Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Haberler

2014-07-08 14:25:27
Bayhan'ın ahı tutuyor panpa :D

bu arada aynı ligde oynayalımmı eheheueueheu
2014-07-08 14:34:34
geliyorum süper lige doğru, şampiyonluk yakın şarjörleri takın :D:D
2014-07-08 15:00:19
satma veya baskasina temin etme durumu olmasa zaten ceza almaz.iciyo diye bi adam ceza almaz
2014-07-08 16:59:19
satıyorsa alsın tabi kendi aptallığı sonuçta çeksin cezasını, o kadar para var esrar satıcılığı işine giriyor, kaşarlık yapsa ki yapıyor zaten, daha fazla para kaldırırdı, cezası da yok ee kendi etti kendi buldu :)
2014-07-08 19:37:41
Kadının şöförü bile hapse atılmış bu kadına yardım ettiği için yazık adama.
2014-07-09 21:34:03
israil her ne kadar pislik bir ülke olsa da ''bir vatandaşım için bin can alırım, adam olun lan'' felsefesi beni benden alıyor, helal olsun.


bizde de 30 asker şehit düşünce kınama seranomisi düzenleniyor, 2 gün sonra ülke normal yaşantısına dönüyor.


adamların 3 tane çocuğu arap teröristler tarafından katledildi, şimdi hamas ın ırzına geçmek için gün sayıyorlar. mavi marmara da bizimkilerden biri israil askeri öldürse demek istanbul füzeleri yemişti.


(edited)
2014-07-09 21:39:35
Sorsan müslüman şerefli olur işte yahudiye küfür ederler.
2014-07-10 11:00:23
Çevrede 4 okul vardı 4'ü de imam hatip oldu :D
Dinden soğuyorum valla bunlar yüzünden.

Bunlar ve bunlara oy verenler cennete gidecekse ben gitmesem de olur. :)
2014-07-10 15:12:03
o kadar aşağılıksınız ki , İsrail füze yağdırıyor halkın üstüne, ölen bebekler var 4 yaşında çocuğunu öpüp toprağa veren baba var resimlerde, ve Filistinli baş kaldırınca terörist ama barışı 270 kere delen İsrail terörist değil dimi, yazıklar olsun size, filistin topraklarını işgal eden israildir filistin değil,
2014-07-10 15:25:42
israil e katil diyerek söze girdiğim yorumu aqape zihniyetiyle okursan, bu çıkarımda bulunursun tabi :)


bizimde çok bebemiz, insanımız öldü, israil gibi bir duruş gösteremiyoruz, onlar kadar cesur bir ülke değiliz diyorum. kendi açımızdan yorumluyorum olayı, devletin gözünde 1 dolar kadar değerimizin olmadığını söylüyorum :)


yahudiye ölüm diye her buldukları adamı doğrarlarsa üzerlerine füze yağar, yapacak bir şey yok.
2014-07-10 15:57:15
hayatımda akp ye hiç oy vermedim ben her tartışmada bunu söylüyorsun bende düzeltiyorum tekrar akp beni ilgilendirmez ,

biz onlar kadar barbar katil değiliz çocuklarına kadar öldürelim kimyasal kullanalım, Filistinli birinin ya çocukları ölmüştür yada annesi yada babası yada yetimdir, bizi israillle filistinide pkk köpeğiyle bir tutman beni çileden çıkardı, bu kıyaslamayı kabul edemiyorum,


2014-07-10 16:29:58
hayır bizi sadece israil ile karşılaştırdım, filistin i tamamen olayın dışında tutuyorum onları niye pkk yerine koyayım ?


israil in 1 vatandaşı öldü mü yada toprakları tehlikeye girdi mi olağanüstü toplanıp, tanka tüfeğe sarılmasına dikkat çekiyorum. tek derdim bu, adamlar vatandaşı için askeri için savaşı göze alıyor, mavi marmara da gariban filistin e değil koskoca Türkiye ye gözlerini kırpmadan operasyon yapıp kan akıttılar, kaç kişiyi vurdular orada. hadi sıkıysa gel savaş aç bana mesajını da çaktılar, bizimkiler yine kınamakla yetindi, olay soğudu gitti dandirik bir ''özür diliyoruz'' lafı zafer olarak yorumlandı :))))) siyasi başarı dediler buna, davutoğlu nun üstün mücadelesi ile israil e haddini bildirmişiz felan :):):)



diyorum ki, adamlar 1 can için yada toprak tehtidi için önüne gelene kurşun sıkar, bizdeyse pkk meselesi ortada işte çok yazdık çizdik daha ne diyelim. ölüyorsun da kimin için, boşu boşuna yani.
2014-07-11 00:56:18
Mesajı neresinden okumuşsa şahıs. Israilin o topraklara ne amacla nasıl yerleştiği belli zaten. Burada bahsettiğimiz adamların vatandaşlarını savunması.

