Subpage under development, new version coming soon!
Subject: Haberler
Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, 17 Aralık'ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra ilk kez Star Gazetesi'ndeki köşesinde bugün isim vermeden Gülen cemaatini hedef alan “Ellerinde nur mu var, topuz mu” başlıklı bir yazı yazdı.
Yazısında Gülen'in beddualı sözlerinin yer aldığı açıklamasına değinen Akdoğan, ''Başbakan Erdoğan kendisine her türlü hakareti, saygısızlığı ve bedduayı yapan kişilere karşı “Biz Müslüman’a lanetle emrolunmuş bir toplum değiliz, biz Müslüman’ın hidayetinin artması için dua ederiz, laneti için değil” diyerek bir erdem ve fazilet dersi verdi'' ifadelerini kullandı.
Akdoğan'ın yazısında vurgu yaptığı ilginç bir bölüm de vardı. Türk ordusuna kumpas kurulduğunu ileri süren Akdoğan, ''Kendi ülkesinin milli ordusuna, milli istihbaratına, milli bankasına, milletin gönlünde yer edinen sivil iktidarına kumpas kuranların bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir. Amaca ulaşmak için her yolu mübah görenlerin nasıl hastalıklı anlayışlar ürettiğini çok iyi bilir'' diye yazdı.
----------------------------------------------------
başbakan fetullah hocayı ülkeye neden davet ettiği anlaşıldı demekki hapse atacakmış :))))))
:) yahu hangi cuma. be adam bi konuşmanda da yalan söyleme.
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü yazısında hükümete yolsuzluk operasyonu kuranlara karşı bir operasyon geleceğini söyleyerek gözdağı verdi.
FETHULLAH GÜLEN İÇİN HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Pensilvanya’daki kanaat önderleri için de artık bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. “Hoşgörü” dönemi bitti. Abant’a bakalım gidecek birilerini bulabilecekler mi, bundan sonra!
Cemaat içindeki kripto ekibin “çılgın projesi” cemaatin hem Türkiye’deki hem Türkiye dışındaki mal varlığını, kendilerine destek veren işadamlarını ve kendi işlerindeki paralel ekonomik, sosyal, kültürel örgütleri de krize sokacak..
Bu saatten sonra, kimse yenileceği belli olan bir ata oynamaz.. 15 kadar milletvekilinin, ikna ya da kaset/dosya baskısı ile istifaya zorlandığı söyleniyor..
Eğer birileri bunlara teslim olursa, daha önce yedikleri halttan daha vahim bir iş yapmış olurlar ve güvendikleri çevreler de kendilerini koruyamaz, dahası bu adamlardan ayrıca o işin hesabı da sorulur..
Tarih önünde de mahkum olurlar.. İkna edileceklere gelince kendi içlerinde inandırıcılık ve ciddiyetlerini kaybetmiş ve ülkeyi karanlık bir vadiye sürüklemeye çalışanların senaryolarına, bu işin içinde rol alan öfkesi ve ihtirası aklından büyük bir kaç kişi dışında kim inanabilir ki!
BALYOZ VE ERGENEKON'DAN DAHA BÜYÜK DAVA GELİYOR
Bu kirli senaryonun figüranlığına soyunan polis, savcı, yargıç, işadamı, gazeteci, kim varsa yakında sanık sandalyesine oturtulursa ve operasyon yapayım derken bir operasyonlar savcılık taslarken sanık sanldalyesine otururlarsa şaşmamak gerek..
Türkiye’yi ufukta Balyoz ve Ergenekon’dan daha büyük bir dava bekliyor..
Bu arada yolsuzlukla mücadele ve şantaja kapı aralayan uçkur tezgahlarının da, sadece hedef seçilenlerin değil, tezgah kuranları da sanık sandalyesine oturtulması gerek..
--------------------------------
yolsuzluk davası belgelerinin basına sızmasını diline dolayanlar buna ne diyecek acabaa. adam operasyonu önceden haber veriyor :)
Türkiye 100 milyar doları bir haftada kaybetti.
petrol paraları halkbank yerine amerikan bankasına kaçtı
ve camia şöyle diyor.
camia görevini bitirdi mi? şimdi herşey eskisi gibi mi olacak?
Dün neredeyse 2 camiden birinde hutbe okuyan imama Gülenist mür'itler sataşıp saldırmış.
o zaman marmarayı inşaa edenler için de kendi kendilerine bir lanet, bir beddua bekliyorum, zira bu benim hakkım. hakkımı bu çeteye helal etmiyorum.
petrol paraları halkbank yerine amerikan bankasına kaçtı
ve camia şöyle diyor.
camia görevini bitirdi mi? şimdi herşey eskisi gibi mi olacak?
