Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [NT]psvzsolti

  • 1
2016-12-30 20:49:45
Itt lehet tőlem kérdezni ha van rá igény. :)
2016-12-30 21:25:07
Örülök, hogy végre láthatunk egy kampánybeszédet és egy fórumot is a választáshoz.

Ismerem a korábbi kapitányi tevékenységedet, hiszek benne, hogy - megválasztásod esetén - a magyar kapitánykodást komolyan fogod venni.

Egyetlen, ám annál nagyobb furcsaságot látok, és bár csak részben kapcsolódik a válogatotthoz, de erre szeretnék rákérdezni: Miért eresztetted szélnek teljes egészében a klubcsapatod tagjait? Ha másért nem, akkor legalább az edzés miatt mindenképpen érdemes lenne a klubcsapatoddal is foglalkozni. Edzhetnél esetleg a magyar U21-nek játékost. Ehhez csak egy picivel kellene többet foglalkoznod a játékkal. Csapatállítás, szerdai meccsek lekötése, ez hetente 5 perc plusz idő lenne.
2016-12-31 01:59:36
Köszi a kérdést. Edzettem 2 kapust,az egyik magyar volt saját nevelés neki akkor lett volna jövője ha marad nálam még pár évig így viszont össze vissza voltak a skilljei és semmit nem kaptam érte. A másik lengyel volt őt 1000 forintért vettem és 700milláért ment el. Az volt a gond hogy a játéknak ezen része(klubcsapat) sosem fogott meg igazán. Ifiket edzettem az utóbbi 2 szezonban varázslatos edzővel és volt egy fő edzőm aki sokat keresett meg mellé 3 brill segéd. Nem érte meg, a csapat csőd szélére került. Úgy voltam vele hogy az edzést meghagyom de aztán mikor arra jöttem fel hogy 2 nap múlva megszűnik a csapat ha nem adok el mindenkit akkor úgy döntöttem hogy mentem a menthetőt. Nem a játék miatt hanem a fórum miatt hogy ne vesszen el az account. A mostani pénzt amit kaptam beleraktam a stadionba hogy az nézzen már ki valahogy a klubcsapattal már úgysem fogok foglalkozni. Már a játék sem érdekelt elmentem romániába mint írtam is fórumon és mai nap láttam hogy nincs igazán komolyan véve ez az egész kampány dolog ami számomra kicsit tiszteletlenség mert ha csinálok valamit akkor csináljam rendesen főleg ha saját hazám csapatáról van szó. A klubcsapatommal egyébként azért nem törődtem soha mert akárhogy is én is abban a generációba tartozom akinek a heti 2 meccs kevés. Próbáltam alkalmazkodni de nem bírok fél évet vagy többet várni egy kapus kinevelésére, be kellet látnom hogy ez nekem is túl lassú. Már régóta csak a válogatottak és a fórum tart itt de már fórumra sem nagyon írok inkább csak Jordi tippversenyeiben veszem részt. Őszintén szólva ez a kapitányság dolog megint visszahozta kicsit a kedvem. Amennyiben jön egy olyan kapitány aki tényleg komoly szándékokkal vágna neki, és magyar abban az esetben azt is vállalom hogy ír nekem egy levelet és visszalépek,de ameddig ennyire komolytalanul állnak hozzá emberek ehhez az egészhez addig nem érzem magam gyengébbnek náluk mert ami náluk tényleges tudásban több az nálam lelkesedésben van jobban meg. Azt hiszem válaszoltam a kérdésre. Ha van még valami akkor azt várom. :) Nem csak tőled bárki mástól is.
2016-12-31 09:45:29
Köszönöm a választ, sok sikert kívánok!
2016-12-31 09:54:17
A Sokkerhez alapvetően hozzátartozik a klubcsapat menedzselése. Szóval amikor a lelkesedésről írsz, nem igazán hiteles a dolog. Valamint nem értem, hogy ha a klubcsapatnál kevés a heti 2 meccs, akkor a válogatottnál miért elég neked a heti 1 meccs...

Nem értem azt sem, hogy miért kellett a stadionra költened a befolyt pénz egy . gondolom - jó nagy részét, amikor mostantól nem fogsz edzésből profitot termelni, tehát végesek lesznek a jövőben az anyagi lehetőségeid. Így még azt az esélyt is elvetted magadtól, hogy esetleg amikor újra megjön a kedved a klubcsapat menedzseléséhez, akkor legyen miből újrakezdeni. Mert sok pénzed nem lehet a számládon, legalábbis ahhoz viszonyítva, ha egy egész edzői kar és edzeni való játékosállomány beszerzéséről beszélünk.

Nem értek egyet azzal sem, hogy a kampányidőszak alatti kevés kommunikáció a kapitánykodás milyenségével összefüggne. Nyilvánvalóan fura, hogy ha valaki indul egy választáson, akkor miért nem kampányol legalább egy kicsit is, ez okés. De hogy ez azt jelenti, hogy nagy ívben tesz majd a válogatottra, ha megválasztották, azzal nem értek egyet. Legalábbis amíg olyan jelöltekről van szó, akik a magyar sokker közösség régi tagjai és klubszinten elértek kisebb-nagyobb eredményeket.