Bugun akraba demeye utandigim biri osmanlidan beri gelenegimizde var çalmak ve katillik kanimizda var cok şükür diyordu bi de oruçlu bu kaltak. Diğer akraba de oruca dayanamadı kalp krizi geçirdi. Felc kalacak büyük ihtimal. Ciddi anlamda sorgulamaya basladim hayati. Adamcagiz yıllarca yatalak olacak belki de.
2014-07-11 17:28:16
bir hocamdan alıntıdır:

''herkeste başlamış bir israil düşmanlığı. unutursunuz. bugün yazar, çizer, paylaşırsınız. ama bombaların patlaması bitti mi unutursunuz. bugüne kadar bu hep böyle oldu. daha 4 yıl önce 9 vatandaşımızı öldürdüler. ne oldu unuttunuz. şimdi kalkmış sanal ortamdan beddua okuyorsunuz. önce çalışmalısınız, üretmelisiniz, ürettiklerinizi satıp geçmelisiniz zalim saydıklarınızı. ama her zamanki gibi sanalda esip gürlüyorsunuz. yazık. hepimiz o beddua ettiğiniz israil mallarını tüketiyoruz. yediğimiz domatesin bile tohumu oradan geliyor. siz kalkmış israil mallarını boykottan bahsediyorsunuz. önce yakalayacaksın sonra geçeceksin, bak o zaman nasıl her şey yoluna giriyor. bu arada israil'den alınan madalyaları da unuttum sanmayın.''

ALINTI
2014-07-12 12:53:42



İsrail'den gelen bu fotoğraf 'yok artık' dedirtti

İsrail'in Gazze'yi bombalayarak sivilleri ve çocukları öldürmesi, bir grup İsrailli tarafından alkışlanarak desteklendi.

Danimarkalı Ortadoğu Muhabiri Allan Sørensen'un twitter hesabından yayınladığı fotoğrafta, İsrail askeri Gazze 'ye bomba yağdırırken, bir grup İsraillinin de Sderot'ta alkışlarla destek vermesine dikkat çekiyor. Fotoğrafı Sderot sineması diyerek paylaşan gazeteci alkışa dikkat çekiyor.

Fotoğraf dünya genelinde büyük tepki çekerken, Danimarkalı Ortadoğu Muhabiri Allan Sørensen, İsveç medyasına verdiği demeçte, Gazze sınırına toplanan bir grup İsraillinin, her düşen bombada çocuk çığlıklarına rağmen, vicdansızca alkışlayarak sevgi gösterisinde bulunduklarını bildirdi. Sivillerin ve çocukların ölmesine bu kadar duyarsız kalan ve alkışlayanların empati yoksunu olduğunu kaydeden Sørensen, bunu yapanların insanlıktan nasip almadığını belirtti.

(edited)
2014-07-12 12:55:52
Hakan Şükür soru önergesi verdi, "Türkiye İsrail’e petrol satıyor mu?" diye sordu.

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür , Enerji Bakanı Taner Yıldız’a Türkiye’nin İsrail ’e petrol satıp satmadığını sordu. Meclis’e verdiği soru önergesinde İsrail’in savaş uçağı yakıtlarının Türkiye’den gittiğine dair iddiaları hatırlatan Şükür, “Hükümetin Filistin politikası ile Kuzey Irak petrolünün Türkiye üzerinden İsrail’e satılması tutarsızlık değil mi?” dedi.


-Kuzey Irak petrolü Türkiye Cumhuriyeti hükümeti tarafından İsrail’e satılıyor mu?

-Türkiye Cumhuriyeti hükümeti Kuzey Irak petrolünü İsrail’e satıyorsa bu satışı ne kadar süredir yapmakta?

-Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin Filistin politikası ile Kuzey Irak petrolünün Türkiye üzerinden İsrail’e satılması tutarlılık arz ediyor mu?”