Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Spor Haberleri

2011-07-03 12:02:22
bu operasyon bile kimsenin aklından geçmezdi
2011-07-03 12:03:53
Peki hocam. Fenerbahçe maçları TRT'de o zaman senin fikrine göre.
İyi seyirler hepimize.
2011-07-03 12:09:05
emniyet bir yüreklilik yaptı eğer şike var diye karar çıkarsa federasyonun yürekliliği önemli olur.ben yine söylüyorum bu olaydan birşey çıkmayacak çıksada bir kaç gariban içeri alınır o kadar
2011-07-03 12:12:24
Olaylar o kadar basit görünmüyor , bayağı büyük bir operasyon oluyor , bunca büyük yaygara hiçbirşey yokmuş diye kapatılmaz gibi geliyor bana :))
2011-07-03 12:19:20
bu ülkede deniz feneri davası varken o yaygarada ne çıktı
2011-07-03 12:35:08
Dediği gibi büyük kişiler zarar görmeyecektir.
Belki 1-2 futbolcu cezalandırılır o kadar.
2011-07-03 12:39:15



Reklam-Haber Uyumsuzluğu :p
2011-07-03 12:53:59
Gözaltı Geyikleri...

"operasyonun bitmesine 10 dakika kala semih şentürk'ün gözaltına alınacağı söyleniyor.."

şükrü saraçoğlu stadyumunda yapılan aramalarda suç unsuru sayılabilecek maket türkiye kupası bulundu.

galatasaray'in neden ligi 8. bitirdigi belli oldu :) (futbolda sike sorusturmasindan sonra)

"11 ilde 40 gozalti. 40-11=29 oha be fenerbahce"

Daha fazlası için : facebook.com/BozCI
2011-07-03 13:50:03


Bir peri masalı... Finaldeyiz...

2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda finalinde A Milli Kadın Takımımız, Rusya ile karşı karşıya gelecek.

Polonya’da düzenlenen 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Kadın Takımımız finalde! Potanın Perileri 3 Temmuz Pazar günü TSİ 21.30’da şampiyonluk için Rusya ile karşılaşacak. Zorlu mücadeleyi NTV naklen yayınlayacak.

Tarihinde ilk kez final oynayacak olan Potanın Perileri, Polonya'da tarih yazmak istiyor. Lodz Arena'daki maçı da kazanması halinde Milli Takımımız şampiyonluğunu ilan edecek.

Yarı finalde Fransa ile karşılaşan Milli Takımımız, uzatmaya giden maçı 68-62 kazanarak final kapısını araladı. Rusya ise Çek Cumhuriyeti'ni 85-52 yendi ve rahat bir şekilde finale yükseldi.
2011-07-03 14:55:22
güzel ülkemin savcısı bile fener düşmanı arkadaş:)) çamur at izi kalsın. o kadar gücü vardıda fenerin iki sezon neden son hafta verdi şampiyonluğu. bunu bile söyleseler kapanır konu.
2011-07-03 15:08:22
büyük bir operasyon 2010 dan beri teknik takip var zaten birşey çıkmazsa fener ve diğerleri büyük tazminat alır.
2011-07-03 15:12:43
Bir takım bir sene şampiyon olmadı diye şike yapmayacak mı demek oluyor ?

Türkiye'nin bugün final maçı var.Hakemi satın alsalar.
Araştırılınca, hakemi satın alabilsek şu ana kadar çok final oynardık neden ilk finalimiz o zaman mı diyeceksin :)
2011-07-03 15:14:35
birde sivas ve kasımpaşa maçındaki golleri unutamıyorum korcan ve murat şahin in yediği golleri
2011-07-03 15:17:03
Volkan Panpacan'ın yediği gol de ayrı tabi :)
Fenerbahçeli futbolcuya pas vermişti :)
2011-07-03 15:17:23
şimdiye kadar böyle deniyordu ya bide ben diyeyim dedim :)
2011-07-03 15:22:59
Şike soruşturması dünya basınında!

Türkiye'yi sarsan futbolda şike soruşturması dış basında böyle duyuruldu.

Polis, yaptığı baskınlarda bu sabah, Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım ve 30'dan fazla kişiyi gözaltına aldı.Türkiye'yi sarsan futbolda şike soruşturması dış basında böyle duyuruldu.

AP: Süper Lig'in şampiyonu Fenerbahçe'nin başkanına gözaltı

Associated Press haber ajansı, futbolda şike iddiası kapsamında başlatılan soruşturmada 30'dan fazla kişinin gözaltına alındığını, bu kişilerin arasında en dikkat çeken ismin Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım olduğunu belirtti.

Gözaltına alınanlar arasında çeşitli kulüplerden yöneticiler ve futbolcularında olduğuna dikkat çekildi.

AFP: Futbol camiasının üst düzey yöneticileri ilk kez gözaltına alındı

Geçen yıl başlatılan futbolda şike soruşturmasında, ilk kez üst düzey yöneticilerin gözaltına alındı.

Polis, yaptığı baskınlarda 30'dan fazla kişiyi gözaltına aldı. Bu sabah, Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım ve kulübün AS Başkanı Şekip Mosturoğlu gözaltına alındı.

Gözaltına alınan diğer önemli isimler arasında Eskişehirspor'un sportif direktörü Ümit Karan'da bulunuyor. Soruşturma Ankara'da da sürerken, Gençlerbirliği'nde forma giyen Serkan Çalık ve Ankaragücü'nün kalecisi Serdar Kulbilge'de gözaltına alındı. Her iki futbolcu milli takım kadrosunda yer alıyor.

Polis, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tesislerinde aramaların devam ettiğini bildirdi. Soruşturma kapsamında Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun kuzeni İzmir'de sorgulanıyor.

GOAL.COM: Şampiyon Fenerbahçe'ye şike skandalı şoku

Goal.com, haberinde Haberturk.com Spor'u referans göstererek aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu futbol camiasının üst düzey isimlerinin gözaltına alındığını duyurdu.

İstanbul polisi bu sabah erken saatlerde birçok noktada operasyon başlatırken, gözaltına alınanlar arasında Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu'da bulunuyor. Ayrıca, Trabzonspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Sivasspor'da da gözaltılar yaşandı.

Polisin sürdürdüğü soruşturmada daha fazla kulübün ismi geçerken, soruşturmaların yöneldiği yönetici ve futbolcuların isimleri verilmedi.

XINHUA: 15 şehirde "futbol şikesi" operasyonu

Çin haber ajansı Xinhua, "futbol şikesi soruşturması kapsamında 15 şehirde operasyon düzenlendiğini ve çok sayıda kişinin gözaltına alındığını" duyurdu:

En dikkat çekici gözaltılar, başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere çok sayıda kişinin gözaltına alındığı Fenerbahçe'de yaşandı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kazandığı geçen sezon yapılan maçları kapsayan soruşturmada şu ana kadar 40'tan fazla gözaltı var.

REUTERS: Fenerbahçe Başkanı şike iddiaları nedeniyle gözaltına alındı

İngiliz Reuters haber ajansı, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yaklaşık 30 kişi şike iddiaları nedeniyle gözaltına alındı" şeklinde duyurdu.

Yönetici ve futbolcularında operasyon kapsamında gözaltına alındığını belirten Reuters, özellikle Aziz Yıldırım ismini ön plana çıkardı.

ITV:Fenerbahçe Başkanı yakalandı

İtalyan ITV'nin haberinde; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike soruşturmaları kapsamında gözaltına alındı. 15 şehirde yapılan soruşturmalarda aralarında oyuncu,yöneticilerinde bulunudğu yaklaşık 40 kişi gözaltına alındı.

Soruşturma Türkiye'de geçen sezonun karşılaşmarda şike yapıldığı iddiası üzerine gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada da Başkan Aziz Yıldırım'ın gözaltına alındığını doğruladı.

Ayrıca Türk Futbol Federasyonu'nun 'olayları yakından izliyoruz' ifadeleri kullanıldı.


Fenerbahçe artık Dünya Kulübüdür :)