Subpage under development, new version coming soon!
Subject: Taktik Paylaşımı ve Geliştirme [35 Kare]
Bu formatta nasıl mesaj gönderiyorsunuz hocam? Merak ettim valla :)
Paylaşımlar içinde teşekkürler..
Paylaşımlar içinde teşekkürler..
XFs to
mystere [del]
Telefondan giriyorum. Play off oynamam icin bu haftaki hocamiza karsi galibiyet almam gerek. 3 lu forvetle oynuyor. Forvet yetistiriyor. Bi taktik bulmak lazim :)) telefondan goruntuleyemedim
mustafaatik to
XFs
Arkadaşlar youtube linkini buraya yapıştırıyorum ama olmuyor yardımcı olun lütfen...
alt liglerde mücadele eden hocalar için, anonim takımlara karşı kullandığım averaj odaklı taktik kullanışlı olabilir. oyunda bulunan normal taktiğe karşı anormal olarak geliştirdim. 8-10 arası def-mid oyuncular ve 10-12 arası mid-att oyuncularla gol sayısı ciddi oranda artıyor. geçen yıl 97-0 averajla bitirirken bu yıl şimdiden 122-1 oldu. playoff oynamadan üst lige çıkmak isteyenler eğer liglerinde etkin kullanıcı yoksa kullanabilir.
%60 civarı top ve %80 üzeri rakip yarısaha hakimiyeti sağlıyor. mevkileri antrenman sisteminize göre seçebilirsiniz. ben 3-5-2 kullanıyorum.
(edited)
%60 civarı top ve %80 üzeri rakip yarısaha hakimiyeti sağlıyor. mevkileri antrenman sisteminize göre seçebilirsiniz. ben 3-5-2 kullanıyorum.
(edited)
Hocam ben ligde pek averaja bakmiyordum.bu haftadan sonra her macimi 10 gol üstünde tamamlamam lazım yoksa play of da 3 lig yalan olur yine
(edited)
(edited)
hocam şu an genel sıralamada 16.sıradasın ama senin liginde 3 tane daha kullanıcı var. kalan anonim takımlara 40-50 gol atsan bile çıkmaya yeter büyük ihtimalle ancak diğer hocalara puan kaybetmemen lazım. çok rating kaybetmişsin. son üç maç hatta son hisar maçı senin ligdeki kaderini belirler.
Hocam ben yaşlı oyuncuları 3.hafta sattım.yerine genç alip antreman verip son 2 hafta hepsini satıp 55 60 rangtig ortamali takim kuracağım.işi garantiye almam gerekiyor.tekrar kalecilik antremanina donecegim
hocam genel sıralamaya nasıl baktın benim direk çıkma şansım ne acaba
sihir hocam, umarım planladığın gibi yolunda gider. ben önceki yıllarda önemli maçlar öncesi yaptığım transferlerden pek hayır görmedim. o yüzden önümüzdeki senenin takımını bile şimdiden hazırlamaya çalışıyorum.
okan hocam,
Sokker Manager Reports bu siteden bakabilirsin hocam. sen beraberlikle puan kaybettiğin için çok zor direkt çıkman.
okan hocam,
Sokker Manager Reports bu siteden bakabilirsin hocam. sen beraberlikle puan kaybettiğin için çok zor direkt çıkman.