Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Galatasaray Derneği--Duyuru

2012-03-06 17:44:57
kesinlikle katılıyorum hocam yabancılarımızın hepsi iyi uyum sağladı ve çok faydalı oldular muslerada çok çok iyi şeyler yaptı...
2012-03-06 18:06:25
Muslera kalitesinde oynuyor ama o bile bozulabilirdi bizim takımda sağ olsunlar Semih'i çıkardılar ve Ujfa'yı sağda-solda değil de göbekte oynatıyorlar. :) servet, gökhan olsa o zaman yanmıştık. :p
2012-03-10 19:18:18
selçuk serbest attıştan direğin tozunu aldı 2-0:))))
2012-03-12 23:02:08




GALATASARAYIMIZIN Taçsız kralı Metin OKTAY jubile Maçı için Fenerbahçe kulübü başkanı ile görüşmeye gittiğinde Fenerbahçe Kulübü başkanı Maç teklifini kabul eder ancak senin gibi BÜYÜK bir futbolcunun 10 dakika da olsa fenerbahçe formasını giymesini İstiyorum der.. bu teklife metin oktay Tabiki başkanım seve seve der.. Jubile maçında Metin OKTAY 20 dk Oyunda kalır ve 10 dk Galatasaray forması 10 dakika Fenerbahçe forması giyer (Fenerbahçenin önemli ismi ve Takım kaptanı Can BARTU forması giyiyor))


günümüzde ise taraflar artık Deplasman maçlarına bile gitmiyor nerden nereye?
2012-03-12 23:24:36
Ne ekersen onu biçersin :)
2012-03-12 23:29:39
:(( üzücü hocam.. para girince işin içine olaylar böyle oluyor... bu şifreli yayın. bahis vb. unsurlar girince işin içine pastadan daha büyük pay almak için herkes her yolu mübah saydı.. gazete ve televziyonlar haber yapma adına herşeyi taşıdılar göz önüne olaylar bu hale geldi. hafta sonu sahadada futboldan çok başka şeylerin göz önüne gelmemesi en büyük temennim DÜNYANIN SAYILI DERBİLERİNDEN kabul edilen bu derbinin umarım Futbol kalitesiyle de ön plana çıkar
2012-03-12 23:36:34
Açgözlülük, doyumsuzluk şu bu... Hayır her şeyi geçiyorum. Birileri bir b*klar yiyor. Ama bunun cezasını sen çekiyorsun, ben çekiyorum, o b*ku yemeyen insanlar çekiyor. Atıyorum gerizekâlı, beyin yoksunu 5-10 kişi sahaya para, çakmak, taş ne bulursa atıyor. Ama o 5-10 kişi yüzünden bir daha ki maç 20-30 bin kişi stada maç izlemeye gidemiyor belki de. Meselemiz aslında bundan ibaret başkan. Bir kısım insanlar dünyada kendini aptal şeylerle tatmin edecekler diye büyük çoğunluk her zaman ceza çekiyor. Yani kurunun yanında yaşta her zaman yanıyor. Ama maalesef bunu bu hale getirende yine bizleriz işte. İp orada kopuyor.

Neyse sağlık olsun. Ne yapalım :)
2012-03-12 23:42:40
kesinlikle haklısınız ama bu yılki uygulama fenerbahçe-trabzon maçlarında çıkabilecek olaylara önlem amaçlı tüm kulüpler yaptı bunu.. büyük ihtimallede böyle devam eder artık.. dediğiniz gibi üzücü.. ben çok maç izledim stadlarda ama deplasman derbilerine gitmenin tadı cidden bambaşka... bu hakkın elimizden alınması üzücü:(((( ama yapacak birşey yok artık tek temennimiz 3 puan alıp Playoof öncesi 1.ligi ve şampiyonlar ligine gitmeyi garantilemek hedefimiz inşallah muaffak oluruz.. Necati ve Elmandar ikilisinden gol bekliyoruz:)))9
2012-03-12 23:47:40
Golün ismi çok önemli değil. Ama penaltı falan olursa Muslera kullansın isterim ben. Bu sezon ki transferlerimizden bir tek o gol atamamışta :D
2012-03-12 23:53:06
:)) skor 2-3 farklıyken anca yaptırırlar böyle birşey hatta yinede yaptırmayabilirler... Muslera kalede pozisyonları çıkarsın gol atamsa da olur playofflar'da garantilediğimiz de bi derbide attırırız hehehe:))
2012-03-13 00:00:33
Hayırlısı artık ne diyelim :)
2012-03-13 00:12:23
:))AMİN
2012-03-19 06:31:56
Selçuk'tan özür, Emre'den göz yaşı!
Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Fenerbahçe maçında Emre Çolak'ı sertçe uyardığı pozisyon için genç oyuncudan özür dilerken; Emre, göz yaşlarını tutamadı...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalırken; sarı kırmızılı ekibin en çok eleştirilen isimlerinden biri genç Emre Çolak olmuştu. Maç içerisinde de takım arkadaşı Selçuk İnan'dan sözlü uyarılar aldığı dikkatlerden kaçmayan Emre'ye, yine en büyük destek Selçuk İnan'dan geldi.

Sabah Gazetesi'nde yayınlanan habere göre; Kadıköy'den 9 puanlık farkı koruyarak dönen Galatasaray'da oyun içinde takım arkadaşlarından topu kaptırdığı için sözlü uyarı olan ve morali bozulan genç Emre Çolak'a yine takım arkadaşları sahip çıktı. Maçın ikinci yarısında topu kaptırdığı bir pozisyonda Emre'ye kızan Selçuk İnan'ın soyunma odasında takım arkadaşına sarılıp özür dilediği öğrenildi.

Selçuk'un Emre'ye "Derbinin stresi yüzünden tepkimi abartmış olabilirim. Sen benim kardeşimsin" dediği ve Emre'nin de bu sözlerle gözyaşlarına boğulup Selçuk'a sarıldığı öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim de genç Emre için derbinin ardından oyuncular arası diyalogların normal olduğunu ancak kimsenin bunu uzatma hakkı bulunmadığını vurgulamış ve "Emre Çolak çok genç bir oyuncu. Korunması ve kollanması lazım. Tersinin yapılmasına kim olursa olsun müsaade etmem" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon yonetimimizden teknik heyetimize , futbolcularimizdan tarftarlarimiza kadar cok iyi bir hava yakaladik ,insallah hep boyle devam eder :)) bu haberle selcuk ve emre nin yildizlari gozumde 1 derece daha yukseldiler !
2012-03-31 18:09:20
necati yine müthiş bir gol attı:)))
2012-03-31 18:09:24
necati yine müthiş bir gol attı:)))
2012-03-31 18:17:36
Sabrinin oglu bu gole aglayarak yanıt verdi :)