Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: Haberler

2008-06-24 18:15:37


BİR TRANSFER BOMBASI DAHA PATLADI!..

Transferin en hızlı takımı olan Trabzonspor yoluna hız kesmeden devam ediyor!

Karadeniz ekibinde uzun süredir gündemde olan bir ismin daha transferi sonuca ulaştı ve geçtiğimiz sezon sonu Galatasaray’dan ayrılan Kamerunlu defans oyuncusu Rigobert Song bugün Trabzonsporlu oldu!

Tarafların bu akşam Fransa’nın başkenti Paris’te bir araya geldikleri ve tecrübeli oyuncunun kendisini Trabzonsporlu yapan sözleşmeyi de bu şehirde imzaladığı öğrenildi.

Galatasaray’a transfer olduğu 2004 senesinden itibaren 121 maçta şans bulan Song, bu karşılaşmalarda takımına 5 gol kazandırdı. Song’un Türkiye’de sarı-kırmızılı ekiple beraber iki Turkcell Süper Lig şampiyonluğu bir de Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğu başarısı bulunuyor.

Rigobert Song, Galatasaray'a Fransa'nın Lens takımından transfer olmuştu.



hayirli olsun song trabzona
2008-06-24 21:05:04
hayırlı olsun trabzonuma:)
2008-06-25 10:08:13
Lincoln Sezonun ilk antrenmanına katılmamış ... kimse ümtlenmesin bundan adam olmaz
2008-06-25 10:36:04
Valla hiç oyle dusunmuyom ben bu sezon Skibbe ovdu ne biliym tanıyo felan bi umit var içimde :)
2008-06-25 10:37:32
da ilk günden kaytarıyo geçen sezon yaptıklarınada bakılırsa yine hiç bi ... yapmıcak
2008-06-25 10:40:18
bunlar normal şeyler hocam abartmamak lazım...
2008-06-25 15:05:20
ARAGONES RESMEN FENERBAHÇE'DE!
Fenerbahçe İspanya Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Aragones ile anlaşıldığını resmen açıkladı...

25.06.2008 15:58

Fenerbahçe'nin resmi açıklaması:
"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü"
2008-06-25 18:11:36
Fenerbahçe'de Aragones dönemi
Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Aragones ile EURO 2008 sonrası resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

NTVSPOR
Güncelleme: 16:28 TSİ 25 Haziran 2008 Çarşamba

Türkiye'de ilk kez NTVSpor.net'in duyurduğu İspanyol teknik adam Luis Aragones'in Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti.



Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır" denildi.



Aragones'in ekibi ile birlikte geleceğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

NTVSpor.net 3 Haziran tarihinde 'Favori Aragones' başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin Aragones ile anlaşma yolunda olduğunu duyurmuştu.

ARAGONES'İN KARİYERİ
Teknik direktörlük kariyerine 1974 yılında Atletico Madrid takımında başlayan Aragones, İspanya'da Barcelona, Sevilla ve Valencia gibi önemli kulüpleri çalıştırdı.



Son 4 yıldır İspanya Milli Takımı'nın başında bulunun deneyimli teknik adam, EURO 2008'de de İspanya ile şampiyonluk kovalayacak.



Aragones, Atletico Madrid'in teknik direktörlüğünü yaptığı 1977 yılında İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşırken, 1976,1985 ve 1992 yıllarında da İspanya Kral Kupası'nı kazandı.



Atletico Madrid'i 1974 yılında Kıtalararası Kupa şampiyonluğuna taşıyan tecrübeli teknik direktör, takımının 1985 yılında İspanya Süper Kupası'nı müzesine götürmesini sağladı.



