Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
 Topic closed!!!

Subject: Eesti rahvuskoondis Bluepi juhtimisel

2009-08-23 10:50:38
Mõtleksin valjult ja ütleksin seetõttu paar sõna ka praeguste valimiste kohta. On teada, et kindlat liidrit sedapuhku ei ole ning valik on suur ja lai, mis sisaldab endas ka üht välismaa tegelast. Võib tõenäoliselt öelda, et just temal on kõige rohkem kogemusi (kuid kas ka oskusi?), aga mind see isiklikult ei veena.

Ütlen ausalt, mul on ükskõik, kes võidab, kuna sellest grupist läheks me oma paremuselt neljandate viiendate mängijate ka ilusti läbi. Pole oluline, kes koondist sel hooajal tegelikult juhib. Mina hääletasin Rautsiku poolt, nii imelik, kui see ka ei tundu.
Kui sa vaatad neid teisi kandidaate, siis kes seal kõvasti kellestki üle oleks? Vastus, mitte keegi. Saan aru, et sinu lemmik on grexx, aga tema taktika Rumeenia vastu oli halb. Alates külje autidest, lõpetades kaitse kõrguse ja ääre kasutamisega. Loomulikult on igal ühel omad nägemused heast taktikast.

Antud juhul on mees poole valimise pealt üle tulnud Inglismaalt ja lisaks järjekindluse puudumisele seab see minu silmis tõsiselt kahtluse alla ka tema motivatsiooni ja eesmärgid - miks ta üldse kandideerib ja mis juhtub, kui ühel hetkel ka siinmail villand saab?

Inglismaal talle pidevalt öeldi, et eelistame ikka kodumaist ning, et teda ei valita kindlasti. Samas tal oli juba 5 häält ja oli kindlasti liidrite hulgas, kui oma kandidatuuri tagasi võttis. Motivatsiooni puudust ma ei usu, et tal tekiks - eriti, kui ta saaks meeskonda juhtida ka MM-il, kus on kõik tugevad vastased ning lolli ei saa mängima minna. Loomulikult poleks siin midagi imestada, kui ta ei pinguta 100% iga mängu jaoks sel hooajal. Aga miks ta peakski, kui kõiki peale Bosnia võidaks 10:0+++. Ka ise mainisid, et peale MM-i tekkis sinul motivatsiooni langus. Kellele meeldiks mängida vastaste vastu, kui sa tead enne mängu, et lööd 20 väravat ja pole vahet, mis taktikaga mängid. Üks imelik näide veel: Ma ei tea, kui palju sina igal nädalal mängu jaoks vaeva näed, aga kui ma ise uue taktika teen, siis läheb selleks maksimaalselt 30 minutit. Lihtsalt ütlen, et koondise juhtimine pole raske ja kui taktika on käpas ning mängust vajalikud kogemused olemas, siis pole vaja koondise peale tervet nädalat kulutada. Mul piisab sellest, kui ma näen 10 minutit vastase mängu, siis tekib peas mõte, kuidas kõik mängijat paigutada.

3 hooaja vältel Jaapani peatreenerina olles ei ole sealt näha olnud ka erilist suhtluse algetki rahvaga - postituste arvu järgi ka mitte assotsiatsioonis.

Kui sul on 13 kasutajat ning aktiivseid nende hulgas kindlasti vähem, kui kümme, siis mis arutlust foorumites ikka oodata on.

Lisaks on järgnev hooaeg suuremalt jaolt (üli)kergete mängude päralt ning omadele poistele samamoodi kergesti läbitav ja kogemusi hankida võimaldav.

Meie need "kogemustehankijad" peaksid kindlasti sõprusmänge tugevate meeskondade vastu mängima. Nõrkadega mängides ei anna see neile mingeid kogemusi ega kasulikku infi oma meeskonna kohta. Ainult samaväärsete vastastega mängides tulevad oma nõrkused välja.
2009-08-23 12:00:10
On sul päevad või esindad Jurkaszi suuvoodrina teda?

Teise lõigu alguses püüad minu oma mõttega mulle midagi selgeks teha? Minul lemmikut pole, ma tõesti ei tea, kust sa sellest aru oled saanud või välja imenud, aga püüdkem jääda siiski reaalsuse piiridesse.

Kolmandas vaagid esialgu Inglismaa kohta. No olgu, kui sinu jaoks tundub altvedamine igati normaalne, siis minu jaoks on see paraku slimy - moraalitus vs moraal - noh, maitse asi. Finaali pealt sõprusmängule üleminek pole mitte motivatsiooni-, vaid pingelangus - suudad nüüd ehk isegi vahet teha? Ettevalmistus sõltub, nagu ikka, mängu tähtsusest, kuigi sinu püüe juhtida tähelepanu NT vähesele ajanõudlusele tundub antud hetkel kohatu, sest lähtud oma punktides minu öeldust ja mina pole midagi sellega seonduvat sõnanud. Usun, et see on tingitud sinu valest arusaamisest mõistest motivatsioon - tee see endale selgeks!

