Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [U21] rohamkacsa

2015-06-29 16:02:50
köszi.
2016-01-07 08:45:43
shame ... your best player of 19 yers not play in friendly match ... not help me and him to improve .....

Bertalan Várallyay, age: 19

club: Zimbru Chisinau, country: Magyarország,
value: 1 622 000 lei, wage: 11 100 lei,
divine [17] form, excellent [10] tactical discipline,
height: 190 cm, weight: 79.6 kg, BMI: 22.05
bookings:
solid [8] stamina hopeless [1] keeper
excellent [10] pace outstanding [12] defender
excellent [10] technique excellent [10] playmaker
excellent [10] passing poor [3] striker
2016-02-07 22:22:43
köszönöm a szavazatokat:)
2016-02-07 22:59:58
gratulálok
2016-05-16 15:11:21
Ismét indulok. Cél a VB-n a minél jobb szereplés, a csatárproblémák ellenére is. Tovább kell jutni a csoportból aztán utána már bármi lehet. Ezen kivül mindenképpen cél a 18 éves korosztály gondozása mivel amolyan arany generáció-nak tűnik.
2016-05-27 22:18:00
Mit gondolsz a VB ellenfelekről? Csapatukról, kapitányukról (mondjuk egyszerűsítésként vehetjük úgy, hogy ha a jelenlegi kapitány indul a választáson egy adott válogatottnál, akkor megnyeri azt).
2016-05-28 00:31:27
Érdekes csoport :) amúgy a Chilei kapitány biztosan nyer a horvát indult így gondolom nem cserélnek majd kapitányt, az Uruk pedig mindenképpen váltanak. Az idei korosztályok első ránézésre elég egyformák így egy kiegyenlített csoportot sejtetnek, ha jobban megnézzük:
Uurguay: erősen csatár gondokkal küzd, nálunk is jobban elég gyenge a felhozatal ráadásul a jobbak formán kivüll vannak. középpályán van 2 jobb és egy gyengébb játékosuk akiket játszattak(megjegyzem erősebbnek tűnik a középpályánk mind minőségben mind mennyiségben.) Cristóbal Zeoli a motorja a csapatnak aki azért elég jó lenne nálunk is ráadásul régóta építenek rá így a tapasztalata se rossz. illetve Norman Peñarrieta is elég jó kis játékos de formán kivül van. a védelemben Emiliano Borthagaray ügyesnek tűnik a többiek viszont gyengébbek nálunk. A kapusuk elég erősnek tűnik. Össezességében mélyebben nézve gyengébbnek tűnnek nálunk akik elsősorban a középpályájukra és a kapusra építhetnek és a csatár problémák pedig a legszembetűnőbbek.
Horvátország:
a kapuban voltak problémáik mostanában gyengécske a felhozatal a poszton a keretben. a védelmük elég erősnek tűnik, a miénkel megegyező vagy talán kicsit jobb. Középpályán elég lyukasnak tűnnek , elmarad a csapatuk itt a miénkhez képest. Csatárposzton erősnek tűnnek(egyébként ez általában jellemző rájuk szezonok óta) szerencse hogy Hrvoje Pavlović nincs formában itt de így is erősségük a csatársor és a védelem, vagyis a két véglet nem valószínű hogy végigdominálják a csoportot a középpályájuk miatt de ha jól taktikáznak életveszélyesek és nagyon eredményesek lehetnek egy massziv védekezéssel, csatárokra fellőtt labdákkal.(régen mi is sokszor játszottunk ilyet...) Sok fog múlni a taktikán/ikon az eredményességük tekintetében.
Chile:
Kapuban nem kiemelkedőek ők sem de a horvátokkal szemben jobb a helyzet itt.
egy elég átlagos védelem várható tőlük ami azért könnyen megbontható. a horvát csatároknak pl biztosan :) a középpályás sor sem eget rengető illetve Nelson Lara azért és erős láncszemnek tűnik itt játszott is jó sokat már náluk...a csatársoruk is elég középszerű sőt igazából Brandon Girollet tűnik ki egyedül. ami feltűnő hogy a kulcs játékosok sőt a legtöbben nagyon sokat játszottak már így a tapasztalat skillek tekintetében jól állnak viszont a keret talán a legvisszafogottabb a csoportban 1-2 kiemelkedő poszt de külömböző posztokon. nincs erős csapatrész ami dominálhatna a pályán, nehéz dolguk lesz szerintem a csoportban.
Horvátok és mi keretben is kiemelkedünk a csoportból illetve Chile egy kicsit talán lefele kilóg.(statisztikák alapján mindenki megközelítőleg azonos :D ) Horvátoknak jó esélyük van ügyes taktikákkal akár a csoportgyőzelemre is ha ki tudja használni az erős csapatrészeiket egy eredményes és gyors támadásokra építő kontrajátékban főleg mivel a mezőnyfölényünk gyakran meddő a csatársor gyengélkedése miatt igaz ebből a sezmpontból mivel a helyzetkihasználás a legnagyobb gondunk az Uru kapus lehet végül nagyobb gond lesz majd. Ha megnyerem a választást azért lesz 1-2 szavam ehhez a várhatóan kontrákra építő eredményes horvát csapathoz :D persze gyenge taktikákkal maguk is megverethetik magukat, főleg ha az erős középpályás játékot eröltetik....
