Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Spor Haberleri

2011-06-01 16:53:32
ee büyük takım olmak hersene şampiyonluğa oynamak kolay değil :)
2011-06-01 17:15:19
Sarı-kırmızılılar dün Kewell, Neil, Barış, Zapata ve Insua'yla yolları ayırmıştı. Bugün de hiç kimsenin beklemediği bir isimle sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.


Galatasaray, Terim'in raporu doğrultusunda Milan Baros'la da yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı yönetim ve Çek futbolcu karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetti.
2011-06-01 17:56:14
Kolpa haber.Resmi yayın falan yok.Nerden çıkartıyorsunuz bu haberleri?
2011-06-01 17:59:29
mynet haberden ben ne uydurucam ... la havle vela... buradakı her haberı habercılermı yazıyor kardesım.. okuduk kopyaladık
2011-06-01 18:02:33
tff nın sıtesınde yer almıs haber. bunun uzerıne mynette yukarıdakı yazı yazıyordu. sımdıde boyle bı haber var.

2011-06-01 18:08:58


http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/cim-bomdan-bobo-surpriziSXHBQ235502SXQ


kaldıgımız yerden devam.. gelenek bozulmuyor galatasaraya bu senede bedeva oyuncu gonderıyoruz :) gercı ılk oncelıgı portekız felanmıs ama bu kolpa boyle soyluyorsa kesın galatasaraydan daha cok para koparmak ıcındır
2011-06-01 18:12:37
Bu da sana gelsin.


Açıklama: Milan Baros

Galatasaray profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Milan Baros ile olan sözleşmenin feshedildiğine dair bir takım haberlerin çeşitli medya ortamlarında yer almaya başladığı gözlemlenmektedir.

Bu tip haberlerin gerçeklikle en ufak bir ilişkisi yokur. Milan Baros sözleşmeli oyuncumuz olarak kadromuzda yer almaktadır.

Milan Baros’un 28.08.2008 tarihinde başlayan ve 31.05.2011 tarihinde sona erecek olan sözleşmesi 25.08.2010 tarihinde yapılan yeni anlaşma ile 31.05.2013’e kadar uzatılmıştı.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.




Kaynak:www.galatasaray.org



Böyle durumlarda en iyi haber resmi kuruluştur.Daha sonra ki günlerde ne olur bilemem.
2011-06-01 18:16:26
buda bana gelsınmıs sen bıle kendı takımının duyurusuna guvenemıyorsun sonrakı gunler ne olur bılemem dıyorsun:) benım haberımde tff nın resmı sıtesınde yer aldı o daha resmı degılmı... :))) inşallah kalır senede 10 mac oynayan forvet rakıbımde benı sevındırır
2011-06-01 18:19:09
Ben kalsın diye birşey demedim.Haberin ne kadar doğru ne kadar kolpa olduğunu belirtmek amacıyla resmi yerden bilgiyi öğrendim.Şuanlık öyle bir durum yok daha sonrasında ne olacağını bilemem.Umarım gider ben de kalmasından yana değilim.Şimdi anladın mı beni?
(edited)
2011-06-01 18:20:08
takımların ınternet sıtelerındekı yalanlamaların ne kadar kolpa oldugunu sen daha ogrenememıssen ben bırsey demıyorum zaten.
2011-06-01 18:20:37
j0 to j0
Ayrıca mynetteki tüm spor haberlerine inanıyorsan Türkiye'den daha kaliteli oyuncuları olan bir lig bulunamazdı.
2011-06-01 18:22:54
Tövbe ya...Şuanlık öyle birşey yok diyorum anlamamakta ısrar ediyorsun.Daha sonrasını bilebilirmisin sen? Geleceği biliyormusun? Ben dediklerimde kötü birşey göremiyorum.Şuanlık öyle bir durum yok kısacası.
2011-06-01 18:30:56
Message deleted

2011-06-02 11:15:35
Aysal'dan transfere sınırsız bütçe
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, başarıya ulaşmak için yepyeni bir takım kurmak zorunda olduklarını ve bu uğurda gereken bütün harcamayı yapacaklarını söyledi. Sözcü gazetesinden Ertuğrul Akbaylı'ya verdiği röportajda gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalar yapan Aysal, şu mesajları verdi:

