Subpage under development, new version coming soon!
Subject: »Soru---Cevap
yok o anlamda demedim.grafik kalitesi falan yani saha kale çim futbolcular sanki farklı daha güzel grafikleri.
oralar da ayarlanıyor. Mesela benim saham açık yeşil ise, başkasının sahasının çimleri kapalı yeşildir. Her stad aynımı olacak :) Stadın büyüklüğüyle alakalı olabilir.
ben gene anlatamadımki:)) peki futbolcularıda makyaj yapıpmı sahaya cıkarıyorlar:) benim demek istedigim grafik olarak bariz fark var yani mesela biz fifa 2002 oynuyoruz adam fifa 2007 gibi....belki motor farkı vardır bilemiyorum ama bariz farklı!
Plus un avantajları olabilir. Daha iyi görüntü kalitesi olan bir motor mesela :) Bunları adminlere sormak lazım :)
senin gördüğün başka oyun olmasın. bahsettiğin şeyi tahmin ediyorum, bir ara ben de bakmıştım onlara. sanırım gördüklerin sokker görüntüleri değildir.
yok eminim sokker oldugunada belki bana öyle gelmiş olabilir yani nedense adamlar daha büyük renkler daha canlı grafikler farklı geldi gözüme...ama belkide bana öyle geldi bir sorayım dedim farklı motorlar kullanılıyormu yada yamalar ekleniyordur belki dedim.
bende baktımda evet hepsi sokker. Ben artık nerdeyse eminim şu konuda. Renklerinin değişik olması çekildikleri sürenin farklı olması. Yani motor sürekli değişiyor.
simdi ben ilk onbıredekı bazı adamları satılıga koydum. eger bunlar satılırsa maca eksıkmı cıkarım yoksa yedeklerdekıler otomatık olarak oyundamı baslarlar
yedekler otomatik olarak konur ama en iyisi sn ayarla yoksa defans gider forvete forvettekiler defansa gelir karışık bişey olur.
mükemmel golcülük çalıştıran bir hoca forvetlerimin golcülüğün kaç haftada atar 3 hafta geçti ins. haftaya atar diyorum.
ahh ahh. Daha önce kaç kee dedim. Çalıştıracağınız özelliğin antrönörünüzdeki minimum seviyesi görkemli olmazssa yavaş atlar. Sen daha bekle :)
daha önce başıma geldii için biliorum kadrosunu kurmassa motor kendilinden atamaz eksik çıkar.
3 oyuncu değiştirebiliriz diye biliyorum. Zaten daha fazla değiştiren de görmedim.