Dün neredeyse 2 camiden birinde hutbe okuyan imama Gülenist mür'itler sataşıp saldırmış.
o zaman marmarayı inşaa edenler için de kendi kendilerine bir lanet, bir beddua bekliyorum, zira bu benim hakkım. hakkımı bu çeteye helal etmiyorum.
hocam bir başbakan sadece seçimle gitmez.Bir başbakan hükümetin de yolsuzluk yapılmışsa onuruyla çeker gider .Başbakanın oğlu bu yolsuzluklara bulaşmıştır ve bunu babasının bilgisi dahilinde yapmıştır. Bakanlarının oğlu hapse atılmış bir başbakan kendi oğlu için yargıya baskı uygulamış savcıları değiştirmiştir.İstifa etmiyor çünkü kendisi hakkında daha ne tür davalar gelecek onları biliyor.
Bank Asya'dan 2 milyar dolarlık vurgun!
17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının ekonomik boyutu ile ilgili çok önemli bilgilere ulaşıldı.
17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasından önce Bank Asya Genel Müdürlüğü yetkililerine operasyondan haftalar önce bilgi verildiği kaydedildi. Bank Asya ise mevduatında bulunan bütün sermayesini dövize bağladığı iddia edildi. Operasyon başladığında, bakanların istifası, savcıların her açıklaması dövize büyük derecede etki etti. Sadece Bank Asya bu krizde 2 milyar dolar kazanç elde ettiğide iddialar arasında yer alıyor.
MALİYE BAKANLIĞI DEVREDE
Öte yandan bütün bu gelişmelerden sonra Maliye Bakanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), MASAK, SPK, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın konu ile ilgili inceleme başlattığı da elde edilen bilgiler arasında yer alıyor.
TÜRK EKONOMİSİNE 300 MİLYAR KAYBETTİRMİŞTİ
Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizi olan, Türkiye'ye 300 milyar lira kaybettiren, binlerce kişinin işsiz kaldığı, yüzlerce işyerinin kepenk kapattığı 2001 krizinin üzerinden yıllar geçti. Şubat 2001'de Milli Güvenlik Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Başbakan Bülent Ecevit arasında 'Anayasa kitapçığı' fırlatılmasıyla fitili ateşlenen krizin ekonomide kazananı SABANCI Holding olmuştu. 17 Aralık sözde yolsuzluk operasyonunun da ise 2 milyar dolarlık bir kazanç ile operasyonun kazananı Asya Bank oldu.
Kendi kendine haber paylaşıp duruyorsun sorulara cevap veremeden.
Spam yapmaktan başka işin yok.
Kendin yazıp kendin savunuyorsun.
Başbakan yolsuzluk yapsa bile seçimle gitmeli mantığındasın :D
Gerçekten senin gibilere bir şeyler anlatmak için uğraşmaya değmez.
Lan adam paraları götürüyor, sonra yabancıların eli var diyor.
Bunu bile yiyorsunuz. Nasıl düşünemez insanlarsınız. Neyse.
Spam yapmaktan başka işin yok.
Kendin yazıp kendin savunuyorsun.
Başbakan yolsuzluk yapsa bile seçimle gitmeli mantığındasın :D
Gerçekten senin gibilere bir şeyler anlatmak için uğraşmaya değmez.
Lan adam paraları götürüyor, sonra yabancıların eli var diyor.
Bunu bile yiyorsunuz. Nasıl düşünemez insanlarsınız. Neyse.
AKP’den istifa eden eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakan Erdoğan’ın yakın çevresinde bulunanların geçmişte Erdoğan'ı eleştiren kişiler olduğunu söyledi.
Günay, “Başbakan’ın yakın çevresinde de şuanda 2004, 2005, 2006 ve 2007’de Türkiye’yi sattığını söyleyen çevreler ona danışmanlık yapıyor. Yolları açık olsun.” dedi.