- İki büyük hayalim var... Birincisi; G.Saray'ı Avrupa'nın ilk 10 takımı içine sokmak. İkincisi ise; bütün statlarda hangi takımdan olursa olsun tüm taraftarların yıllar öncesinde olduğu gibi birlikte maç seyretmesi.
- G.Saray'ın bu sene transfere bütçe sınırı koyma lüksü yok. Çünkü, biz takımı yeniden baştan başa yaratmak zorundayız. Yani, biz şu kadar bütçe ayırdık falan diyemeyiz. Bu nedenle ihtiyacımız kadar bir bütçemiz olacak.
- En az 5-6 ünlü yabancıya ihtiyacımız var. Mesela Drogba... Ama, kulübü Chelsea onu bırakmak istemiyor.
Ancak, Drogba'nın yerinde oynayan birisini aldıkları takdirde bu iş olabilecek. Chelsea'nin bu konuda bize sözü var.
- Juventus kalecisi Buffon'un durumu da Drogba gibi. Kendisiyle görüştük, gelmek istiyor ama kulübüyle kontratı devam ediyor. Juventus ile temas halindeyiz. Halletmeye çalışıyoruz ama zor görünüyor.

Takımın yarıya yakını gidecek

- Buffon olmazsa, elimizde 8-10 tane dünyanın en büyük kalecilerinin isimleri var. O zaman onlardan birini alacağız.
Şu an Kim Kallström de listemizde olan bir oyuncu. Teknik direktörümüz 'alın' derse hemen alacağız.
- Ayrıca, Fransız santrfor Djibril Cisse, Fiorentina'dan kalecisi Frey ve Real Betis'in orta saha oyuncusu Emana ile ilgileniyoruz. Listemizde yerli yabancı 17-18 ünlü futbolcu var. Bunların arasından en iyilerini seçmeye çalışıyoruz.
- Bursasporlu Volkan Şen'le ilgilenmiyoruz. Futbolcularımızın herhalde yarıya yakınını göndereceğiz. Teknik direktörlüğe getirdiğimiz Fatih Terim'in tek alternatifi Mircea Lucescu'ydu. İkincisi yok.

Bu, benim ve Terim'in son şansı

- Bu, benim nasıl son şansımsa, Fatih Hoca'nın da son şansı. Başarılı olmazsam zaten ben kesinlikle kalmam. Ama, ben tuttuğunu koparan bir insanım. Nasıl kendi işimde dövüşe dövüşe başarılı olduysam şimdi de başarılı olacağım.
- Galatasaray'da liseli-lisesiz ayrımı yapanlar, kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmüyorlar, demektir. Bu tür ifadelerden mutlaka kaçınılması gerekmektedir. Gerçek gücümüzü renklerimizden aldığımız asla unutulmamalıdır.

Baros'la ilgili kararı Fatih Terim verecek

Dün akşam saatlerinde G.Saray'ın Baros'la yollarını ayırdığı yönünde çıkan haberler, sarı kırmızılı kulübün resmi sitesinden yalanlandı. Baros'un sözleşmesinin devam etmesine rağmen son 2 yılda 34 lig maçında forma giymiş olması ve 2.8 milyon Euro garanti ücret alması rahatsızlık yarattı. Baros'un takımdaki geleceği Terim'in kararına bağlı.

Yönetim toplantısında 14 temsilci belirlenecek

- G.Saray Kulübü'nün bugün Türk Telekom Arena'da yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında, geçen hafta şekillendirilen 14 kurulun temsilcileri Başkan Aysal tarafından belirlenecek. Aysal, dış ilişkiler ve federasyon temsili kurulunda Faruk Süren, Ergun Gürsoy ve Adnan Öztürk'e yer vermeyi planlıyor.
Kaynak: H�rriyet

Adam king ya herşeyi açık açık söylüyor.
2011-06-02 12:39:20
yazıldımı bilmiyorum ama Cem Sultan kayserisporla anlaştı.
bir kayserili olarak sevindirici bir haber.
2011-06-02 13:01:19
cem sultan şuana kadar patlama beklediğim bi oyuncuydu... gs de şans verilseydi gerçekten önemli bi futbolcu olabilirdi... kayseride şans bulursa gs çok üzülecektir onu gönderdiğine...