Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [U21] Krisztiano

  • 1
2021-04-12 19:06:01
Természetesen szeretném folytatni amit elkezdtem. Úgy gondolom elégedettek lehetünk ezzel a szezonnal, egy percig se volt kérdéses a VB-re való kijutásunk. Egyedül a csoport záró meccsén született 0-3as vereséget sajnalom az Argentínok ellen, az 100%ban az enyém, de az biztos, hogy megtanultam egy életre a leckét.

Ez a szezon tökéletes volt arra, hogy bele rázódjak az u21-es kapitanykodásba. Sikerült rengeteg taktikát kipróbálnom, volt ami nagyon jól és volt amelyik kevésbé jól muzsikált. Ez lehet akár az egyik erényünk, hogy nem vagyunk kiszamithatóak.
2021-08-03 17:46:46
Szeretnem ujra a VBre vezetni az u21et. A sajnalatos kiesést követő baratsagosokon igyekeztem új taktikat kiprobalni es sikerült par ígéreteset is ossze dobni, amelyek a selejtezokon hasznunkra lehet.
  • 1