Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Kablonet

  • 1
2008-10-14 20:34:27
Bleker [del] to All
Arkadaşlar şu an TTnet'in 4 Gb limitli tarifesini kullanıyorum.(2 yıllık taahhüt ile aylık 27,25 ytl).Ayrıca çatıya anten kurmaya izin vermedikleri için ve balkondan da uyduyu göremediğimiz için ayda 7 ytl kablo TV ye veriyorum.Yani toplamda 34,25 ytl.

Şİmdi gelelim konuya...
Kablonet bir kampanya başlatmış ve 512 Kbps limitsiz tarifesi 19 ytl.Ayrıca 2 yıl ayrılmama tahhüdü verene de kablo TV 1 ytl.Yani toplamda 20 ytl oluyor.

E o zaman ne duruyorsun oraya geç diyebilirsiniz :) Ben de öyle düşünüyorum ama kablonetin hizmet kalitesi nasıldır onu da bilemiyorum.Yani 14 ytl için TTneti bırakıp sonra 3 gün bağlanıp 5 gün bağlanamama sorunu olursa pişman olmak da var.

Öğrenmek istediğim,şu an kabloneti kullanan var mı ve varsa memnun mu.Ya da kendi kullanmıyordur da tanıdıkları kullanıyordur,iyi veya kötü onlardan duymuştur vs....Paylaşırsanız memnun olurum.
2008-10-14 22:32:59
Çok uygunmuş ya. Duymuştum ama senin gibi düşünüp Türk Telekom'la devam demiştim kendi kendime :) Bu arada, 1 Mbps limitsizi ne kadar?
2008-10-14 22:57:31
Sınırsız 1024/256 aylık 39 ytl

Bende tt kullanıyorum 4 gb kotalı 29 ytl 50-60 dan aşşa ödemedim daha fatura ve evimde kablo tv var:)

İyiki açmışsın hocam başlığı. Ancak bi ara kablo tv tam kriz di haftanın 7 günü 3-4 gün yayın olmuyordu sürekli bi yenileme çalışması var diyorlardı aylarca sürdü istanbulun göbeğinde. Şimdi 1 senedir filan hiç sorun yok. Kullanan birilerine sormak lazım 39 ytl sınırsız çok uygun 1024 de gayet iyi bence tek makina için.
(edited)
2008-10-14 22:58:26
Hocam ben yaklaşık olarak 5 senedir kablonet kullanıyorum ve şu andaki hızımda 512Kbps...Süper bir hizmet sunuyorlar,bu güne kadar çok nadir ve ufak tefek internet arızaları oldu fakat arıza bildirimi yapınca, 30 dakikadan fazla zaman geçmeden kapıda bitiyorlar(Tabii Antalya'daki hizmetinden bahsediyorum,diğer şehirleri bilemiyorum).Ayrıca ADSL abonesi olan arkadaşlarımın tümü,abone oldukları hızdan hep daha düşük veri akışı geldiğini söyleyerek şikayet ediyorlar.Örneğin 1Mbit net hızına abone olan kişinin 800Mbps'lik bir hizmet alabildiği gibi .........
Bu kablonette çok stabil ve hiç değişmiyor,değişse bile ya minimum seviyede üste yada alta oynuyor.Sözün özü kesinlikle tavsiye ederim.
2008-10-14 23:02:15
Birde şu var tabi. Kurulum ücreti var 30 ytl ve yeni modem almak gerekiyor.

Burdan gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

http://turksatkablo.com/kablo-fiyat-tarifesi.html
2008-10-14 23:18:50
Aklıma gelmişken şunuda eklemek istedim; ADSL olayında bildiğiniz gibi bölgelerde belirli sayıda portlar vardır ve bu portların maksimum kaldırabileceği abone sayısı bellidir.Bu portlara kapasitelerinin üstünde abone bağlantısı yapılması durumunda veya abonelerin özellikle akşam saatlerinde bu porta yüklenmeleri halinde internet stabilitesi bozulmaktadır.Kablonette ise her kişinin internet bağlantısı sadece kendine aittir çünkü abonenin kendi tv hattı üzerinden internet bağlantısı sağlanmaktadır.

Üstte tavsiye yazımı,buradada teknik değerlendirmelerimi yaptım.Daha ne olsun :))) Esen kalın :PPP
2008-10-14 23:33:34
Tam emin olamamakla birlikte kablonette dns ayarlarının değiştirilemediğini duymuştum.Mecburen Türkiyenin dns sunucusu kullanılıyor diye duymuştum. Bana göre bu büyük bir dezavantaj. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum.Bu olayı kablonet kullanan arkadaşlar açıklayabilirler.
2008-10-19 19:34:19
Kablonet' e geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Kullanan varsa bilgi verebilir mi yada Ankara/Cebeci' ye en yakın abone merkezi nerede?
2008-10-19 19:40:00
hocam ankara cebecide zaten postane var, benim hatırladığım oradaki santralde dağıtımı da yapılıyor.
2008-10-19 19:42:23
Kolej metro durağının oralardaymış sanırım. Tam olarak nerede?
2008-10-19 19:44:02
hehe :D, tarif edemeyeceğim, oranın yakınında arkadaşım oturuyordu yıllar önce :)
uzun zamandır oralara gitmedim :D
2008-10-19 19:46:12
Yine de teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. En iyisi yarın arkadaşlara sormak.:)
2008-10-22 12:37:59
aslan hoca madem 50 60 ödüyosun 1 gb sınırsız ttnet tarifesine niye geçmiyosun telefonla bile gçeebiliyosun 49 ytl aylık
2008-10-25 01:29:18
hocam tereddut etme dırek gec kablonete benım cogu arkadasım kullanıyor ve gayet guzel bır sey bendede 4 gb lık ttnet var amabende gecmeyı dusunuyorum...
  • 1