Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
 Topic closed!!!

Subject: Milli Takım Seçimleri Genel Yorumlar

2018-10-19 19:32:38
hocam admı alan fatihhoca..herhalde sen foruma bira uzak kaldın:)
2018-10-22 22:25:12
Haklisiniz en sonda bakmadim kime gittigini bizden biri almis bu iyi inşallah iyi gelişir milli takim icin faydali olur
2018-10-29 16:46:49
İlk günün akşamı oldu ne u21 nede a milli takıma aday çıkmamış çok ilginç...
2018-10-29 16:54:39
Mevcut bir proje yürütuluyor..o zaman devam etsinler derim..
2018-10-29 17:01:51
Forum da eskiye bakınca çok büyük rekabetler olmuş. Şimdi böyle sessiz olması ilginin ne derece azaldığını gözler önüne seriyor
2018-10-29 17:32:17
Hocam zaman ayirmak lazım..buda zor oluyor..
2018-10-29 18:08:59
Değerli Arkadaşlar;

Milli Takım yönetmek gerçekten büyük ilgi ve alaka istiyor. Sadece taktik bilmek yetmiyor. Sürekli oyuncu aramak, listedeki adamların sürekli formlarını takip etmek, hocalarıyla düzenli olarak görüşüp oyuncuların gelişimini sağlamak vb bir çok konu var. Bu göreve talip olacak arkadaşlarımızın gerçekten zamanları varsa bu işe girişmelerini tavsiye ederim. Öyle bir heyecan olsun diye bu işe girişmenin sonu ciddi hayal kırıklığı olabilir. Rakipler artık çok daha güçlüler. Bazı ülkeler oyuncu yetiştirme işini öyle sistematik şekilde yapıyor ki adamlarla sahada mücadele edebilmek gerçekten çok zor.

Çok değerli hocalarımız var. Elbet bu göreve talip olacak bilgili, tecrübeli, zamanı uygun olan hocalarımız vardır. Kimse aday olmazsa bu göreve devam etmekten onur ve gurur duyarım. Fakat çok şükür ki bu işi en az benim kadar iyi yapabilecek bir çok değerli hocamız var. Elbet adaylar çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz.
2018-10-29 18:23:57
hocam ben sizin bu görevi layığıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum aday olursanız oyum kesinlikle sizin
2018-10-29 18:44:17
Hocam desteğiniz için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Şahsen sokker için zamanım da var bu göreve devam edecek enerjim de ve ilk başladığım zamandan daha fazla tecrübem de. Fakat bu görevi benden çok daha iyi yapabilecek değerli hocalarımız da var. Onların da önünü açmak gerek. Zaman tanıyıp kimlerin aday olacağını hep birlikte görelim. Duruma göre oturup hep birlikte Milli Takımlarımız için en iyisinin ne olacağını hep birlikte değerlendiririz. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.
2018-10-29 18:48:05
Yabancı ve bir kaç kullanıcısı olan ülkelerin MT adaylığında oy kullanılmazsa seçim nasıl sonuçlandırılıyor?
2018-10-29 19:13:45
Oy kullanılmaz ise aday olanlardan oyuna daha önce üye olan seçimi kazanıyor...

Mesela siz 2008 ben 2016 da sokker e üye olduk diyelim. İkimiz de aday olduk ama hiç oy kullanılmadı. Siz seçimi kazanıyorsunuz...
2018-10-29 20:07:54
teşekkürler hocam acıklama için
2018-10-30 10:26:56
Kalifiye hoca eksikliğinin az olduğu ülkelerdeniz. Allttan gelen hocalarımızın da belli bir aşamadan sonra milli takım tecrübesi yaşamasından yanayım. Bir zamanlar biz de tecrübesiz hocalardık. Sokker Türkiye ailesi Güven duymasaydı bizleri de kazanamazdı. O yüzden sokkerde taktiksel ve oyuncu seçimi konusunda belli bir aşama kaydeden hocalarımızın çekinmeden aday olmaları gerektiğini düşünüyorum. Seçimlerin milli takımımıza şans ve başarı getirmesini diliyorum.
2018-10-30 11:10:31
O belli bir aşama önemli..kendini bir sekilde taktiksel ve oyuncu yetistirme konusunda ispat etmeli..daha önce gelen bazi hocalarimiz
Yetersizliklerinden batirdilar her seyi cok kisiyide küstürdüler...
2018-10-30 11:39:21
dediklerinize katılıyorum ilavetten zaman mefrumuda çok onemli 2 gunde 1 saat ancak girebilen kişi veya eleştirilere dayanıklı olmayan hoca aday olmasın sonu husran olabiliyor.
2018-10-30 12:37:44
U21 de 9 galibiyet 1 beraberlik ile grubu lider bitirdik fakat durum iyi gözükmüyor.Alt yaş grubunda ciddi forvet ve defans sıkıntısı var.Üzülerek söylüyorum gruptan çıkmak bizim için başarı sayılabilir.

Sizden ricam iyi bir oyuncu taramayla forvet ve defans bulmanız.Benim gözümden kaçmış olabilir.