Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: öneri

2009-01-22 18:37:21
ayalcin [del] to All
arkadaşlar bu sitenin yöneticilerine seslenmek istiyorum. hazırlık maçı yerine takım kendi içinden a-b takımı olarak ayrılıp maç yapma imkanına sahip olsa fena olmaz herhalde değilmi.aynı gerçek bir takımda olduğu gibi .böylelikle oyuncularımızı daha iyi tanıyabiliriz.takım kurmak daha iyi olur.
2009-01-22 19:01:03
Antraman ısını ne yapıcaz hocam :))
2009-01-22 19:23:02
ona göre bir ayarlama yapılır tek derdin antreman olsun yeter ki
2009-01-23 11:17:42
arkadaşlar şimdi biz haftada 2 maç yapıyoruz ve bana göre az bende şöyle düşündüm cuma günleri sadece kendi futbolcularımız arasında maç yapsak 30 dk lik hem biraz daha antrenman alırlar hem cuma günleride bakacak bişeyimiz olur hem bütün oyuncularımızı gönül rahatlıgıyla oynatırız istedigimiz mevkide
yani iyi bir ortasahanı iyi bir defansın karşısına koyarsın bakarsın acaba öyle defansta ne yapabiliyor
tabi böyle olunca maç geliri olmaz taraftarlar öfkelenmez kırmızı kart olmaz ...
idman havasında olur 8-8 de olur illa 11-11 olmasına gerek yok
2009-01-23 11:44:03
hocam bence sistemin değişmesi hiç iyi olmaz... sokker in özelliği bu ve şahsen ben çok memnunum...

bide hocam isterseniz maçlar halı sahada olsun...:)))
2009-01-23 12:03:58
ayalcin senin fikrini çok beğendim, ben de öyle olmasını isterim. Kupa maçları dışında kalan maçların yerine takım içi antrenman şeklinde maçlar olabilir. Biraz daha gerçekci olmuş olur.

Ancak; herkesin antrenman maçı için yeteri sayıda oyuncusu olmayabilir, bir başka sorun ise zaten birçok kullanıcı kullanıcı rakiple yapılan maç sayısının haftada 2 kez olmasından ve azlığından şikayetçi, bu maç sayısını çoğaltsan bu kez fazla zaman ayıramayanlar şikayetçi, hazırlık maçının yerine de bu maçı koyarsan başka bir kullanıcı ile olmadığı için yine tutulmayabilir, bu yüzden biraz zor bir durum, istemeyenler çıkacağından mevcut durum değişmez. Sokker Türkiye'nin tamamı istese bile oyun yapımcılarının elinde olan bir şey için yine zahmetli bir durum, böyle köklü bir değişiklik için önce buradan daha sonra sokker genelinden onay gelirse belki o zaman gerçekleşir, bunun da ne kadar ihtimalinin olduğunu sen düşün :)
2009-01-23 12:31:52
Gün arıyorsak salı var yahu:) Bir tek o gün kaldı etkinlik olmayan zaten:) Ama tabi böyle bir durumda sakatlık ihtimali falanda olacaktır. Eee çok da şikayet olacaktır:P Herkes memnun kalırmı uygulamanın yapılması durumunda şüpheli:P Ancak oyun yöneticilerinin sıcak bakacaklarına inanmıyorum böyle bir uygulamaya.
2009-01-23 13:57:29
Herşey hariç antrenmanlar ve taktikler geliştirilebilir. Mesela bölge bölge oyunculara şu şu emirler verilebilir. Antrenman tek bir odaklı değil birçok şekilde günden güne yapılacak antrenmanlar ayarlanabilinse sokker gerçekten tadından yenmez bi oyun olur :) Eklenti Olarak da Şu Transferlerde Takas Olanağı Felan Olsa.
(edited)
2009-01-23 13:59:45
Emir olayını anlamadım. Ama taktik ve antrenman sistemi bana göre çok güzelbir seviyede:)
2009-01-23 14:01:32
Emir olayı şu şekilde. Mesela Fm , Cm gibi oyunlarda oyuncunun o bölgedeki niteliklerini belirtme. Toplu hücum veya ataklarda ileriye çıkma, geride bekleme gibi özeliklerden bahsediyorum :)
Arkadaşımızda Soru-Cevap Bölümünde bu Olayın Üzerinde Durmuş

Roberto Carlos
''şu pozisyona girsin'' dediğin oyuncu sarı kart gördüğü zaman değişiklik olur.
aslında koşullu emirlere 7 olasılık yetmiyor 20-25 kutu vermeleri lazm.
(edited)
2009-01-23 14:13:51
Hocam senin o ilk dediğin olayı taktikte yapabiliyorsunzaten. Taktik kurgunu iyi ayarlarsan bu toplu hücum ve ataklarda ileri çıkma veya geride bekleme olayını oyuncular için zaten ayarlayabiliyorsunki:)
2009-04-27 14:53:42
Maçlarda hakem görünsün, oyuncular santraları topu geriye değil ileriye doğru ittirsin bir de oyuncular hakkında kaç gol attığı veya asist yaptığının yanında kalecinin de kaç gol yediği yazılsın ;)

* olur mu? =))
(edited)
2009-04-27 14:57:09
zamanla olur :) hele hakemler falan filan ve gorunen tribunler taraftarlariyla, kapali stadlardan kartal gozu kamera :) ben sokker dan cok umutluyum ...
2009-04-27 21:27:52
Biz de umutlu olmasak önermeyiz hocam x)
2009-04-27 22:57:20
Görevli arkadaşlar, bir ekip olarak, oyunu geliştirmek için sürekli çalışıyorlar.. Umarım bütün dilekleriniz, birgün gerçekleşecektir..=)
2009-04-27 22:59:35
bu form olayını da çözecekler mi hocam :)