Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: »UEFA Avrupa Ligi

2024-09-01 12:31:53
Hocam 2-3 haftalık puan durumu ile algı yapmayalım. İsviçre'nin son şampiyonu kötü dediğiniz takım.
Sonuncu sırada olsa zaten Şampiyonlar Ligi'ne gidemez.
2024-09-01 14:42:29
Şanslı olduğunuzu kabul edin. Yıllardır Avrupa futbolunu takip ederim. BJK-FB nin hatta Konferansta BAŞAKŞEHİRin eşleştiği tüm takımları bilirim. Ama GS nin grubunda ismini duymadığım 2 takım var. İlk defa GS eşleştiği için duydum. Bir de vasat MALMÖ onu da duymazdım da BJK sayesinde biliyorum. defalarca eşleştiği için.

Geçen yıl ön elemelerde oynadığınız takımların da ası şanı yoktu.
2024-09-01 16:00:23
İsviçre liginde play off varmış. Adamlar lig başlangıçlarını bizim kadar önemsemiyor. İki maçı da izledik. Dün de Adana Demirspor'u izledik. Bizim ligin seviyesi ortaya çıkıyor.

Lille daha iyi takım ama bizim takımların organize bir Avrupa takımını yenmesi çok zor.

Okan Buruk'un takım üzerinde en ufak otoritesi kalmamış. Sezon öncesi kampında yatmışlar. Laylaylom geçirmişler.

Okan Buruk ligi kazanmanın verdiği özgüvenle takımın ciddi bir dönüşüme ihtiyacı olduğunu görmezden geldi. Şimdi kovulma korkusuyla gördü ama bu defa da panik transferleri yaptırıyor. Galatasaray 3-4 sezon kendine gelemez artık.

Ek: Mertens, Zaha, Ziyech, Köhn, Oliviera, Dubois, Nelson gibi oyunculara güvenmemeyi zaman OKAN BURUK'a öğretti. Büyük hocalar ÖNGÖRÜR iken yetersiz hocalar YAŞAYARAK ÖĞRENİR.

Mertens'in sözleşmesi bitmiş, şampiyon olmuşun, dönüşüm için mükemmel bir ortam var. Yıllık 4 milyon euro net parayı Mertens'e vereceğine maaşı 1 milyon euro olan bonservisi 15 milyon euro olan 10 numara alsana. Yok, niye yapsın. Neden Galatasaray'a 1 level daha atlatsın. Neden sürpriz ata oynasın. Elde ligi kazanmışı var, neden risk alayım, mantığıyla takımı mahvetti. Oysa akıllı bir hoca, rakibi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir önceki yıla göre daha da güçlendiğini görür ve bu dediklerimi yapardı.

Okan hoca hala takımın bir 8 numaraya ihtiyacı olduğunu düşünmüyor. Gabrial Sara'yı 8 numara zannediyor. Adam 10 numara. O da normal bir 10 numara. Üst düzey değil. Bu Toreira bu takımın savunma yükünü nereye kadar tek başına taşıyacak? Toreira'nın kötü oynama ve sakatlanma hakkı yok. Adam öyle saçma bir kadro kuruyor. Toreira'nın yükünü hafifletecek, gerekirse Toreira oynamadığında onun rolünde oynayacak üst düzey bir ön libero aldırmadı.
(edited)
2024-09-01 16:05:50
İcardi normalde sezon öncesi sorun çıkarıp geç katılırdı takıma, sanırım dediğin gibi bu sefer rahat olduğu için ilk ayı pas geçip sonradan sakatlığa yatacak :)
2024-09-01 19:05:18
Icardi ve eşinin ayrılığı onu ister istemez etkilemiştir. 2 yılda bayağı doydu zaten seneye takımda kalacağını asla düşünmüyorum. Sakatlıkları bu sezonda sürekli hale gelecektir. Önceki kulüpler de belirli yıllardan sonra yaptığı taktik disiplin ortada
İsteyen araştırabilir. Umarım Gs Avrupa'da başarılı olur.. Fb'de Bjk'de grupları geçerler
2024-09-01 19:15:32
Batman, icardi nin yokluğunu aratmaz. Çok iyi golcü. Ali Koç un yağtığı büyük aptallık.
2024-09-19 19:36:47
Young Boys'a elenmesi Gakatasaray'ın beni üzdü. Beşiktaş'lıyım bu arada, Fenerbahçe'nin kadrosu kaliteli; yaşlı gibi gözükse de her yerde zirveye oynarlar. Bizim ilk 11 çok kaliteli kulübe yok.. Galatasaray toparladı ama oynadığı takımlar bu sene kümede kalabilme kapasitesindelerdi. 10. Hafta da lig biraz şekillenir sonrası eğlenceli olur çok farklar olmaz gibi gözüküyor (geçen sene 40 yılda bir olabilecek bir şeydi)
2024-10-09 21:02:07
Gsigos → mustafaatik

Hocam 2-3 haftalık puan durumu ile algı yapmayalım. İsviçre'nin son şampiyonu kötü dediğiniz takım.
Sonuncu sırada olsa zaten Şampiyonlar Ligi'ne gidemez.


Hocam mesajı güncelleyelim bana 2-3 haftada algı yapma demiştin. 9. Hafta isviçre liginde hala YOUNG BOYS sonuncu sırada.

Şampiyonlar liginde de 36 takım arasından 36. Sırada

Ha diyebilirsin daha 2. Hafta algı yapma ama 8. Hafta yine bakarız puan durumuna.

Letonya takımı da ilk puanını almış tarihinde. Bu da size nasip olmuş.
2024-10-10 10:41:36
Futbolu gözünde bu kadar büyütme hocam. 40 gün bu verileri mi bekledin :)

Yazdığımda ilk 2 hafta geçmişti ve geçen sezonun şampiyonuydu. Şampiyonlar Ligi'nde de hangi Türk takımı olsa kaybederdi Aston Villa ve Barcelona karşısında.
2024-10-10 11:31:58
Tamam müthiş bir takıma elendiniz.

Aston Villa ve Barcelona' yı gözünde çok büyütme.

Sonuçta Real Madrid' i de Lille yendi.
2024-10-10 12:58:54
Tamam :)
2024-10-10 12:59:37
Tek maçlık performansları değerlendireceksek biz de sizi yendik :)