Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [MT] Milli Takımımız Hakkında...

Milli Takımı Yönetmek için aday olan ve kendine güvenen hocalarımızdan kim kazanırsa kazansın yeni bir heyecan ve seri galibiyetler alınmasını aynı zamanda milli takımın çıkış yapmasını görmek istiyorum.

Beklentiler çok büyük olacak kendine öz güveni olan milli takıma talip olsun.

şimdiden aday olan herkese başarılar dilerim
Şu furkana oy verecektim başlığı yokmuş :))))

vazgeçeyim bari:)
2017-04-24 15:26:25
:)

2017-04-24 23:50:28
Vassal Özkelleci

Efsane, kovulmuş :(
2017-05-01 23:58:05
Şimdiye kadar A millilere 4 defa aday oldum hep kaybettim...ilk defa kaybettiğim için üzülmedim.çünkü rakibim hem tecrübeli hemde bu işin üstesinden gelebilir..

Fakat neden ben kazanamıyorum anlamadım..insan ilişkileri konusunda aslında iyiyim( sokkerden anlamayıp haketmedikleri yerlere gelenler hariç)..taktik konusunda iyiyim..oyuncu yetiştirme konusunda iyiyim..şimdiye kadar bana rakip olan herkesten fazla başarım var.koskoca sokkerde bunu gören 15 kişi olması da ilginç.nedenini çözemedim gitti. Fikri olan var mı:))k

Herkese başarılar...
2017-05-02 00:41:16
Şimdiye kadar A millilere 1 defa aday oldum, hep kaybettim... Neden bilmiyorum, ilk defa kaybettiğim için üzülmedim.
Fakat neden ben kazanamıyorum anlamadım... İnsan ilişkileri konusunda aslında iyiyim ama... (10 yıldır etliye sütlüye karışmadığım için olabilir mi?)

Taktik konusunda iyiyim. Yani iyi olmam gerekir! Ne bilim, oturup karelere falan bakıyorum. Ama genelde tutmuyor. Motordan bence!

Oyuncu yetiştirme konusunda iyiyim. Bir yandan Milli takım için göze görünür tek oyuncum olmuş gibi direk bakınca. Ama bi kaç tane de biraz gençken sattığım oyuncu oldu. Bir yandan da ekonomik göstergeler fena değil. 236 oyuncu alıp 467 tane satmışım. Kivi gibi oldu ama neyse. Bu arada bu gösterge tek başına her zaman iyi demek olmuyor. Aldığı oyuncu sattığı oyuncudan fazla olup benden daha fazla kar göstergesi olun bir sürü takım gördüm. Burada devreye, oyun oynamaktan ne anladığına kadar kişisel durumlara gelebilecek alternatifler girer. Tartışması benim için keyiflidir ama platformlarda genelde sidik yarışına girer. O yüzden çoğu zaman gerek yok.

Şimdiye kadar bana rakip olan birisi oldu mu hatırlamıyorum. Takımım için önemli olabilecek çok eğlenceli maçlar izlediğimi hatırlıyorum. İçecek bi şeyler hazırlayıp sonunda ağzım kulaklarımda ayrıldığım bayağı bir maç oldu. Galatasaray-Fenerbahçe maçlarından daha çok oldu. İyi bence...

Koskoca sokkerde bunu gören 1 kişi olması da ilginç! (Seviyorum seni..:). Nedenini çözemedim gitti. Fikri olan var mı? Fikri olana saygım var.

Herkese başarılar...

Not: Midyat hocam; yazını beğendim, bana da mevzu oldu. Gerçi saat de bir buçuk olmuş? Bi bölüm dizi izlerim diyodum ne güzel :))
2017-05-02 09:07:27
Midyat ve mystere hocalarım: Zamanında ben de 3-4 defa kazanamadım. Ama ben hiçbir zaman küsmedim. Birgün sıra sizlere de gelecek. Bu seçimde mystere hocamın daha fazla oy alabileceğini düşünüyordum. Gerçekten çok şaşırdım. Mystere hocam biraz fazla oy alsaydı midyat hocam senin kazanma ihtimalin çok artardı. Kullanılan oy miktarına bakılınca aldığın oy iyi sayılır. Bence sen de mystere hoca da kazansa milli takım için kötü olmazdı. Bu defa şans bana verildi. U21 deki güzel sonuçlarım ve oyuncu taramalarımın etkili olduğunu düşünüyorum. Gerçekten U21 iyi bir tecrübe ve sıçrama tahtası oldu benim için.
2017-05-02 09:39:22
Yok hocam küsmedik :))küsseydim aday olmazdım. Sana da başarılar. .sadece nedenini merak ettim..
(edited)
2017-05-02 17:46:47
Yok hocam, küsme durumu yok tabi ki :))

