Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [U21] rohamkacsa

2017-04-22 03:10:40
Egy korszak lezárul most egyelőre nálam így nem indulok idén itthon a posztért. Úgy érzem másoknak is lehetőséget kell adni mert sok örömet okoz ez a csapat az embernek és olyan érzésem volt hogy kicsit kisajátítottam a csapatot már :) Szép időszak volt a csapattal 10 szezon, 5 VB. A célom általában a legjobb 8 közé jutás volt hiszen reálisan a ranglistán is valahol a 7-8. helyen helyezkedünk el a csapat erejét tekintve. Ezt sikerült is mindig hozni persze a 2 bronzérem sok örömet okozott:) Sajnálom hogy az utolsó szezonban nem jutottunk a döntőbe, pedig a meccsen mi voltunk a jobbak. Igaz ahogy Harvey is mondta előtte rosszabb játékkal jutottunk tovább pl az olaszok ellen így lehet itt kompenzálódtak a dolgok :) Valahogy azt az utolsó lépcsőfokot nem sikerült megtenni most sem ezért nem ártanak az új impulzusok sem nekem sem a csapatnak. Visszatekintve inkább jó érzéseim vannak főleg a bronz érmek, a ranglistán ideiglenesen elfoglalt 3. hely a kezembe került és általatok kinevelt, kiedzett sok jó csapat, a kiélezett meccsek miatt. Meglátjuk mit hoz a jövő azért nem búcsúzom végleg a csapattól ki tudja mit hoz egyszer majd a jövő. Kiváncsian várom a választás eredményét is, tapasztalt kezekbe kerül a csapat úgy látszik bármi lesz is a vége :) Mindenesetre köszönöm neketek a sok szép szezont a csapattal és a kicsikkel nélkületek tényleg nem jöhetett volna mindez létre így ezek a ti eredményeitek. Kivánok az edzéshez továbbra is sok örömöt és kitartást és akkor egyszer majd VB-t nyerünk a kicsiknél is :)
2017-04-22 08:31:52
Köszi a rengeteg és felülmúlhatatlan munkát, amit elvégeztél és a nagy lelkesedésedet is, ami példaértékű. Ha egyszer VB-t nyernénk U21-ben, az csak akkor lenne igazságos, ha Te lennél a szövetségi kapitány. (Ezzel egyáltalán nem célom másokat megbántani, csak aki tudja, hogy a rohamkacsa által elért eredmények mögött mi munka van, az megérti, hogy miért írom ezt.)
2017-04-22 23:18:55
rohamkacsáról csak annyit mondanék még(lehet, hogy sokan nem tudják), hogy ő már akkor bőven kivette a szerepét a munkából, mikor még nem ő volt a kapitány.Neki és Jordinak sok scouter munkát köszönhettem, bőségesen segitették a magyar U21-et.Amit ő utána szövkapként letett az asztalra, azt überelni nem lesz könnyű.Én köszönettel tartozom mindenképp neki.
Ha mindenkiben lenne egy ekkora lelkesedés az U21 iránt, Magyarország nagy dolgokra lenne képes a VB-ken folyamatosan.
Woody azt irta egy levélben róla, hogy rohamkacsa az egyik legjobb szövetségi kapitány a világon.
Nem volt okom rá, hogy megkérdőjelezzem :D
2017-04-22 23:27:45
köszi mindent ;)
2017-04-23 18:30:18
Köszönöm mindenkinek. Woody meg téved szerintem :P