AKP’de önce ihraç istemiyle disipline sevk edilen daha sonra basın toplantısı düzenleyerek istifasını açıklayan eski bakan Ertuğrul Günay, Cihan Haber Ajansı’nın (Cihan) sorularını yanıtladı. Günay, istifasının ardından kendisine geniş bir toplum kesiminden destek geldiğini anlattı. Günay, “Geniş bir toplum kesimi yapılması gerekeni yaptığımı söylüyor. Geç diyen var, erken diyen var. Biz istifa etmeye kalkmadık, parti içinde doğruları söylemekte ısrar ettik. MYK’da ihraç kararından 2 saat önce sosyal medyada, ‘Biz bu partiye zor günlerde geldik. Temiz siyaset anlayışımızı her koşulda sürdürdük. Burada kalacağız ve mücadelemizi sürdüreceğiz’ yazmıştım. Ama sen bu tartışmalara muhatap olmuş arkadaşlarla otobüsün üzerinde ellerini kaldırıyorsun havaya ‘temiz siyaseti savunuyorum’ diyen arkadaşları disipline sevk etmeye çalışıyorsun. Bu katlanmamız mümkün olmayan bir tavırdı. Geniş kitlenin haklarına arayışlarına büyük saygı duyarak yolumuzu ayırdığımızı söyledik. Büyük bir toplum kesimi doğru yaptığımızı düşünüyor. Daha büyük bir toplum kesiminin ne kadar verdiğini önümüzdeki dönem göreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Başbakan’ın ihanet suçlamasını üzerine almadığını ifade eden Günay, “Başbakan içinde bulunduğu psikolojik gerginlikten bir an sıyrılabilip aynaya bakarsa nasıl insafsız niteleme yaptığını kendi vicdanı da kabul edecektir. Biz ona çok zor günlerde yardımcı olduk. O yolda yürümesi konusunda uyarılarda bulunduk. Bu uyarıyı ihanet sayıyorsa ciddi bir şekilde psikolojik algılama sorunu vardır diye düşünüyorum. Yakın çevresinde de şuanda 2004, 2005, 2006 ve 2007’de Türkiye’yi sattığını söyleyen çevreler ona danışmanlık yapıyor. Yolları açık olsun. Herkes arkadaşından belli olur. Etrafına baksın 2006, 2007’de ona neler söyleyen arkadaşlar şuanda çevresinde ona servis yapıyorlar. İnsanı arkadaşları yoldan çıkarır.” diye konuştu.
Günay, “Başbakan’ın yakın çevresinde de şuanda 2004, 2005, 2006 ve 2007’de Türkiye’yi sattığını söyleyen çevreler ona danışmanlık yapıyor. Yolları açık olsun.” dedi.
AKP’de önce ihraç istemiyle disipline sevk edilen daha sonra basın toplantısı düzenleyerek istifasını açıklayan eski bakan Ertuğrul Günay, Cihan Haber Ajansı’nın (Cihan) sorularını yanıtladı. Günay, istifasının ardından kendisine geniş bir toplum kesiminden destek geldiğini anlattı. Günay, “Geniş bir toplum kesimi yapılması gerekeni yaptığımı söylüyor. Geç diyen var, erken diyen var. Biz istifa etmeye kalkmadık, parti içinde doğruları söylemekte ısrar ettik. MYK’da ihraç kararından 2 saat önce sosyal medyada, ‘Biz bu partiye zor günlerde geldik. Temiz siyaset anlayışımızı her koşulda sürdürdük. Burada kalacağız ve mücadelemizi sürdüreceğiz’ yazmıştım. Ama sen bu tartışmalara muhatap olmuş arkadaşlarla otobüsün üzerinde ellerini kaldırıyorsun havaya ‘temiz siyaseti savunuyorum’ diyen arkadaşları disipline sevk etmeye çalışıyorsun. Bu katlanmamız mümkün olmayan bir tavırdı. Geniş kitlenin haklarına arayışlarına büyük saygı duyarak yolumuzu ayırdığımızı söyledik. Büyük bir toplum kesimi doğru yaptığımızı düşünüyor. Daha büyük bir toplum kesiminin ne kadar verdiğini önümüzdeki dönem göreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Başbakan’ın ihanet suçlamasını üzerine almadığını ifade eden Günay, “Başbakan içinde bulunduğu psikolojik gerginlikten bir an sıyrılabilip aynaya bakarsa nasıl insafsız niteleme yaptığını kendi vicdanı da kabul edecektir. Biz ona çok zor günlerde yardımcı olduk. O yolda yürümesi konusunda uyarılarda bulunduk. Bu uyarıyı ihanet sayıyorsa ciddi bir şekilde psikolojik algılama sorunu vardır diye düşünüyorum. Yakın çevresinde de şuanda 2004, 2005, 2006 ve 2007’de Türkiye’yi sattığını söyleyen çevreler ona danışmanlık yapıyor. Yolları açık olsun. Herkes arkadaşından belli olur. Etrafına baksın 2006, 2007’de ona neler söyleyen arkadaşlar şuanda çevresinde ona servis yapıyorlar. İnsanı arkadaşları yoldan çıkarır.” diye konuştu.
