Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
 Topic closed!!!

Subject: Τα κουφά.... της ημέρας...

2009-10-06 20:29:19
xaxaax .. και το μηνυμα λογικά είναι από αυτά τα translation sites που πατάς πρόταση και μεταφράζουν λέξεις με συντακτικό ότι νά'ναι .. το έχω πάθει με ένα παιχνιδάκι ( crazy machines ) :P
(edited)
2009-10-06 20:31:07
Α βσκ εγώ αναφερόμουν στο μήνυμα του darvor, όχι αυτό του galher.
2009-10-06 20:33:20
:PPP ωραία !! μπουζούκι
2009-10-06 20:37:43
to conctat staff to msg paei se diaforetiko link kai oxi sto sk mailbox.
kai se auton Fwti patisa na tou kanw ban kai epese to internet XD
2009-10-06 20:42:40
A lol όντως. Το δοκίμασα μόλις. :Ρ
2009-10-07 01:11:28
Για μαζέψτε τον, έλεος!
2009-10-07 14:51:45
Kαι σε μένα το έστειλε..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΠΕΘΑΝΑ!!!
(edited)
2009-10-07 15:17:07
Meχρι και στο google..?
eleos

[URL=http://img30.imageshack.us/i/666l.png/][/URL]
2009-10-07 15:20:52
Βασικά το παρατήρησα και εγώ σήμερα. Τι ακριβώς είναι?
2009-10-07 16:01:50
ο barcode λογότυπο στην αρχική σελίδα αναζήτησης του Google και τις σελίδες των αποτελεσμάτων είναι προς τιμήν της 57ης επετείου του γραμμωτού κώδικα ο οποίος και είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τις 7 Οκτωβρίου 1952 στον Norman Woodland και τον Bernard Silver.


με λιγα λογια δεν εχουν τι να κανουν εκει περα....
2009-10-07 16:13:55
Ξερετε πως θα λεγεται το νεο λειτουργικο συστημα..που θα κυριαρχησει και πως λεγεται η εταιρια που το βγαζει..?
INFERNO...NEA ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ......?

H εταιρεία Lucent (το όνομα προέρχεται από το Lucifer Enterprises που σημαίνει επιχειρήσεις του εωσφώρου) η οποία αποτελεί εταιρεία κολοσσός στον τομέα της τεχνολογίας και προέρχεται από τη συνένωση της γνωστής αμερικάνικης εταιρείας AT&T (American Telegraph & Telecom ) και των εργαστηρίωνBell Labs.Όπως αναφέρεται και στη δισέλιδη διαφήμιση της εταιρείας στο ΒΗΜΑ της 25.12.1998 είναι η εταιρεία που έχει ανακαλύψει το τηλέφωνο,το τρανζίστορ και το laser,έχει πάρει 8 βραβεία Νόμπελ ενω η αξία της υπολογίζεται στα 21 δισεκατομύρια δολλάρια. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία ως προς τη σχέση της με τους υπολογιστές είναι οτι η ίδια αυτή ακριβώς εταιρεία Lucent (Lucifer Enterprises) έχει ανακαλύψει το UNIX το πιό δημοφιλές σήμερα λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στο Internet και στους σταθμούς εργασίας καθώς και τιςγλώσσες C,C++ που είναι οι πιο χρησιμοποιούμενες γλώσσες προγραμματισμού για υπολογιστικές εφαρμογές.

Το σήμα της εταιρείας είναι ένας κόκκινος κύκλος.Οι αποκρυφιστές με αυτό το σύμβολο απεικονίζουν ένα κόκκινο φίδι δηλαδή τον Εωσφώρο παρόμοιο σήμα με το φίδι που υπάρχει στο πεντακοσάρικο ή με το σήμα της Ευρωπαϊκης Ένωσης. Ωστόσο το πιό εξωφρενικό είναι το καινούργιο λειτουργικό σύστημα για το Internet που εφεύρεσαν με το όνομα Κόλαση (Inferno).Το πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Κόλαση ονομάζεται Styx από το όνομα του ποταμού στον οποίο πάνε οι ψυχές στον Άδη.Παράλληλα, η καινούργια γλώσσα προγραμματισμού που εφεύρεσαν ειδικά για το λειτουργικό σύστημα Κόλαση ονομάζεται Limbo που σημαίνει η κατάσταση του να είσαι φυλακισμένος στην κόλαση και να περιμένεις την τιμωρία !

Ακόμα ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το μέρος στο οποίο επέλεξαν να βάλουν τα γραφεία τους.Είναι στην 5η Λεωφώρο 666 στο Μανχάταν.

# Όλα αυτά με το γεγονός ότι η γνωστή εταιρεία κατασκευής υπoλoγιστώv Apple πoύλησε τα πρώτα 299 Computer της τύπoυ Apple I για 666.666 δoλάρια ! (εφημ. Wall Street. Journal 11-11-81) με κάνουν να αναρωτιέμαι κατά πόσο αγαθές είναι οι προθέσεις των ιθυνόντων της βιομηχανία υπολογιστών και λογισμικού.
# Με προβληματίζει ακόμα η άμετρη βία και τα πρότυπα που προβάλλονται από τα παιχνίδια υπολογιστών.Σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε αυτά περιλαμβάνουν πεντάλφες,το διάβολο κ.λ.π. (Diablo,Doom,Quake I,Quake 2) καθώς και αρκετά έχουν ως αντικείμενο τη δολοφονία αθώων πολιτών (Carmagedon,Postal κ.λ.π.).
# Τέλος οι θύρες σύνδεσης με το I.R.C. στο Internet (πρόκεται για δημοφιλή υπηρεσία του Internet που προσφέρει γραπτή συνομιλία ενός ή περισσότερων ατόμων) ξεκινούν όλες με τον δυσώνυμο αριθμό 666 (συγκεκριμένα είναι οι 6666 εως 6669).
(edited)
2009-10-07 16:26:20
linux mint
2009-10-07 16:26:47
EKANA EDIT//diavase panw..
2009-10-07 16:27:23
τετοια γραφε να σου καει το pc
2009-10-07 16:28:48
xaxaxaxa kalo!
2009-10-07 16:57:40
Μετανοείτε αδελφή.