Başkent ekibinden ayrıldıktan sonra Barcelona'nın teknik direktörlüğüne getirilen Aragones, Katalan ekibi ile 1988 yılında İspanya Kral Kupası'nda mutlu sona ulaştı.
2008-06-26 10:59:46
Açıkcası o kadar bekledikten sonra "bu mudur" diyorum..
Zico´nun nesi vardı o zaman? En azından duruşu insanlığı vardı.. Bazı hataları olsa da hatta şampiyonlugun kaybolmasında en büyük sebeb iken bile biz onu seviyorduk bize yakışıyordu bu ise.. bu hiç olmadı..
Yine de destekleyeceğiz elbette her zaman dediğimiz gibi HEP DESTEK TAM DESTEK bunlar gelir gider aslolan Fenerbahçemizdir ama içim buruk..
2008-06-26 13:23:00
güncellenme zamanı 00.14 | 26.6.2008


Hakem bir rezaletti


Maçın isviçreli hakemi Busacca ve yardımcıları, yarı finale yakışmadı. Almanya'nın mutlak sarı kartlık pozisyonlarını görmezden gelip, Türkiye'nin çoğu atağını ofsayt ile kesti. Maçın yan hakemi, tarafalılığını, öylesine abarttı ki, Türkiye'nin ikinci golünde kurallar gereği orta sahaya doğru koşması gerekirken, üzüntüden yerinde dondu kaldı.

Tepki topladı
A Milli Takımımız’ın Almanya ile oynadığı karşılaşmada Ay-Yıldızlı ekibimizin belki de bir mucizeye daha imza atmasına maçın İsviçreli orta hakemi Massimo Busacca izin vermedi. 90 dakika boyunca sert geçen karşılaşmada iki kez sarı kartına başvuran Busacca, mücadelenin uzatma bölümlerini de tam olarak oynatmayarak büyük tepki topladı. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de maç boyunca çifte standart uygulayan Massimo Busacca’yı alkışlarıyla protesto etti.

Zaman çaldılar
Massimo Busacca 70. dakikada Lahm’ın, Colin Kazım’ı ceza sahası içinde çekmesine ‘devam’ diyerek ekibimizin mutlak bir penaltısını vermedi. Almanlar’ın sert oyununa taviz gösteren İsviçreli düdük, 53. dakikada Frings’e yaptığı müdahele nedeniyle Semih’e, 90+3’te de Sabri’ye sarı kartını gösterdi. Yaklaşık 5 dakika oynanması gereken uzatma bölümünü de 3 dakika oynatan İsviçreli hakem Busacca, Alman oyuncuların profesyonelce zaman çalmalarına fırsat tanıdı.




http://yorum.milliyet.com.tr/Yorumlar.aspx?HaberKod=S_880874&ver=27


yorumlarıda okuyun ..
(edited)
2008-06-26 15:00:37
niye yenildiğimiz zaman hakeme bahane buluyoruz anlamıyorum yenerken hakem iyi yenilince kötü . biz türkler niye hep hakeme bahane buluyoruz o defanstaki hataları 2 tane kova kalecimizi (volkan rüştü) omları konuşmuyoruzda niye hırvat maçında hakemin maçı bitirmediğini konuşmuyoruz da niye sabrinin direk adama dalışını konuşmuyoruz da niye bireysel hatalarımızı konuşmuyoruz da hep yenilince hakeme bahane buluyoruz .anlayamadım gitti.
2008-06-26 15:08:54
ne diyon sen ya.eğer bugün yarı finalde olsaydık.hakem yine konuşulurdu.herkes bangır bangır bağırıyo sabrininkide faul kazıma yapılanda faul diye.hırvat maçında devre sonlarında 1 dakikalık uzatma olur.birde sonuna gol sevinci gelince hakem biraz daha oynattı.sen nerede yaşıyosun kardeşim.çek maçını kazanmamıza rağmen herkes hakeme kan kusuyodu.sayıyim mi daha.bu kadar da alçak gönüllü olma.
2008-06-26 15:10:50
alç.ak gönüllülükle ne alakası var golleri hakem mi attı yada bizim şutları hakem mi kurtardı
2008-06-26 15:18:17
hakem ztn onları yapamaz ama yapabilecei herşeyi yaptı rakipler adına anlamıosan futboldan konuşma
2008-06-26 15:18:34
+1
2008-06-26 15:20:22
hııııııhh futbol ayakla oynanıyodu di mi pardon ya ben basketle karıştır mışım