Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: »[NT] ringhiostarr

  • 1
2021-04-12 08:50:36
ringhio to All
Message deleted

2021-04-13 09:59:27
Üdv a magyarországi sokkeres közösség minden tagjának!


Ringhiostarr vagyok, Norvégia felnőtt válogatottjának leköszönő szövetségi kapitánya, és most a magyar nagyválogatott vezetésére jelentkezem. Hadd mutatkozzam be!

Mint edző, szeretek magas szintet képviselő válogatottal játszani a Sokkerben, miközben klubcsapatomban a fiatal játékosok felfejlesztését/kiedzését preferálom, ami a Sokker egyik legjobb/legszórakoztatóbb része szerintem, mivel olyan játékost tudok kinevelni, ami egy adott játékstílushoz passzol. Az esetemben ez azt jelenti, hogy támadó középpályásokat szeretek edzeni - ők ugyanis lehetővé teszik a taktikai kiszámíthatatlanságot. Egyébként nem alkalmazom ezt a stílust a válogatottaknál, ha nem állnak ehhez rendelkezésemre a megfelelő top szintű játékosok, akikkel ez a fajta játék megvalósítható lenne.
Azt preferálom, ha a csapat szolgálatára lehetek, és olyan taktikát készíthetek, ami a lehető legjobb a bevethető játékosokra és az ellenfélhez. Nagyon szeretem a Sokker taktikaszerkesztőjét. Ezeket gondolom magamról, mint a Sokker egyik menedzsere.

Az eredményeimről: a kluboldalamon megtekinthettek egy kronologikus összeállítást a klub szintű és a válogatott szintű korábbi eredményekről.
Összegezve mindezt, válogatott szinten sok éven át főként közepesen erős nemzeti csapatokat vezettem, Malajziával kezdve, majd jött Hollandia, Lettország és Norvégia. Hollandiával az U27-es EB-n ezüstérmet nyertem. Most egy további lépést szeretnék tenni és újból egy első osztályú válogatottat vezetni, segíteni a fejlesztésében és versenyképessé tételében.

A válogatott menedzselését két részre szoktam osztani:
- belső adatbázis menedzsmentre, és
- a válogatott játékosok tulajdonosaival való kapcsolattartásra.

Az első ponthoz: a jövő válogatott sztárjátékosairól egy listát szoktam vezetni, hogy jól legyenek edzve. A listán szereplő játékosokat barátságos vagy könnyű mérkőzéseken játszatom, amikor csak lehetséges, ezzel elősegítve a fejlődésüket. Ez nagyon fontos a kis és a közepes válogatottaknál, Magyarország esetében majd meglátom, természetesen akkor, ha lesz rá lehetőségem. :)
Nem szoktam scoutokat/játékosmegfigyelőket kérni, eddig mindig magam láttam el ezt a feladatot.

A második ponthoz: a felhasználók együttműködő magatartását a lehető legjobban jutalmazni szoktam. Például:
- igyekszem eleget tenni a menedzserek azon kérésének, hogy ne szerepeltessem a válogatott játékosát, amikor éppen egy fontos [klub]mérkőzés előtt állnak (pl. osztályozók);
- ha úgy kívánatos, egy 100%-ban potenciális jövőbeli válogatott játékost (a fent említett listán szereplő játékost) állandóan beválogatok a keretbe, egy eladás/átigazolás ideje alatt. Ez megosztó téma lehet, de törődök azzal, hogy aki megveszi az adott játékost, az tudja, hogy egy jövőbeli válogatott játékost vásárol/igazol le. Azt szeretném elkerülni, hogy top játékosok olyan menedzserekhez kerüljenek, akik figyelmen kívül hagyják a nemzeti csapatot és nem frissítik a játékosaik skilljeit. Ezenfelül, csak, ha a tulajdonos is beleegyezik, az adott játékos átigazolási közleményébe egy feljegyzést is írhatok, mint pl.: jövőbeli NT-játékos - biztosan az, ha gyorsaságedzést kap).
- ha egy játékos rossz edzésterv szerint edződik, megkérdezném, hogy a tulaja mekkora összeget kérne érte, és utána meghirdethetném a magyar fórumon ezt a játékost. Büszke vagyok arra, hogy ily módon sikerült pl. egy védekező középpályást adni Norvégiának, az egyetlen top szinten is használhatót.


Összegezve, mindent megteszek egy válogatott fejlesztéséért, nemcsak taktikák elkészítését és a skillek lekérdezését/frissítését. Minden javaslatra és kérésre nyitott vagyok. Reménykedem benne, hogy lesz szerencsém Magyarország felnőtt nemzeti csapatát vezetni, és, ha majd odébb állok, jó emlékekkel tudok távozni, egy jó menedzsmentet és egy friss adatbázist hátrahagyva és miért is ne, egy aranyéremmel gazdagabban! :)
Ha vannak kérdéseitek, kérlek tegyétek fel itt, ebben a topikban. Örömömre szolgálna, ha a magyar közösséggel szoros kapcsolatom lenne. Ha úgy gondoljátok, hogy egy jó szövetségi kapitány lennék, szavazzatok rám és köszönöm nagyon a bizalmatokat felém.

Hajrá Magyarország!!!
2021-04-13 21:31:06
Sziasztok

Láttam, hogy van két másik jelölt, akinek több esélye van, és valószínűleg ők képviselik jobban Magyarországot. Köszönöm mindazoknak, akik időt fordítottak a témám elolvasására, és nagy köszönetet mondok a Maserati-nak, amely segített a prezentációs témám lefordításában. Talán a jövőben még találkozunk. A legjobbakat és sok sikert kívánok ahhoz, akit megválasztanak.

Üdvözlettel

ringhiostarr
  • 1