Subpage under development, new version coming soon!
Subject: »Soru---Cevap
sokker organizer indirip maclardan sonra güncelleme yaparsan o sana ligdeki sirani hemen gösterio :)
50 gun sonra yıne 4 lıgtemı verılıyor bu takım ozman bana versınler :)))
şimdi bana nedeen 4 lıg takımı yada daha ust lıgten bır takım verılmedı yavv haksızlık olmuyormu duzenleme yapılması lazım bence bu konuda :)))yada bana super lıg takımı verılsın susayım :)))yoksa baya bır aglarım :))))))
şimdi bana nedeen 4 lıg takımı yada daha ust lıgten bır takım verılmedı yavv haksızlık olmuyormu duzenleme yapılması lazım bence bu konuda :)))yada bana super lıg takımı verılsın susayım :)))yoksa baya bır aglarım :))))))
bende bu işi hiç anlamadım bi iş var bu işin içinde ama ney,benim ligdeki takım bırak 50 günü aylardır sahipsiz gibi gözüküyor araştırdım ve tarihindede kirli işler dönmüş gibi bir izlenim uyandı bende sanki şuanda sokkerdeki iyi bir takımımızın PAF takımıymış gibi gözüküyor eskiden bayağı bi alışveriş yapmışlar aralarında!!!avrupa yakasındaki burhan gibi dedektifliğe soyunucam ben bu işi çözerim! :))
Enok Kirkebye , yaş 24
değer: 282 800 TL
maaş: 3 080 TL
dünya dışı form
kart durumu:
mükemmel kondisyon berbat kalecilik
kaliteli hız kaliteli defans
yeterli teknik yeterli oyunkuruculuk
yetersiz pas zayıf golcülük
bu oyuncuyu 165000e aldım sizce nasl
değer: 282 800 TL
maaş: 3 080 TL
dünya dışı form
kart durumu:
mükemmel kondisyon berbat kalecilik
kaliteli hız kaliteli defans
yeterli teknik yeterli oyunkuruculuk
yetersiz pas zayıf golcülük
bu oyuncuyu 165000e aldım sizce nasl
pahalı bence* ve pahalı-ucuz başlığına yazman lazım hocam :)
bence o kadar etemz ben en fazla 60.000 veririrm.Ama deansta işe yarar
sence napim hemen satılık listesine mi koyayım yoksa defansta oynatayım mı
hocam 5.ligdeki takımda iş yapar ama sen 4.ligsin ve ligine şöyle bir baktım 5.ligden farkı yok çok ballı lige düşmüşsün ah orda ben olcaktım...:(bu arada ihtiyacın varsa defansta oynar o adam ama alır almazda niye satçanki oynat adamı biraz hem istesende adamı daha yeni aldın belki gitmek istemeyebilir :))
(edited)
(edited)
hocam pahalı dedin ya moralim bozuldu walla hemen satasım geldi...ya şöyle defansı çok iyi hızı cok iyi pası iyi bi adamı bütceme denk getiremedim ben de bunu aldım
defansta oynat bence.Benim forvet var.Odhan Yiğitarslanoğlu adamın golcülüğü felaket maçta gola ttı.:Ddeafsnta iyi oynar
sorun etme hocam senin ligin gerçekten belkide en kolay lig o ligde iş yapar bu adam en azından görevini yapar defansta ama o dediğin tiptede adam bulmak gerçekten zor piyasa çok kötü millet krizde öyle adamlar çok fazla paraya gidiyor :)
hocam bence pahalı değil kond. hız, teknik def. seviyeleri bence yüksek.sorun belkide kalecilerimizde.ben bu haftadan itibaren üç veya dört hafta kalecilik antrenmanı vericem.başladım bile.
benim kaleci ligine n iyi kalecisi 3 mçata 5 gol yedi.Fazla kötü görünmüyor ama ben bir 5.lig takımıyım benim rakiblerde 5.lig takımı 5gol yedi.Birde en son maçımı izleyebilen plus üyeleri varsa maç 3-1 devame derken çulla nın maçı 3-2 yaparkenki 2.golü iyi izleyin top yanından geçiyor.Performansı düşmeye başladı.
çöz hocam çöz ikinci ergenekon davasına dondurelım bu olayı ama ucu mutlaka superlıge dayanmalıkı hızlı çıkalım yukarı :))))))