Subpage under development, new version coming soon!
Subject: İkariam
taverna kurman lazım öncelikli olarak üzüm araştırmasını bitirmen gerekiyor. İttifaktaki üyeler ada dışındaki kaynaklardan (kolonilerinden) sizlere gerekli malzemeleri gönderecektir.
hocam bizler kappa dayız.yani ayrı dünyanın insanlarıyız :)
sen de gel kappa ya
sen de gel kappa ya
hocam başladım 2 gündür oynuyorum 5. seviyeye geldim şimdi emek verdim sıfırdan başlasam büyürmüyüm o kadar zamanda bide sokkerda ki gibi bir kural vrmı sonra hesabı kapatmasınlalr
(edited)
(edited)
bu oyunda merak ettiğim bir durum var bir bilgi göremedim ama seviye yükseltip duruyoruz, sonu yok mu bu işin (: xD
Birde tapınağa bii kaç bin altın bağışladım bii etkisi olmadı :) ne iş anlamadım (:
bu konularda da bilgilendirirseniz sevinirim :))
Birde tapınağa bii kaç bin altın bağışladım bii etkisi olmadı :) ne iş anlamadım (:
bu konularda da bilgilendirirseniz sevinirim :))
oyunda özellik artırmanın sınırı var ama versiyon güncellemeleri yapıldığı için ileride ne olur bilemem.
Tapınağa boş yere altın bağışlama şimdilik.İlerde geliştiğinde bağış yaparsın.
Tapınağa boş yere altın bağışlama şimdilik.İlerde geliştiğinde bağış yaparsın.
Büyükelçilik tamamlandı artık beni de aranıza alırsınız :))
Saray ve koloni zamanı geldi mi ne acaba (:
(edited)
Saray ve koloni zamanı geldi mi ne acaba (:
(edited)
altın sürekli bitiyor arkadaşlar sebebi nedir? yani daha 6 nın üzerine çıkamadım :)) 5. seviyedeyim şuanda
Hocam bıraz tıcaret yap ham maddelerını satabılırsın odun harıc adadnda hangı madde cıkıyor ıse tıcaret merkezıne gıt ne kadar ham madde satmak ıstedıgını oraya yaz karsısınada 25 veya 30 altın yap ben her zaman 25 yapıyorum ve genelde kısa bır surede alıcı cıkıyor bu sekılde altın ıhtıyacını karsılıyabılırsın..!
hocam altınının bitme sebebi işçilerin tamamının odunda madende veya herhangi bir kaynakta çalışıyor olmalarındandır. Eğer işçilerinden fazlalıklar varsa çalıştırma boşa masraf olmasınlar altın gelirinden düşmesinler :)
(edited)
(edited)
çok sağolun arkadaşlar şimdi uygulayacağım
ben de yeni başladım sayılır oyuna ama 120 bin altın olmuş.. işçiler boşalınca işten alıyorum masraf olmayınca birikiyor altınlar xD (:
kesınlıkle ıscılerını ısten cıkartma bence ne kadar ham madde toplarsan o kadar hızlı gelısırsın fazla olan ham maddelerıde tıcaret merkezınde satarsın ( ak merkez kadar rabet gormesede yıne alıcı cıkıyor ) bu sayede hem gelısır hemde altının olur..!
hocam deposunun fazlasında madde de toplayamazken işçiler orada hem boşuna durmuş olup hem de boşuna masraf etmiş olmaz mı?
Hocam neden bosa calıssınlar kı depo sevıyesını yukselttıkce mıktar artıyor sureklı depo sevıyesını yuklestın bence..!
hocam beni almayacak mısınız yavv ittifaka nasıl başvuracağım xD (: