Subpage under development, new version coming soon!
Subject: futbol sitesi
hareke beyler haydi koskoca Sokker Türkiyeden 20-30 kişimi çıktı????
Haydii millet nerdesinizz yaaaaaaaa ayıp oluyor amaaa......
Ya bişey demiyim diyorum Allah aşkına kime ayıp oluyo? Neye ayıp oluyo? Herkesin ismini yazdırmak zorunda olduğunumu düşünüyorsunuz? Kimden alıyorsunuz bu fikri?
Yada bu siteye sadece burada ismini yazdıranlarmı kayıt olup paylaşım yaptırabilecek sanki? İlk defa mı forum sitesine gireceksiniz? Şunu söyliyim başlık açmak için yetkili olmak falan gerekmiyor. Ayrıca 22 kişisiniz. Her biriniz 10 başlık açsa günde 220 başlık eder. Bunu küçümsüyormusunuz?
(edited)
Yada bu siteye sadece burada ismini yazdıranlarmı kayıt olup paylaşım yaptırabilecek sanki? İlk defa mı forum sitesine gireceksiniz? Şunu söyliyim başlık açmak için yetkili olmak falan gerekmiyor. Ayrıca 22 kişisiniz. Her biriniz 10 başlık açsa günde 220 başlık eder. Bunu küçümsüyormusunuz?
(edited)
ya hocam kımsenın ısmnı yazdırmak zorda deılız tabıkı ama katılmak ısteyenlere dıoz bız yanı sımdı sana ne oldu anlamadım kı cok kısı olalım guzel bı sıte olsun dıoz bız yanı ıllakı baskalrıda gelın demıoz sadece ortaya laf atıoz gelen olursa eyvalah olmayan olursada evalalh bırz saygılı olsan sıte sahıbe ıyı olur OKE
OKE?:D:D:D:D Klavyedir sonuçta el kayar. Harf şaşar. Bunlar olur da benden saygı bekliyorsan ki saygısızlık etmedim. Siz nasıl fikirlerinizi yazıyorsanız bende aynı şekilde yazdım. Ne almak istersen onu alırsın sonuçta değil mi?:) He bu arada ben sana mı cevap verdim? Herneyse.. Saygı bekliyorsan önce türkçeye saygını göster. OKE?:) Normalde bu yönde kıstas değildir ama madem beklentin o yönde benimkide bu yönde:)
(edited)
(edited)
Saygı bekliyorsan önce türkçeye saygını göster. OKE?:)
+1967 !!!!!
+1967 !!!!!
Hocam yani iyiki bi nerdesiniz ayıp ediyosunuz dedik yani demek ki ağır bi laf söylesek ne yapacaksınız kim bilir?_?Lütfen böyle lüzumsuz konuşmalarla başlığı kirletmeyelim biz burada teşvik için yapıyoruz herhalde kimseyi zorla site yöneticisi ya da moderatör yapacak da değiliz!!!
ben mehmet hocaya arkadaşın yazı stilini eleştirmesi konusunda katıldım yanlış anlamayın :P
İsteyen katılır isteyen katılmaz zaten katılmayacak olan kiişilerin de bu başlığı kirletecek şekilde yaz yazmasına gerek yok hakkı da değil zaten lütfen saygılı olalım!!!
Fikrini söylemekte tabiki özgürsün Mehmet hocam insanlar övgülere açık olduğu gibi fikir ve eleştirilerede açık olmalıdır.fikirlerini saygıyla karşılıyorum sonuçta fikir ve düşünce özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz.Ayrıca Türkçemizi doğru konuşma konusunda haklısın ancak bence o konuyu tartışma yeri burası olmamalıdır diye düşünüyorum.Biz sadece istekte bulunuyoruz insanlara buraya adınızı yazdırmazsanız sizi asarızda demiyoruz zaten isteyen arkadaşlarda bize katılıyorlar istek konusunu biraz abartmış olabiliriz o sizin nasıl gördüğünüze bağlıdır.Bir forumda her konu için moderatör gerekir ve benim bu sitede futboldan anlayan sorumluluk sahibi bolca insana ihtiyacım var.O yüzden bana bolca arkadaş gerekiyor yani konu sadece konu açmak değil bu listedeki insanlardan yönetici ve moderatörlerde olacak rütbe sahibi insanlarda.Fazla kişi istememizin sebebi bu.
benım elım heryere kaydı hocam merak etme bızım ıcın klavyemıs flan mıs hıc fark etmz yanı anlıyormusun senın beklendın nasılsa kendıne sakla Oke...!! benım turkcem bole turkce katılıyım ben DEGISMEZz yanı anlıyormsun ..OKE...! uzatmaya gerek yok daha aslında bu konu uzarda burada buyklere saygısızlık olur ondan o_=