Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Spor Haberleri

Aa Appiah'da gelecek büyük ihtimalle gerçekten oda gelirse manyak bir ortasaha olur,ama bence deivid le uğurun yerine kanat alınması lazım..!Mesela o sevilladaki Capel...Tamam gıcık topçu herzaman yere atıyor kendini falan ama sonuçta iyi oynuyor:)Bence bize kanat şart oldu..!
2009-06-09 17:35:20
yok artık hepsi gelsin komple libero olsun takım..

biri gelsin yeter hocam.
2009-06-09 17:36:45
Üstünel: “Galatasaray’a Layık İsimleri Takıma Kazandıracağız”

Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, yeni transferimiz Mustafa Sarp’ın imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Üstünel, Galatasaray’a layık isimleri takıma kazandırmak için ellerinde geleni yaptıklarını belirtti.

Frank Rijkaard’ın kendilerinden takımın video kasetlerini istediğini, özellikle de kötü maçlar, ilk karşılaşmalar ile ayrıca UEFA maçlarını izlemek istediğini kaydeden Üstünel; “Kendisi bunları 1-2 gün daha izleyecek. Daha sonra da gerekli tercihleri hocamıza bırakmak istiyoruz. Sekiz aylık süreçte takip ettiğimiz, isimler var. Ama biz kararı kendisinin vermesini istiyoruz. Kendisi tarafından tercih edilen oyuncularla yapılan bir transfer çalışması yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

UEFA’ya manşet olabilecek bir futbolcu transferi yapılıp yapılmayacağı hakkında yöneltilen soruya ise Üstünel; “Hocamızın vereceği nihai kararlar önemli. Bütçemiz doğrultusunda transfer yapacağımızı kendisine söyledik. Her şeyi masaya yatırıp bu transferi gerçekleştirdik. Ama Galatasaray ismine layık oyunculara bu formayı giydireceğiz” dedi.

Haldun Üstünel, Rijkaard’la kamp programı hakkında da konuşma yapılacağını söyledi.

Üstünel, kendi içlerinde transfer çalışması yaptıklarını ifade ederek, “Transferin bitmesi uzun bir iş.. Menajeri, ailesi, kulübü ikna ediliyor oyuncunun ve süreç alan bir durum oluyor. Sonuçlandıkça transferleri açıklayacağız” diye konuştu.

Arda Turan ve Mehmet Topal isimlerinin İngiliz ekipleriyle adının geçtiğinin hatırlatılması ve Arda’nın Ada'ya transferi hakkındaki soruya ise Üstünel şu yanıtı verdi; ”Önemli 2-3 oyuncumuza transfer teklifleri hem resmi, hem menajerler hem de şifahen bize geliyor. Bu sene karar aldık ve yurtdışına oyuncu göndermeyeceğiz. Bu kararı tabii ki hocamız da verecek. Ama Arda’nın gideceği ada ancak Galatasaray Adası olabilir. Başka bir yere gidemez.”

Rijkaard’ın transferinin ardından diğer kulüp başkanları da dahil olmak üzere çok güzel mesajlar aldıklarını belirten Üstünel; “Bu bizi mutlu ediyor. Çok güzel bir hava yakaladık. Transfer döneminde bunu daha güzel şekilde süsleyerek sezona çok güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Üstünel, Rijkaard’ın transferi ile ilgili olarak, “Finansal boyuttan önce Galatasaray’ın geleceğini düşündük. Yeniden yapılanma sürecinde daha eğitici ve bu eğitimini Barcelona’da aktarmış bir teknik adamın Galatasaray’a çok şey katacağını düşündük. Umarız bundan sonrası da iyi olacak” dedi.

Üstünel; “Bu sezon yeniden yapılanmaya girdik. Bu yapıda farklı tercihler olabiliyor. Hasan Şaş, Ümit Karan ve Aykut’un Galatasaray’a hizmetleri ortada. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Ama yeniden yapılanma ve değişim içerisindeyiz ve bu yolda devam edeceğiz” dedi.

Üstünel, Ümit Karan için kendilerine ulaşan bir resmi teklif olmadığını kaydederken, menajeri vasıtasıyla gelenler olduğunu ama henüz değerlendiremeye alınmadığını kaydetti.

Üstünel kadroda bulundurmak istemedikleri oyuncular ve kiralıklar hakkında da kararı Rijkaard’ın vereceğini ifade ederken, “Bunların kasetlerini izliyor hocamız. Daha sonra bir karar verecektir” dedi.