belki de kendi kendime haber paylaştım
belki de duvara karşı konuştum
belki de boşyere kendime küfür ettiriyorum, hakaret ettiriyorum.
bazıları kararını 10 yaşında vermiş görünüyor, ceviz gibi kabuğunda yaşayarak dış dünyadan korunduğunu sanıyor. bazıları önyargılarını yıksa diye boşa yazdım bu kadar, belki içimizde ortada biri var diye düşündüm. meğerse herkesin tarihi güzel, zaferleri kutlu, kahramanları ulu, marşları gurur doluymuş.
kimse adam akıllı cevap vermiyor bu sayfada. cemaatçi bile paragraf dolusu aşağılama, kafir görme, Kendileri dışında herkese aptal muamelesi yapma, dalgacı yazı yazıyor ve bir cümle olarak ta ne olacak ki cemaat ya da amerika yapıyorsa operasyonu diye bir cümle söyleyebiliyor.
bu durumda bile ülkesine sahip çıkacak cesur insan yoksa alın size bir israil halk şarkısı. belki dinlerken duygulanıp ağlarsınız. ölen gençliğe, vurulan haysiyete, utanılan ecdada ağlarsınız.
zaten israiili ne güzel demiş, bir dost için bin can feda diye, neyse herkese iyi noeller.
bir daha bu sayfada yokum, istenmeyen yerde niye olayım ki öyle değil mi?
verdiğim geçeci rahatsızlıktan dolayı herbirinizden özür diliyorum.
belki de duvara karşı konuştum
belki de boşyere kendime küfür ettiriyorum, hakaret ettiriyorum.
bazıları kararını 10 yaşında vermiş görünüyor, ceviz gibi kabuğunda yaşayarak dış dünyadan korunduğunu sanıyor. bazıları önyargılarını yıksa diye boşa yazdım bu kadar, belki içimizde ortada biri var diye düşündüm. meğerse herkesin tarihi güzel, zaferleri kutlu, kahramanları ulu, marşları gurur doluymuş.
kimse adam akıllı cevap vermiyor bu sayfada. cemaatçi bile paragraf dolusu aşağılama, kafir görme, Kendileri dışında herkese aptal muamelesi yapma, dalgacı yazı yazıyor ve bir cümle olarak ta ne olacak ki cemaat ya da amerika yapıyorsa operasyonu diye bir cümle söyleyebiliyor.
bu durumda bile ülkesine sahip çıkacak cesur insan yoksa alın size bir israil halk şarkısı. belki dinlerken duygulanıp ağlarsınız. ölen gençliğe, vurulan haysiyete, utanılan ecdada ağlarsınız.
zaten israiili ne güzel demiş, bir dost için bin can feda diye, neyse herkese iyi noeller.
bir daha bu sayfada yokum, istenmeyen yerde niye olayım ki öyle değil mi?
verdiğim geçeci rahatsızlıktan dolayı herbirinizden özür diliyorum.
Bana cevap hakkı doğduğu için sana son kez yazıyorum, sonra istediğini yaz sana tek kelime yok ve demagoji yapma burda..
1) Cemaatçi değil hakkı savunan biriyim,yanlışları kendi savunduklarım dahi yapsa,yanlış bende hep yanlıştır..iftira atan sensin birde açıklı bir yazı yazmışsın. Cemaatçi değilim ama bu insanlara karşı hep bir sempatim oldu,sana cevap vermem de bu iftira yüzünden
2) Ağlama işini sizinkiler daha iyi bilir bunu siz dinleyin hep beraber..Malum Seçim zamanı geliyor alanlarda çok görücez bu tabloları
3) AKP li olmayan ülkesine sahip çıkmıyor mu, Bu insanlar sizi desteklerken iyiydi de şimdi mi vatan haini oldu,israilci oldu..İftira attığın insanlar daha geçen Gezi Parkı olaylarında Hükümete en büyük desteği verendi,AKP kapanmasın diye Zaman manşet manşet haber yaptı..
4) Bu insanlar elçiliklerin olmadığı yerde dahi gidip Türkçemizi öğretmişler ve ülkemizi tanıtmışlar.Milliyetçi biri olarak bu benim için en büyük milliyetçiliklerden biridir
5) Şimdi istediğini söyle ve istediğin iftirayı at..Duvara karşı konuşman gayet normal..O kadar çok saçma şeyler paylaşıyorsun ki sana cevap vermek vakit kaybı.Şuan şunu yazanken bile giden 3-5 dakikaya yazık yani..