Ne haragudj, de nekem pont az jön le, hogy alkalmatlan vagy a kapitányi posztra, éretlenség miatt. Akkor már előbb szavaznék Gabcsira.

(Ezt nem azért írtam, hogy elmenjen a kedved az egésztől, hanem mert nagyon nem jött át nekem, hogy miért jó az, amit csináltál a csapatodnál. Ne vedd sértésnek, nem akartalak vele megbántani! Meg Gabcsit sem.)
2016-12-31 14:08:23
Tudom hogy hozzátartozik a klubcsapat a játékhoz de engem sosem érdekelt a dolog igazán. Azért volt nekem kevés a heti 2 meccs mert nem láttam a csapatomon a fejlődést napról napra amíg a válogatottban igaz csak heti 1 meccs van de már kész játékosokkal.
A meccsek száma nem is azért kevés mert minden nap meg akarom nézni hogy mi történt, hanem azért mert számomra nagyon lassú volt a játékosaim fejlődése. Jól látod a stadionba való befektetéssel azt értem el hogy többet nem tudom újrakezdeni. De ez szándékos is volt mivel nem szeretnék többet a klubcsapatommal foglalkozni. Milliószor kezdtem már újra és milliószor untam már bele.
Nem szerettem volna leszólni egyik kapitány jelöltem sem azért hogy nem írt magáról semmit de ha valaki nb1-es vagy nb2-es múlttal jön ide kapitánynak az reális esélyekkel pályázik a kapitányi címre. Ha pedig valaki reális esélyekkel indul az igen is vegye a fáradtságot és legalább írjon annyit hogy sziasztok megjöttem. Nem a tartalom miatt hanem azért hogy lássuk érdekli a dolog és veszi a fáradtságot. Ha valaki arra sem képes hogy egy minimális szöveget írjon az szerinted hogy fogja leírni például a meccsek előtti beharangozót vagy a meccsek utáni értékelést ? Persze tudom hogy nem kötelező megtenni és lehet kommunikáció nélkül is vezetni a csapatot de akkor viszont még nagyobb érdektelenség lesz a csapat iránt mint eddig volt. És az a pár ember is elveszti a kedvét aki még rányom hétvégente a meccsekre.
Ha éretlennek tartasz rá azt megértem, én sem biztos hogy szavaznák egy olyan emberre aki klub szinten semmit nem ért el. Ennek ellenére én legalább vettem a fáradtságot hogy csináljak egy fórumot ahova ezt leírhatod. Másnak hova írod le ha kérdésed vagy kritikád van? Ezen azért érdemes lehet elgondolkodni. Köszönöm a kérdést és várom a továbbiakat. :)
2016-12-31 17:30:50
Köszi a választ.
2017-01-01 17:16:25
Többször és több helyen leirtam már, most is megismételném, hogy a váloatott irányitása nem függ össze a klubjaink eredményével.MO-nak olyan szintű kerete van, hogy minimum a Champions Cup szinvonalon játszó klubok érhetnek föl a szinvonallal.A klub más-a válogatott más.Nálunk még Aaalin se tudott arany érmet hozni a válogatottal, mig mások, alacsonyabb osztályból igen.
A sokkert mindenki másképp játssza: én pl. unom a sok piacolást, ezért nem voltam valami eredményes a klubommal.Veszek egy sor fiatalt és velük játszom, mig 30 évesek lesznek.Most legalább csak magyarokat vettem :D
A válogatottat nem úgy kell irányitani, mint egy klubot:itt nem menedzselni kell, taktikai érzék kell valamint az, hogy eredményes főcsapatot hozz össze.
A kommunikáció?Hát én mikor itt kampányoltam 9 oldalas kampány topikom lett a végére, mégis azt irta a mandátumom végén egyik-másik "gyenge" felhasználó, hogy komunikációs problémáim vannak :D
Nem az dönti el a válogatott eredményeit, hogy ki mennyit fórumozik és hogyan...az eredményeket a pályán kell elérni.A válogatott nem kibeszélőshow, kinek az kell, nézze Mónikát felvételről.
u.i. Sok sikert a jelölteknek, remélem jó kezekbe kerül a válogatott.
(edited)
2017-01-02 14:48:17
Én megértem,hogy nincs türelmed kivárni a fejlődést,de az egy ilyen játék. Én egyszer már abbahagytam,megbántam,de úgy vagyok vele,hogy még egyszer a nulláról nem akarnám újrakezdeni,ha megjön egyszer a kedvem a klubcsapatommal foglalkozni. Edzem a fiatalokat,aztán gyűjtöm a pénzt,sikerült elérni azt a célomat is,hogy semmi különös játékosokat felkarolok,akikben látok fantáziát és ha tehetségesek,akkor lehet akármi is belőlük,pl. 2 csatárom volt U21-es magyar válogatott és bent vannak a felnőtt keretben most és most is van,aki lesz szerintem U21-es,ha meg jól edzik,akkor felnőtt válogatott is. Ehhez még sok pénz se kell,100-200 millajátékosonként,nem kell milliárdos ifit venni.

