Subpage under development, new version coming soon!
Subject: »Soru---Cevap
Aynen hocam tam olarak öyle. Randomlar için yardımcılar önemli diye hatırlıyorum ben. Hatta baş antrenörümün genel seviyesi vasat iki yardımcının sihirli yani sırf randomlar için. Şu an sistem nedir?
(edited)
(edited)
Ana yeteneklerin ve randomların alınmasında baş antrenör ön plandadır hocam yardımcılar sadece baş antrenöre yardımcı olurlar, atıyorum sen defans çalıştırıyorsun elinde de vasat antrenör var diyelim ve bu antrenörün sadece defans özelliği dd olsun, yani diğer özellikleri çok düşük olacak bir yandan da sihirli bir antrenörle çalıştığını düşün defans özelliğinin yanında diğer özellikleri de vasat antrenöre göre yüksek olacak, bu durumda oyuncunun random alması senin antrenörüne kıyasla iyi bir antrenörle daha kısa sürede olacaktır, bütçeniz dahilinde baş ve yardımcı antrenörlerinizin seviyesinin yüksek olması sizin açınızdan faydalı olur.
Gürhan Tütüncü, Yaş: 18
Kulüp: RealMaydos, Ülke: Türkiye
değeri: 210 400 TL
Maaş: 2 240 TL
muhteşem form
iyi taktik disiplin
Boy: 171 cm, Ağırlık: 61.7 kg, VKI: 21.1
berbat kondisyon yetersiz kalecilik
kaliteli hız iyi defans
zayıf teknik iyi oyunkuruculuk
üstün pas iyi golcülük
+2Hız+1pas+1kon+1o.k+1teknik bu adam ne kadar eder
Kulüp: RealMaydos, Ülke: Türkiye
değeri: 210 400 TL
Maaş: 2 240 TL
muhteşem form
iyi taktik disiplin
Boy: 171 cm, Ağırlık: 61.7 kg, VKI: 21.1
berbat kondisyon yetersiz kalecilik
kaliteli hız iyi defans
zayıf teknik iyi oyunkuruculuk
üstün pas iyi golcülük
+2Hız+1pas+1kon+1o.k+1teknik bu adam ne kadar eder
hocam bu adama mıd ver mukemmek mıd mükemmel pas olursa tatmın edıcı bır rakkama gıder bu sezon
Oyuncu transfer listesine konulmayı reddediyor. Başka bir şansı hakettiğini düşünüyor
Bunun bir yolu vardı oyuncuyu listeye koyabiliyorduk.Hatırlayan var mı ?
Bunun bir yolu vardı oyuncuyu listeye koyabiliyorduk.Hatırlayan var mı ?
1 maç oynatmak garanti yoluydu hocam. başka yolunu hatırlayamadım
Ya sabah denedim koyabiliyordum aksam listeliyim dedim olmadı şimdi :D
batıtrakya to
aras61
Hocam sabah koyabildiysen şimdi de koyabilirsin diye biliyorum. yanlış hatırlamıyorsam satış listesinde olan oyuncuları satıştan kaldırıp, önce satışa koyamadığın oyuncuyu koymayı dene daha sonra satıştan kaldırdığın oyuncuları tekrar satılığa koy.
hocam ondan önce başka oyuncuyu listelemişindir.limit dolmuştur. satacagın oyuncuyu fazla oynamadıysa tabi.birden çok oyuncuyu satarken önce daha az oynayanı sonra daha fazla oynayanı listelemek lazım.
arkadaslar ben pazar günü maç taktiğini ayarlayamadım 5-0 yenildik..çarşamba hazırlık maçı yapsam bile antreman yanacak mı
hocam geçen hafta da tam tersi olmuştu.yani pazar maç yaptık çarşamba ayarlamadım oyuncuların aklı başka yerde dedi ve hiçbir genç ant almadı.bunda da öyle olmasın