Nálunk egy elég jó védelem van, igaz nem kiemelkedő, középpályán nagyon erősnek tűnik, sajnos azt pár helyen elvesztettük hogy kiemelekedő lehessen, illetve a szélsőnk pótlása nem megoldott még, persze ha majd használjuk egyáltalán :) A csatársor mind mennyiségben és mind minőségben eléggé hiányos sajnos ez a legfőbb gyengeségünk most.(Gujdár tartósabb rossz formája pedig még fájóbb így...) Kapus poszton mind mennyiségben mind minőségben meg vagyunk egyébként csak azért nagyobb formahanyatlás ne jöjjön :)
taktikák terén a Chilei kapitány eléggé kedveli a középső játékot mind a válogatottban, mind a klubcsapatában. sima gyémánt alakzat pl és hasonlók.
a horvát kapitány szivesen játszik egy gyémánt alakzat szerűséget tkp nélkül sima belső kp-val illetve a klubjában tkp-val vagy egyik csatár helyett szélsővel hasonló taktikákat. a kp sort viszonylag leszakítja a csatároktól(lehet megszokás mert a klubjában is sokszor jellemző..) ami amúgy kedvezhet neki ennél a horvát keretnél.
az új Uru kapitány a klubcsapatában szereti a kp-kal kitölteni a teret a középpályán illetve létszámfölényt kicsikarni, pl jellemzően szinte alig a kp-k előtt vannak a csatárok vagyis elég mélyen minden taktikában amit láttam remélem ez jellemző rá mert ezek az Uru csatárok 1 vs1-ben azért nem lesznek olyan eredeményesek ha ők viszik fel sokszor a labdát és a védelemre vezetik rá azt.(mást nem tudtam kivenni mint jellemzőt mert 3 védő-zni pl gondolom nem fog majd :D )
2016-05-29 21:42:01
Gratulálok és sok sikert a VilágBajnokságon! ;)
2016-05-29 21:49:56
köszönöm. én is gratulálok a 7 szavazathoz:) Nehéz vb lesz de állok elébe :)
2016-09-05 14:23:27
utolsó 2 szezonomra indulok én is. szeretném a mostani 19 éveseket a VB-n vezetni. a korosztály nagy része az elképzeléseim szerint fejlődik és erősödi killetve sok potenciált látok bennük. Ráadásul a 18 évesek is nagyon jónak tűnnek így egy erős csapatot adhatnék át. Ha megkapom a bizalmat akkor a VB-re szeretném kivezetni a csapatot akármilyen formában is (a mostani korosztályunk azért kicsit gyengébb így nem lesz egyszerű) és aztán a 19 évesekkel "most vagy soha" a VB-n letenni valamit az asztalra.
2016-09-05 14:30:23
Sok sikert kívánok!
2016-09-07 20:58:21
Hajrá :)!
2016-09-08 19:23:34
köszönöm :)
2016-12-30 22:29:13
Vb szezon következik. terveim szerint és ha megkapom a bizalmat akkor az utolsó az én vezetésemmel. A csapat elég erős csatárokban és a középpálya is rendben van igaz elsősorban a középeső része, mert kiemelkedő szélsőnk nem igazán lesz. A védelem széleken erős, középen viszont vékonyabb a keret illetve míg szélen gyors embereink vannak középen akik használhatók sajnos gyorsaságban elmaradnak. A kapus kérdést jelenleg Simonyi megoldja a pótlása viszont egyáltalán nem megoldott. Kíváncsian és motiváltan várom az idei VB-t főleg mivel lehet ez lesz egy ideig most az utolsó :)
Egyébként a VB után egy rendkivül erős selejtezős korosztály jön majd egy szintén bíztató VB-s korosztály előtt.(a selejtezősben talán vastagabb a keret egyébként, ami jobb lenne azért fordítva).
2016-12-30 22:31:53
Nagyon sajnálnám, ha tényleg már csak a következő szezont vállalnád. Remélem ez még változhat és tovább is vállalod majd. Mindenesetre fantasztikus munkát végzel.
2017-04-22 03:10:40
Egy korszak lezárul most egyelőre nálam így nem indulok idén itthon a posztért. Úgy érzem másoknak is lehetőséget kell adni mert sok örömet okoz ez a csapat az embernek és olyan érzésem volt hogy kicsit kisajátítottam a csapatot már :) Szép időszak volt a csapattal 10 szezon, 5 VB. A célom általában a legjobb 8 közé jutás volt hiszen reálisan a ranglistán is valahol a 7-8. helyen helyezkedünk el a csapat erejét tekintve. Ezt sikerült is mindig hozni persze a 2 bronzérem sok örömet okozott:) Sajnálom hogy az utolsó szezonban nem jutottunk a döntőbe, pedig a meccsen mi voltunk a jobbak. Igaz ahogy Harvey is mondta előtte rosszabb játékkal jutottunk tovább pl az olaszok ellen így lehet itt kompenzálódtak a dolgok :) Valahogy azt az utolsó lépcsőfokot nem sikerült megtenni most sem ezért nem ártanak az új impulzusok sem nekem sem a csapatnak. Visszatekintve inkább jó érzéseim vannak főleg a bronz érmek, a ranglistán ideiglenesen elfoglalt 3. hely a kezembe került és általatok kinevelt, kiedzett sok jó csapat, a kiélezett meccsek miatt. Meglátjuk mit hoz a jövő azért nem búcsúzom végleg a csapattól ki tudja mit hoz egyszer majd a jövő. Kiváncsian várom a választás eredményét is, tapasztalt kezekbe kerül a csapat úgy látszik bármi lesz is a vége :) Mindenesetre köszönöm neketek a sok szép szezont a csapattal és a kicsikkel nélkületek tényleg nem jöhetett volna mindez létre így ezek a ti eredményeitek. Kivánok az edzéshez továbbra is sok örömöt és kitartást és akkor egyszer majd VB-t nyerünk a kicsiknél is :)