başarılar.
2017-05-02 21:21:25
:)
2017-05-02 22:41:46
mystere hocanın yalnızca 1 oy almasını adaylık yazısına bağlıyorum. midyat hoca ise aslında iyi oy almış kullanılan oy sayısına baktığımızda. bilgetürk hocanın u21 performansından sonra kim aday olsa zaten işi çok zordu :)

ne şanslıyız ki kim gelse gözümüz arkada kalmayacaktı, international forumda hoca arayan ülkeler diye başlık var ki bir sürü kullanıcısı olan ülkeler tecrübeli iyi hoca arıyorlar ülkelerine. aday olan tüm hocalarımıza teşekkürler, bilgetürk hocanın dediği gibi sıra sizlere gelecek sokker türkiye'nin sizlere ihtiyacı var, lütfen küsmeyiniz :)
2017-05-06 17:35:42
Uruguay - Türkiye 0:7

İlk hazırlık maçımızda Dünya Kupasına gitmeyi başarmış ve kalite olarak bize yakın bir rakibe karşı bu kadar net bir skor almak beni çok mutlu etti. Belki inanmayacaksınız ama bu maça saatlerce hazırlandım ve içimden hep 6:0 kazanmayı umut ettim. Oyuncularımız beni 1 gol yanılttı. Ben böyle yanılmaya hep razıyım.

Maça gelince rakibin klasik taktiğine göre en iyi taktiği seçmeye çalıştım. Daha ilk 10 dakikada maçı kazanacağımızı hissettim. Habib maçın başında biraz tutuktu ama sonra açıldı. Aslında çift forvet çıkmayı planlıyordum ama Habib dışındaki forvetlerimize güvenemedim. Ferruh, Acabay ve Mahir Sakattı. Namıka ve diğerlerine de güvenemedim. Abulazizi de sonradan kullanmanın daha doğru olacağını düşündüm. Gerçekten de öyle oldu. Abdülaziz 15 dakikaya 3 gol sığdırdı. Rakibin çok net pozisyonları da oldu elbette. Bu galibiyet verdiğimiz o pozisyonları unutmamıza asla neden olmayacak. Defansımız oldukça tecrübesiz. Maç oynadıkça hepsi daha az hata yapmaya başlayacaklar. Son olarak Mithat Eşlinin kanat performansının bu kadar yüksek olacağını tahmin etmemiştim. Benim için maçtan önce oldukça riskli bir karardı. Şayet berabere ya da yenik durumda olsaydı 60. dakikada Mithatın yerine Gencal Afşin girecekti.

Umarım bundan sonraki maçlarda da böyle güzel sonuçlar alırız ve milli takımımız ilk 10 içerisine girer.
2017-05-06 18:30:26
tebrikler..
2017-05-06 21:23:30
maşallah golcüler kendine gelmiş :) umarım hep böyle devam ederler.
2017-05-06 21:24:54
Midyat hocam teşekkür ederim. Özgür hocam, ikisini yanyana koyunca anlaşamıyorlar sanırım. Tek oynatmak lazımmış :)
2017-05-13 12:11:46
Bu hafta meksika ile 3:3 berabere kaldık. Kalecimiz iki tane boşa çıktı ve hatalı gol yedi malesef. Taktik olarak rakip iyiydi. Biz de iyi pozisyonlar bulduk ama Habib dışındaki forvetlerden verim alamadım. Gördüğüm eksiklikleri düzelteceğim ama bu kaleciyle devam etmemiz çok zor.