Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Firefox 3

2008-06-17 13:38:35
Firefox 3 tam sürümü çıkmış. Fs'nin forumunda açtılar başlığıdaha yeni. Oradan gördümde bende yükledim. Gerçektende daha hızlı. Tabi İnternet explorer'dan da. Eğer firefox kullanıcısıysanız yada ie hiçfarketmez bi göz atın derim:)

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html
2008-06-17 13:39:38
her zaman mozilla:D
2008-06-17 15:30:38
"Release Candidate" yazıyor. Deneme sürümü gibi birşey demek değil miydi bu?
2008-06-17 16:51:39
$u anda Firefox'un son kullanici surumu yok. Beta surumu bunlar. Ve "Add-on" kullaniyorsaniz cali$mayabilirler, haberiniz olsun.
2008-06-17 18:34:00
Valla o ne bilmiyorum ama Mehmet'in verdiği linkten indirdim, kurdum, çalıştı :)
2008-06-17 18:45:00
Firefox’un en yeni versiyonu olan 3. sürümü internet kullanıcılarına sunulmaya hazırlanıyor. Yıllardır internet explorer’ın hantallıklarından ve sorunlarından bıkanlar için çok iyi bir alternatif olarak piyasaya çıkan ve geçen süre zarfında ilk sürümünden itibaren çok tutulan Mozilla Firefox web browser yazılımı, bu başarılarına internette en çok indirilen dosya olarak rekor kırmayı da katmak istiyor.

Bu rekor aynı zamanda “Guinness Dünya Rekoru” olarak da resmi kayıtlara geçecek. Yapılacak şey çok basit; Mozilla’nın sırf bu iş için kurduğu spreadfirefox sitesinden buraya (TIKLA) tıklayarak kayıt olmalısınız. Daha sonra dosya download’a açıldığı an size bir mail gelecek ve haberdar olacaksınız. Rekorun gerçekleşmesi için 1 gün yani 24 saatlik süre verilmiş. Dosya indirilmeye açıldığı andan itibaren 24 saat içerisinde mümkün olduğu kadar fazla indirilmeli. Şu an dünya genelinde 217 bin kullanıcı “Pledge” edilmiş. Türkiye’den haberdar olmak isteyen sayısı ise şu an için 1556.


http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord


Açılışa kısa bir süre kaldı, lütfen Yükleme Günü'nde kayıt olarak indiriniz. Yada getfirefox.com bağlantısından 17 Haziran Salı saat 20:00'da indiriniz.


alıntı:forum.donanımhaber.com
2008-06-17 22:03:59
vista alıp ie7 kullanana kadar explorer kullandım. Ama bu kadar mı hata olur. Devamlı kitlenmeler takılmalar yavaşlamalar. Artık firefox kullanıyorum ve gayet mükemmel bir tarayıcı. Ama 3ü daha yüklemeyin derim. Ben yükledim. Birşeyler eksik daha belli.
2008-06-17 22:09:59
şimdikide güzel ama bazen kasıyo
2008-06-18 01:21:12
Demin yükledim. Bence harika. 2'ye yüklediğim temayı da direk kapsadığı için daha ii x)
Sanırım çok abartmışLar diLLer arasında kürtçe gibi saçma sapan uydurukçuLarı da koymuşLar.
2008-06-18 09:20:04
aslında bu konuda sana katılmıyorum. bir konu hakkında talep varsa o geliştirilir ve yapılır. türkiye dışında sadece kürtçe dilini konuşan insanların da varolduğu gözardı edilemez ve onların ihtiyaçlarına da cevap verilmesi gerekir.

bu tartışmalar dünyanın birçok yerinde konuşulan diller için yapılır, fakat o dili konuşmak isteyenler tercümeleri yaptıkça özellikle de firefox gibi özgür yazılım geliştiricileri tüm bu dillere yer vermeye devam edecektir.
2008-06-18 10:46:56
Tüm diLLer sadece 46 tane mi :) Ayrıca yok ama oLsa Özbekçe,Azerice,kırgızca,Kazakca,Türkmence... böyLe geçer ( taLep yok mu acaba neden yapmadıLarsa) ama Kırgız Türkçesi diye geçmez. Kürtçe hangi kürtçe evet var böyLe bir diL bana göre uydurukça kuLLananına göre asiL bir diL. Ülkemizdeki Zaza ve Kirmanci kardeşLerimizin kullandığı gibi.. ama ZazaLar anLamıyor bunu ki sanırım 4 tane Lehçesi var :) aman her neyse konu başka yöne kaymasın. Zaten niyeti karanLık oLan diL değiLdir varsa onu kuLLananLarın karanLık NiyetLeridir. Neysee firefox hoşmuş bence de iyi kuLLanımLar. ;)
2008-06-18 10:50:59
haklısın :)

ama ben açıklamasını 2. paragrafta yaptım zaten. dili bilenler tercüme eder - bunu yapanlar gönüllü olarak çalışıp yapar, para karşılığında değil. malüm, para olmadıkça günümüzde az iş yapılır.

firefox gerçekten de çok hoş, bende herhangi bir problem yaratmadan çalışıyor. eskisine göre sanki biraz daha hızlı.
2008-06-18 11:01:31
kasl kasıl ne bu yaaa .kürtçe hangi ülkenin resmi dili????
2008-06-18 12:12:50
Arkadaşlar abartmayın. Ona bakarsanız Bask dili de var ve eminim bilmediğimiz daha çok böyle diller vardır.
2008-06-18 12:15:00
Bu sefer "Release Candidate" falan yazdığını görmedim. 3'ün tam sürümü çıktı mı acaba? İngilizce bilen biri yardım edebilir mi? Eğer tam sürüm çıktıysa bir daha indireceğim tabii ki...