Uus-Meremaa mängu vaatab 1 inimene, aga ikka pead sa monoloogi. Arutlust ma pole oodanud, arutlust ei toimu meilgi.

Viies. Meeste liikumist ja selle tõhusust saab jälgida iga mäng, kas pole? Sõprusmängude kohta pole ma sõna võtnud.

Niisama lahmida pole kuigi arukas.

Hundile - Vilpu koondise kohta: "See ei lähe enam vist kellelegi korda, kui hästi me mängime.....Ja veel mõned ajudeta lambad kirjutavad mõttetuid postitusi. Sellega asi piirdub." Selles on tõetera sees, aga kas hr Jurkasz on siis koondise lunastaja? Võib-olla on välismaalane hetkel parim valik, aga konkreetse isiku tegemised mulle pähe ei istu.
2009-08-23 12:37:15
Ma oleks pidanud ilmselt naeratavaid nägusid lisama, kuna oma teksti kirjutasin täie rahu ja hea tujuga. Ilmselgelt läksid mõttetute asjade peale närvi. Ise rääkisin oma postituses nii, nagu hetkel seis on. Lahminud ma pole, lisasin veel omapoolseid mõtteid.

Lihtsalt üritan Jurkaszi natuke kaitsta.

Nagu sa mainisid, siin foorumis suurt arutelu pole. Üritasin praegu, aga pandi hoopis mind seina äärde ja lasti maha.

:)
(edited)
2009-08-23 12:49:27
On mida lugeda. Aga siiski leian, et Eestis on piisavalt palju kandidaate kelle poolt hääletada.
2009-08-23 12:50:55
Õige jutt ! Mina olen parim variant hetkel, teised võite maha kanda !
Vaevalt kyll
2009-08-23 14:00:01
Peaks ka vist proovima seda NT värki.
2009-08-23 15:33:20
praegu ideaalne võimalus.
prooviks isegi kui teaks et mul järgmiste kuude jooksul piisavalt aega oleks...
2009-08-23 15:57:40
Mina isiklikult ootan aega millal Rautsik asjaliku platvormi teeb ja eks siis paistab kuidas tal asi välja kukub. Potentsiaali on tal kindlasti ja kui ta viitsiks asjaga tegeleda siis ilmselt oleks ta parim valik hetkel.

Loomulikult võin jällegi segast peksta.

PS: Hääl läks Cookiele:)
2009-08-23 22:03:14
Mõistsin ehk tõepoolest tagamõtteid valesti ja asjatult tuli sutsu vänge. Kui nii, siis vabandused.

Felonile aga seda, et Vilpul on õigus ja kui liiga asja sisse ei sukeldu, siis mänguks valmistamine mingi üüratu ajakadu just pole.
2009-08-24 00:54:03
Minu arvates võiks hunt need mängud ära võtta sellel hooajal, põrumist pole karta, aga usutavasti tooks uue hingamise just NT foorumisse. Niiet hunt, pane oma nimi ülesse ja tee üks taktika valmis ja võta mängud ära, pea meeles, et sinu kätes on NT päästmine, mitte mängulises pooles, kuid just kogukonna huvi poolest!

HUNT KOONDISE JUHIKS!
2009-08-24 06:10:35
toetan.....ta kohustuseks saaks : 1 taktika valmistamine hooajas, hooaja lõpus meeste skillide uuendamine, lõpmatu möla foorumis....
(edited)
2009-08-24 08:09:03
Juhul kui hunt peaks oma kanditatuuri ülesse riputama, hääletaks isegi tema poolt!
2009-08-24 11:46:55
[irw, kolmeks sekundiks jäin isegi mõtlema:), aga] Jah, Muidugi, Kuid Ei.
2009-08-24 11:54:32
Kui oleksid tulnud oleksid saanud mult ka hääle:D.
2009-08-24 20:21:55
Mina niiviisi ei mängi, mõtle ikka ümber. Kujuta ette, niigi legendaarne sokkeri manager teeb veel ühe legendaarse liigutuse, mis tõstab ta igaveseks Eesti Sokkeri kuulsuste halli. Olen nõus hakkama sinu skaudiks foorumis ja ka väljakul ning usun, et taolisi skaute leiaksid teisigi.

NOH?
2009-08-24 20:23:31
Ma arva et mõnda ikka leiaks :D.