány) és egy angol jelölt van versenyben.
dominikát verték idén ezen kivül súlyos vereségek még náluk gyengébbtől is...kátr hogy nem marad a kapitány:D

üzbégeknél a jelenlegi német szövkap és egy hazai versenyez. kisebb vetélytárs csapatokat vertek meg elég szépen de wales környéki panamát és iznaldot is sikerült legyőzniük az egyetlen bántóan rossz eredményük ez előttük levő luxemburg elleni sima vereség.
2014-03-29 16:44:25
igen,mondtam hogy nekik örülök el nem cserélném őket másra:D ha tehetném csak az angolokat cserélném el:)
2014-03-29 16:58:02
Hát erősebbek az biztos, mint nálam volt Moldova.
2014-03-29 17:21:29
kicsit töltögettem az első hozzászóláson....
2014-03-29 21:18:53
Az első meccset kell hozni a csehek ellen és akkor kézben tarthatjuk a csoportot... :))
Tudom, bárcsak ilyen könnyű lenne. :)
2014-03-29 22:05:03
igen az első meccs az könnyebb hogy legyen idő belerázódnia az embernek:D
2014-03-30 07:33:52
Szokott:)
De ilyen tapasztalattal mint a tied ...
2014-03-30 13:14:19
áhh nem számit az ez egy új világ, minden teljesen más egy merőben más lehetőségekkel és erővel rendelkező csapatnál más taktikák, játékosválasztás stb lehet üdvőzitő...
2014-03-30 17:00:44
Azért tőled sokat várunk:)