VESSELAM....
1) Cemaatçi değil hakkı savunan biriyim,yanlışları kendi savunduklarım dahi yapsa,yanlış bende hep yanlıştır..iftira atan sensin birde açıklı bir yazı yazmışsın. Cemaatçi değilim ama bu insanlara karşı hep bir sempatim oldu,sana cevap vermem de bu iftira yüzünden
2) Ağlama işini sizinkiler daha iyi bilir bunu siz dinleyin hep beraber..Malum Seçim zamanı geliyor alanlarda çok görücez bu tabloları
3) AKP li olmayan ülkesine sahip çıkmıyor mu, Bu insanlar sizi desteklerken iyiydi de şimdi mi vatan haini oldu,israilci oldu..İftira attığın insanlar daha geçen Gezi Parkı olaylarında Hükümete en büyük desteği verendi,AKP kapanmasın diye Zaman manşet manşet haber yaptı..
4) Bu insanlar elçiliklerin olmadığı yerde dahi gidip Türkçemizi öğretmişler ve ülkemizi tanıtmışlar.Milliyetçi biri olarak bu benim için en büyük milliyetçiliklerden biridir
5) Şimdi istediğini söyle ve istediğin iftirayı at..Duvara karşı konuşman gayet normal..O kadar çok saçma şeyler paylaşıyorsun ki sana cevap vermek vakit kaybı.Şuan şunu yazanken bile giden 3-5 dakikaya yazık yani..
VESSELAM....
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’de kahvehane ve meyhaneleri dolaşarak vatandaşların yeni yıllarını kutladı. Edirne sokaklarında gezen Bakan Müezzinoğlu balkonda gördüğü bir vatandaşa 'Çayınız varsa geleyim' dedi. Vatandaştan gelen cevap ise şaşırttı: 'Evde çay yok istemez.'
---------------------------------------------------------------------------
:) vatandaş bakanların nelerle uğraştığını anlamış....
---------------------------------------------------------------------------
:) vatandaş bakanların nelerle uğraştığını anlamış....
Söylediklerin çok saçma ama sana kızamıyorum kardeşim. Çünkü senden o kadar çok var ki. Size kızarak güzel hayatımı zehretmek istemiyorum. Senin aydınlanman için orta Çağa gidip Martin Luter ile tanışman lazım. Bu da imkansız. Biz içimizden bir M.Luter çıkartırız ama sen yine karşıda olursun. Yesin! helal olsun diyebilen bir insanla oturup konuşmak kendi kişiliğimize hakaret demektir.
Suriye'ye yardım malzemeleri taşıyan bir TIR'da çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği iddiasıyla ilgili hükümettten ilk açıklama geldi. İçişleri Bakanı Efkan Ala,"Orada Türkmenler var. Onlara götürülen yardım. Herkes işini bilecek" dedi.
Dün akşam ortaya atılan iddialardan biri de bu tırın İHH'ye ait olduğu yönündeydi.Vakıf dün yaptığı açıklamayla kendilerine ait herhangi bir tırın bölgeye yardım göndermediğini bildirmişti.
Kaynak:http://www.haberturk.com/gundem/haber/909018-icisleri-bakanindan-tir-aciklamasi
Belgeler;
Yorum:Belgeler ve bakanın açıklaması tezatlık içeriyor malesef..Tayyip kendi gibi birisini koymuş oraya :)
Anlaşılan o ki pirinci,bulguru MİT mensubu kişiler korumaya başlamış..
Şimdi bu belgeleri böyle ortaya koyduk diye suçluda oluruz..Belgeleri sızdırmışlar..Hep amerikanın,israil'in işi..Ajan bunlar ajann :)))))))))
Dün akşam ortaya atılan iddialardan biri de bu tırın İHH'ye ait olduğu yönündeydi.Vakıf dün yaptığı açıklamayla kendilerine ait herhangi bir tırın bölgeye yardım göndermediğini bildirmişti.
Kaynak:http://www.haberturk.com/gundem/haber/909018-icisleri-bakanindan-tir-aciklamasi
Belgeler;
Yorum:Belgeler ve bakanın açıklaması tezatlık içeriyor malesef..Tayyip kendi gibi birisini koymuş oraya :)
Anlaşılan o ki pirinci,bulguru MİT mensubu kişiler korumaya başlamış..
Şimdi bu belgeleri böyle ortaya koyduk diye suçluda oluruz..Belgeleri sızdırmışlar..Hep amerikanın,israil'in işi..Ajan bunlar ajann :)))))))))