Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Spor Haberleri

2009-11-06 16:07:45
Message deleted

2009-11-06 16:08:14
kanattan nasıl gelecek kazım forvet oynuyor. Topuz zaten kanat adamı değil. Guzia milkasının yerine başka bir adam olsa olabilir.
2009-11-07 09:25:14
Abi Topuz zaten Aziz yıldırım kontenjanından oynamıyorsa hiç bişey bilmiyorum ben:D
Özer Hurmacı bu takımda 4-5 maç ard arda oynasa millet onu konuşur Kazıma verilen şans ona verilse neler neler olur...En azından oyle umuyorum ben..
Şimdi herkez döndüğüne göre kazım sağ tarafa geçer onun yedeği de Özer(Aynı zamanda Alex'in de) olur Topuz da Emre'nin yedeği olur...Carlos zaten sezon ortasında Brezilyaya dönüyormuş Vederson-Santos oynar bundan sonrada...
2009-11-07 22:08:50
Avni Aker karıştı!

07 Kasım 2009 / 22:46

Beşiktaş maçı sonrasında Avni Aker Stadyumu karıştı...


Trabzonspor Beşiktaş maçı sonrasında Avni Aker Stadyumunda tansiyon yükseldi. Trabzonspor taraftarı tarafından Protokol tribününe yapılan küfürlerle protokol tribünü birden dağıldı. Bunun yanı sıra protokolün yanındaki tribünden gelen ifadelerle ortam gittikçe gerginleşti. Taraftar yönetim İstifa diye bağırdı.Olaya Av. Ali Sürmen müdahale etti.


Trabzonspor taraftarı Avni Aker'i terk etmiyor. Çıkan olaylar üzerine polis birkaç taraftarı gözaltına aldı. Avni Aker Stadyumu dışında hala tepkinin devam ettiği öğrenilirken, yönetimin bu akşam olağanüstü bir toplantı yapması bekleniyor. Bu toplantı sonrasında Broos'un istifası ve kongre dahil her şey çıkabilir.




umut gökhan Allah belanızı versin kova diye lakap takılmış kaleciyi şu maçta buffonlaştırdınız hayatının maçını oynadı adam sizin sayenizde beceriksizler, şu maçta o kadar pozisyona gir kaçır kaçır kaçır kaçııııııırrrr adam gelsin tek şutla maçı alsın, olacak şey değil !


1 de tamam 2 de tamam olabilir 3 de desteğe devam dedim ama kaçan 4. golden sonra evi kırdım geçirdim hayatımda etmediğim küfürleri ettim ulan sizin gibi beceriksizleri izlememek için sezon başından beri fatih tekke diye bağırıyoruz sonra baskıcı taraftar biz oluyoruz sadri şener biraz aklın çalışsa bu taraftarı dinlerdin bizi şu mallardan kurtaracak hamleyi yapardın sezon başı, bıktık artık s.... topunu içeri sokacak adam yok takımda ben hayatımda böyle bir maç izlemedim yazıklar olsun hepinize bu kadar golde kaçarmı delirtecekmisiniz bizi, bu yaşta sinir hastası ettiniz beni bu akşam toplanın yapın birşeyler artık çekip gidermisiniz ne edersiniz bilemem hocanın suçu günahı yok ersun yanalı bitiren umut gökhan hugo yuda bitirdi güzel futbol oynuyoruz ama gol yok golllll hugonun yerinde olsam çekerim yedeğe umutu gökhanı sürerim alt yapıdaki genç 2 fv yi ilk 11 e hep arkasında durdum bu adamların ama yeter artık 1 maç oynar 10 maç yatarlar bıktık artık bıktık !!!!!
2009-11-07 22:17:13
Liverpool şu kaleciye 8 gol attı bu kadar atak yapmamıştır:D:P
Oğuzlu sakin sakin:)
2009-11-07 22:24:06
Maçın İkinci Yarısını İzledim. Aslına Bakarsan Trabzon Fenada Top Oynamadı.. Bütün Pozisyonlar Gol Olacak Diye Bir Kural Yok. Bazen 10 Pozisyona Girer 1 Gol Atamazsın, Bazende Pozisyon Bile Yokken Gol Bulabilirsin:) Bunlar Zaten Futbolun Güzelliği. Ama Bu Maçtan Sonra Bence Taraftarın Sadece Beşiktaş'ı Değil Kendi Takımlarınıda Alkışlaması Gerekirdi..
2009-11-07 22:37:31
hocam yemişim alkışı futbolun güzelliğini 10 pozisyona girersin 1 tane atamazsın evet doğru diyorsun hatta bu tip olaylar üzerine çok laf söylenir atamayana atarlar gibi futbolun adaleti yok gibi ama bu maç için söylenecek bir şey bulamıyorum, 10 yaşında çocuğun kaçırmayacağı en az %100 lük 5 net pozisyon var bu kadarınada pes artık girmeyince top girmiyor tamam futbolda birazda şans olmalı ama bu maç birşeyler oldu şansla felan alakası yok bu maç enteresan olaylar oldu sihirli değnek felan ciddiyim birşeyler oldu !!!!!!!!
2009-11-07 22:47:55
Büyü yapmışlar sizinkilere:D
2009-11-07 22:55:46
Dediğim Gibi Maçın İlkyarısını İzlemedim. Ama İkinci Yarıda Öyle 10 Yaşında Çocuğun Atacağı Pozisyon Ben Görmedim:) İkinci Yarıda İyi Şutlar Attı TS. Ama Hakan Gününde Olunca Olmadı.

Hocam Alkışı Takımı Kazanınca Her Taraftar Yapar. Asıl Taraftar Yenildiğinde (İyi Oynayarak) Bile Alkışlamayı Bilendir.

Neyse İyi Geceler.
2009-11-07 23:00:31
Lütfen şunu izlermisin ömer hocam


bu videoda görürsün belki.
(edited)
2009-11-08 09:04:22
Ne sinirleniyorsun la:) Madem öyle alın 10 yaşında çocuğu oynatın. Tv başında izlediğin gibi olmuyo işte. Halı saha maçı yapmıyo adamlar:)
2009-11-08 11:03:31
Ts un ruh halini değiştirmesi lazım. Maalesef son 10 senedir artık 4 büyük diye anılmıuyor bole giderse 10 yıl sonra anadolu takımı dicekler manisa denizli neyse o duruma gelecek.
2009-11-08 11:41:26
bu takım 42 yıl önce kuruldu söke söke 6 kere kupayı karadenize getirdi sayısız kupa vardır müzesinde, küçük bir anadolu şehri olmasına karşın istanbula kafa tutan tek anadolu takımı oldu trabzon, varmı başka istanbulluları dize getiren bir takım 81 illi şu ülkede ? yok, olmayacakta ;) trabzonu büyük saymayan zihniyete sahip kişilerlede bu konu üzerine konuşmaya hiç niyetim yok, boş bir muhabbet olur, boş insanlarla boş muhabbeti sevmem.
2009-11-08 11:44:03
Message deleted

2009-11-09 09:01:58
İzmirin göztepesi olmayında sonunda onu kastediyorum. Takım yok demişsin. Göztepe kadar mazinizde yok sizin ona bakarsan.
2009-11-09 11:50:16
Hımmm göztepe şampiyonlar liginde yarı finali felan vardı dimi bu takımın tabi o zamanlar adı başkaydı yazık şimdilerde adı bile yok İzmir'de bu kadar taraftarı olan bir takım nasıl olurda sürünür anlamam , kimse mi sahip çıkmaz enteresan.