Subpage under development, new version coming soon!
Subject: »Soru---Cevap
arkadaşlar,ben emir vericem de hangi oyuncunun girceğini görüyorum ama hangi oyuncunun çıkçağını nasıl ayarlıyoruz
emir verirken kaç numaralı oyuncunun yerine gireceğini belirtiyorsun ya
Oyuncuyu transfer listesine koyduk ve oyuncunun satılmasına sadece 1 dakika kaldı; ancak karşı taraf 2 ytl teklif verdi oyuncumuza ve ben bu fiyatı beğenmediğim için son 1 dakika içerisinde oyuncuyu transfer listesinden kaldırırsam herhangi bir sorun olur mu?
eğer birisi teklif yapmışsa oyuncuyu transfer listesinden kaldıramazsın, öyle bir seçenek yok zaten
Ben varsayım olarak söylemiştim. Şu andaki oyuncuma 1004 YTL teklif verilmiş. Ben 2 YTL verilmiş ve süresi dolduğunda transfer listesinden kaldırabiliyor muyum diye sormuştum; fakat anladım ki teklifi alınca oyuncunun teklif aldıktan sonra listeden kaldırılamayacağını.
kaldırılabilse bütün oyuncular delik deşik olur, küfürler gırla gider, koy çek koy çek ne lan öyle :)))
Ama kardeşim bunlara 1 YTL veriyorsun ona bile kanıp gidiyorlar. Sen şimdi 1 YTL'e çoluk çocuk yetiştirebilir, lüks otomobile ev alabilir misin? Adamlar bir haftada aldıkları paranın katlarca altında para alıyorlar. Bunlara bir paket ciklet vereceğim desek yine gelecekler. Töğbe töğbe. Anlaşma imzalamak zaten zor; fakat takımdan gitmek çok kolay:D
bi sorum var.mesela çarşamba gününe kadar kondisyon antrenmanı verdim diyelim çarşamba değiştirip onu hız yaparsam hız antrenmanımın verimi düşermi(perşembe günü atlanıyor ya o yüzden) yoksa tam verim alır mıyım?
Antrenman sadece perşembe sabahı oluyor. Diğer günlerin antrenman için önemi yok.
perşembe güncellemesi sırasında hangi antrenmanı girmişsen takımın o antrenmanı alır hocam..
Kırmızı kart gören oyuncu oynadığı zaman kadar antrenman alırmı?Yoksa hiç almaz mı?
Kırmızı kart gören oyuncu oynadığı zaman kadar antrenman alır.
hem lig hemde hazırlık maçında oynadıysa ve hazırlık maçının 26. dakkasında kırmızı gördüyse en son maça bakılarak 26 dakkalıkmı alır yoksa 90+26 mı?