Üstünel Emre Aşık ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını da kaydetti.
2009-06-09 17:41:02
Bende en başta öyle dedim zaten;)Ama aurelio gelceğine vieara gelsin:)
2009-06-09 17:42:30
''Golcü aldık güreşci çıktı''

Real Sociedad Sportif Direktörü Loren, Neceti Ateş için ilginç bir benzetmede bulundu.


Real Sociedad’da geçirdiği kiralık döneminde 33 maçta sadece 1 gol atarak büyük bir başarısızlığa imza atan Necati Ateş’e İspanyol ekibinden büyük eleştiri var. Kulübün sportif direktörü Loren, Necati transferinin tamanlamıyla bir hayal kırıklığı olduğunu söylerken Türk oyuncuyla ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Loren, Necati’nin bekleneni veremediğini belirterek şunları söyledi:

“Necati bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Kendisi Galatasaray’da çok önemli başarılara ve gollere imza atmış bir oyuncu. Ancak burada çok farklı bir görüntü çizdi. Kendisinden gol atmasını beklerken, biz sahada sürekli oyuncularla didişen bir güreşçi gördük. Zaman zaman kalitesini gösterdiği maçlar oldu. Ama çoğunlukla bekleneni veremedi.”

RIJKAARD TUTAR MI?

Haziran ayının sonunda Real Sociedad’la kiralık sözleşmesi sona erecek olan Necati Ateş, Galatasaray’a geri dönecek. Ancak Sarı-kırmızılı yönetimin de Necati’ye kulüp bulmasını söyleyeceği belirtilirken yine de bu konuda son sözün teknik direktör Frank Rijkaard’a ait olduğu belirtildi.
2009-06-09 17:43:02
Aurelio madem geri alacaktı neden sattı uyuz oluyorum böyle satılmış oyuncuların birşey beceremeyip tekrar eski takımlarına dönmelerine ...
2009-06-09 17:45:24
Haha:)Aslında Necati oralarda tutunabilir diye düşünüyordum ben:/
2009-06-09 17:45:43
Necati zaten topçu felan değildi ispanyada hepten belli oldu tam bir kalas olduğu gs de iken gideceği günü iple çekmiştim ... rijkaard bunun kasetlerini izlerse samiyene malzemeci olarak bile almaz ...
2009-06-09 17:51:27
Michael Fink Beşiktaş’ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Eintracht Frankfurt’un Alman oyuncusu Michael Fink ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Eintracht Frankfurt’un Alman oyuncusu Michael Fink ile yıllık 1.200.000.€ karşılığında 3 yıllık (2011-2012 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır."

Michael Fink Kimdir?

2 Şubat 1982 tarihinde Waiblingen’de doğan Alman futbolcu, orta sahada ön libero olarak görev yapıyor. 1.83 metrelik boyu ve fiziğiyle dikkat çeken Fink, futbola 1990-1991 senesinde VFR Waiblingen takımında başladı. 2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ta görev yapan Fink, 59 maçta 3 gol attı. 2004-2006 yıllarını Arminia Bielefeld formasıyla geçiren Fink, bu süre içinde 44 maçta görev yaptı ve rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Alman futbolcu 2006 yılında Eintracht Frankfurt’a transfer oldu ve 3 yılda 87 maçta 4 golle kaydetti.

Eintracht Frankfurt’ta bu yıl 32 maçta görev yapan Fink, bu karşılaşmaların 30’una ilk onbirde başladı. 2680 dakika sahada kalan Fink, 5 gol attı, 6 da sarı kart gördü.
Beşiktaş'ın beyni olması muhtemel :p şahan bilir nasıl oynaması gerektiğini :D hayırlı olsun ;)
2009-06-09 17:54:32
Beşiktaşlılara hayırlı olsun ...
2009-06-09 18:05:51
Bu Şahanın fınkı demı:D...Hayırlı Olsun...
2009-06-09 19:14:12
kaka kralların takımı real madrid'te. ezeli rakibi barcelona'nın şampiyonlar ligi kupasını kaldırmasıyla real madrid kaka transferiyle barcelona'ya cevap werdi
(edited)
2009-06-09 19:19:29
Transfer karın doyurmuyor :p geldikten sonra getirileri ve verecekleri önemli =)
2009-06-10 07:56:06
heheh mehmet topuz beşiktaş'a saat 17.00'a kadar süre vermiş. yoksa fener'le görüşmeye başlıyacaklarmış. mehmet topuz'un beşiktaşlılığını savunanlar konuşsun dursun daha.
2009-06-10 08:25:14
ben gelsin istemiyorum takima. gitsin anlassin BJK ile kisiliksiz herif...