Úgyhogy neked is inkább ilyesmit tanácsoltam volna,mint 50000-es stadiont építeni és csődbe menni. Nem is értem hogy nem lehet kigazdálkodni a dolgokat,jegyárat lehet állítani,nem mint régen,edzőkből elég a 3 kiváló-hihetetlen segéd,ha nincs sok pénzed,ifiedzőből úgyszintén,szóval én ezt nem is értem.
Az,hogy picivel gyengébbek a segédek,olyan marha sokat nem számít,ha tehetséges játékost edzel,fog lépni rendesen.

A lelkesedés megvolt benned régebben,emiatt sajnálom,hogy ilyen döntést hoztál.

Ha sok az ember ideje,akkor kevés a heti 2 meccs,de ha nincs sok időd ,akkor meg sok is tud lenni,attól függ,ki mennyit foglalkozik a játékkal.

Amiatt se értelek,mert külföldön is voltál már szövkap.,nekem ez pl. eddig még sose jött össze.

Az a része a dolgoknak viszont szomorú és egyetértek veled,hogy néhány sor bemutatkozó szöveg szerintem elvárható attól,aki elindul és ezt rajtad kívül senki sem tette meg,hogy írjon valamit saját magáról. Oké,most Charlie írt egy keveset.
Mint mindig írni szoktam,külföldön ez nagy divat,hogy senki nem ír semmit és megválasztják,de itt nem kéne,hogy az legyen. Szerintem az adott ország szégyene ,ha valaki nem ír egy sort sem és úgy tud nyerni.
2017-01-02 15:34:17
Mi a véleményed a selejtezős ellenfeleinkről?
2017-01-02 19:55:09
Nekem az volt a baj ezzel a játékkal hogy én akartam fejleszteni a csapatot de a játék nem ad rá lehetősséget. Ha Kis Pista naponta belép 5 percre én pedig naponta rá akarok szánni 2 órát hogy jobb legyen a csapatom akkor buta vagyok mert Kis Pista pont ugyan olyan szinten lesz mint én. Ezért is kezdtem el League of Legendsezni mert ott ha beleölök 10 órát egy nap, Kis Pista meg 1-et akkor sokkal jobb játékos leszek mint Kis Pista. Túlságosan motivált voltam a játék felé és kiégetett kb. az hogy feljöttem,csinálnám a dolgom és 5 perc alatt kész aztán meg max írtam fórumra és vége. Sokszor volt hogy eladtam a játékosaim és vettem újakat próbáltam úgy csinálni hogy többet kapjak mint amiért vettem csak azért hogy jobban fejlődjek azoknál akik jóval kevesebbet tesznek a dologért. De ezt a játék mint mondtam nem támogatja,ebből lett elegem, ezért untam meg az egészet.
2017-01-02 20:10:43
Nigéria: 92. hely, hatalmas különbség van a 2 csapat között. Ellenük szerintem csak a gólkülönbség lehet kérdéses.
Lëtzebuerg: (Ugye ez Luxemburg de inkább úgy írom ahogy a játékban van): Velük ha jól emlékszem játszottam az Izlandi kapitányságom alatt és megvertük őket.Bár az már elég régen volt azóta nem követtem őket de szerintem egy világranglista 10. országnak semmi féle problémát nem jelenthetnek.
Bolivia: Róluk sem kell sokat mondanom szerintem, kevés felhasználó, nem túl erős csapat. Egy magyar válogatottnak ez sem lehet akadály.
México: Velük már lehet gondunk elég kemény értékeléseket hoznak bár nem olyan elképesztően neves ellenfelek ellen. Itt már azért jobban kell majd készülni belőlük mert ők megviccelhetnek bárkit.
Österreich: Még az olaszok ellen is szép értékeléseket hoztak. Velük fogunk harcolni az első helyért szerintem.

Ez az amit elsőre látok. Komolyabb elemzésnek nem látom értelmét egyenlőre ha megválasztanak lesz rá majdnem egy hetem ha meg nem akkor megteszi helyettem más az elemzést. :D
(edited)
2017-01-02 20:18:03
azért itt is jobb lehetsz annál,aki kevés energiát szán rá,taktikailag

gazdaságilag viszont kell idő,hogy fejlődjön az ember ,az oké
2017-01-02 20:44:00
Én megértem,hogy nincs türelmed kivárni a fejlődést,de az egy ilyen játék. Én egyszer már abbahagytam,megbántam,de úgy vagyok vele,hogy még egyszer a nulláról nem akarnám újrakezdeni,ha megjön egyszer a kedvem a klubcsapatommal foglalkozni.

Pontosan erre gondoltam, amikor korábban felszólaltam. És ezen hsz.-ben írt többi gondolatoddal is mélyen egyet értek.
  • 1